top of page

Ajankohtaista Klinik Linneassa

Täältä löydät Klinik Linnean ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat!

Kesäihon pelastajat

 

Kokosimme kesän 2024 suosikkituotteet helpottamaan tuoteostoksiasi. Löydät verkkokaupastamme tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti poistamaan ylimääräistä talia, hillitsemään öljyntuotantoa ja samalla kosteuttamaan ihoa syvältä - UV-säteilyiltä suojautumista unohtamatta. Anna ihollesi ansaitsemaansa hoitoa ja nauti virheettömästä ihosta läpi kesän! 

 

Huomioithan, että myymme ZO Skin Health sekä pHformula -tuotteita vain, jos olet jo aikaisempi asiakkaamme ja sinulle on tehty ihonhoidon konsultaatio klinikallamme tai etänä. Varaathan aina ensin konsultaation tai etäkonsultaation, jos sinulla ei ole entuudestaan kyseisiä tuotteita käytössäsi!

Shoppaile tuotteita verkkokaupastamme.

Kopio Kopio Uutiskirje pohja-4 copy 4.png

Klinik Linnean app on nyt ladattavissa!

 

Tee ajanvarauksia, tutustu henkilökuntaamme ja palveluihimme tai seuraa ajankohtaisesti My Klinik Linnea -pistesaldoasi kätevästi suoraan uudesta sovelluksestamme!

 

Klinik Linnean oma sovellus on nyt ladattavissa iOSille sekä Androidille niin App Storesta kuin Google Play -kaupasta. Lataa sovellus klikkaamalla tästä!

Klinik Linnean sovelluksella voit:

-Tehdä ajanvarauksia kätevästi milloin vain

-Nähdä kaikki vapaat aikamme reaaliajassa molemmissa toimipisteissä

-Tutustua henkilökuntaamme ja palveluihimme

-Olla meihin yhteydessä entistä helpommin

-Tarkastaa My Klinik Linnea kanta-asiakaspisteiden saldosi

-Nähdä kätevästi kuukauden kampanjahoidot suoraan sovelluksestamme

 

Sinun tulee kirjautua sovellukseen samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut ajanvarausta tehdessäsi Phorest -ajanvarausjärjestelmään. Eikö sinulla ole vielä omia tunnuksia? Ei hätää, voit myös kätevästi luoda tunnukset sovelluksen kautta!

Vogue Scandinavia asiantuntijahaastattelu

Sairaanhoitaja/omistaja Lotta Taipalus antoi asiantuntijahaastattelun Vogue Scandinavian artikkeliin "The skincare trends and ingredients to know in 2024, according to experts". 

Artikkeli käsittelee vuoden suurimpia ihonhoidon trendejä ja avainainesosia.

“When we look at next year, we can already see what’s been trending at the end of this year, and right now, we’re putting in a lot of effort to obtain a glowy complexion and a more even skin tone, so much so that we wouldn’t have to wear any makeup – this has already been seen on the red carpets where celebrities wear little makeup or nothing at all."

-Lotta Taipalus

Lue artikkeli kokonaisuudessaan täältä!

Kopio The skincare trends and ingredients to know in 2024, according to experts (1080 x 13
bottom of page