top of page

Ajankohtaista Klinik Linneassa

Täältä löydät Klinik Linnean ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat!

launch postaukset-2.png

Klinik Linnea Kamppi laajenee!

 

Vihdoin pääsemme kertomaan teille nämä upeat uutiset Kampin klinikan laajentumisesta. Laajentumisen myötä Kampin klinikalta tulee löytymään 4 hoitohuonetta, mikä tarkoittaa että voimme tarjota teille enemmän hoitoaikoja. Olemme tästä todella innoissamme! 

Laajentumisen kunniaksi Instagram -tilillämme on meneillään hulppea arvonta, jossa voit voittaa täydellisen AlumierMD -tuotepaketin kotihoitoon sekä talvi-ihon pelastajan, Klinik Linnean S.E.A.S.O.N.A.L. Skin -hoidon.

Palkinnon arvo on 617,5€! Arvonta päätyy 29.11. ja voittaja ilmoitetaan Instagram stoorissamme.

Osallistu arvontaan täällä!

Klinik Linnea on vastaanottanut Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin! 

 

Olemme otettuja saadessamme tämän merkittävän tunnustuksen vain muutaman vuoden kestäneen toiminnan jälkeen. Uskomme, että menestys on intohimon, taidon, jatkuvan itsensä kehittämisen ja uskollisten asiakkaiden summa. 

 

Kauppalehti kuvailee Menestyjä-sertifikaatin vastaanottaneita yrityksiä seuraavasti: 

 

”Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta , omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista, asiakkaan ymmärtämisestä. 

 

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä, mikä on vahva viesti yrityksen sidosryhmille."

 

Kiitos tästä saavutuksesta kuuluu asiakkaillemme. Kiitos, että olette ottaneet yrityksemme lämpimästi vastaan ja mahdollistatte jokapäiväisen työmme! 

Kopio Uutiskirje pohja-2 copy 14.png
bottom of page