top of page

Meistä

Klinik Linnea on 2021 helmikuussa avattu esteettisen kauneuden -ja ihonhoidon klinikka Helsingissä. Toimipisteemme sijaitsevat Kampissa sekä Ullanlinnassa. Tarjoamme vaativia esteettisiä hoitoja sekä medikaalisen ihonhoidon palveluita tutkituilla ja turvallisilla hoitomenetelmillä. Palveluissamme korostuu laatu, turvallisuus ja yksilöllisyys.

 

Toimimme esteettisen kauneuden -ja ihonhoidon suunnannäyttäjänä Suomessa. Haluamme rohkaista asiakkaitamme avoimeen keskusteluun ja toivomme rikkovamme esteettisiin hoitoihin liittyviä tabuja.

Hoitojemme lähtökohtana on yksilöllinen konsultaatio, jossa ammatilaisemme tekevät sinun toiveita ja tarpeitasi vastaavan hoitosuunnitelman. Klinik Linneassa hoidamme vaikeitakin iho-ongelmia sekä käytössämme ovat laadukkaat ja turvalliset menetelmät esimerkiksi ikääntymisen merkkien hoitoon.

"Niin ystävällinen ja lämmin vastaanotto ja ammattitaitoinen henkilökunta joka kerta. Ovesta sisään astuessasi tunnet olosi hyvin rennoksi, ja tulokset puhuvat puolestaan. Erittäin tyytyväinen heidän palveluihinsa!"

Moniammatillinen tiimimme koostuu lääkäreistä, sairaanhoitajista ja kosmetologeista. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua uusimpien ja tehokkaimpien hoitomenetelmien avulla. Klinik Linneassa saat palvelua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Lue lisää tiimistämme täältä!

 

Klinik Linneassa jokainen asiakas kohdataan yksilönä - oli toiveesi kuinka suuri tai pieni tahansa, lähdetään toteuttamaan sitä yhdessä!

KlinikLinnea_20211118_Juho Tirkkonen_027_edited.jpg
bottom of page