top of page

Meistä

Klinik Linnea on 2021 helmikuussa avattu esteettisen kauneuden -ja ihonhoidon klinikka Helsingin Kampissa. Tarjoamme vaativia esteettisiä hoitoja sekä medikaalisen ihonhoidon palveluita tutkituilla ja turvallisilla hoitomenetelmillä. Palveluissamme korostuu laatu, turvallisuus ja yksilöllisyys.

 

Toimimme esteettisen kauneuden -ja ihonhoidon suunnannäyttäjänä Suomessa. Haluamme rohkaista asiakkaitamme avoimeen keskusteluun ja toivomme rikkovamme esteettisiin hoitoihin liittyviä tabuja.

Hoitojemme lähtökohtana on yksilöllinen konsultaatio, jossa ammatilaisemme tekevät sinun toiveita ja tarpeitasi vastaavan hoitosuunnitelman. Klinik Linneassa hoidamme vaikeitakin iho-ongelmia sekä käytössämme ovat laadukkaat ja turvalliset menetelmät esimerkiksi ikääntymisen merkkien hoitoon.

"Joka kerta niin ystävällinen ja lämmin vastaanotto sekä ammattimainen henkilökunta. Olo on erittäin rentoutunut kun astuu ovesta sisään ja lopputulokset puhuneet puolestaan. Erittäin tyytyväinen ollut heidän palveluihin!"

Moniammatillinen tiimimme koostuu lääkäreistä, sairaanhoitajista sekä kosmetologeista. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti niin Suomessa kuin kansainvälisesti, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua uusimmilla ja tehokkaimmilla hoitomenetelmillä. Klinik Linneasta saat palvelua niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ukrainaksi kuin venäjäksikin. Tutustu tiimiimme tarkemmin täällä!

 

Klinik Linneassa jokainen asiakas kohdataan yksilönä - oli toiveesi pieni tai suuri, lähdetään toteuttamaan sitä yhdessä!

KlinikLinnea_20211118_Juho Tirkkonen_027_edited.jpg
bottom of page