top of page

Etäkonsultaatio

Oletko pohtinut Klinik Linneassa injektiohoitoja, ihonhoidon palveluita tai ZO® Skin Health ihonhoitosarjaa kotihoitoon? Hoitosuhde Klinik Linneassa alkaa aina konsultaatiolla. Toivoisitko veloituksettoman konsultaation

esteettisen kauneudenhoidon- ja ihonhoidon ammattilaisen kanssa? 

224.jpeg

Mikä on etäkonsultaatio?

Olemme avanneet Klinik Linneaan videoyhteydellä toimivat konsultaatio palvelut poikkeusolojen takia. Etäkonsultaatiossa pääset tutustumaan tarkemmin Klinik Linnean esteettisen kauneudenhoidon- ja ihonhoidon palvelutarjontaan ja hoitokokonaisuuksiin.

 

Oli mielessäsi injektiohoidot, medikaalinen ihonhoito tai laadukas ZO® Skin Health ihon kotihoito, etäkonsultaatio on hyvä tapa lähestyä palveluitamme ja hoitoratkaisujamme. 

Miten etäkonsultaatiot toimii?

Voit varata ajan etäkonsultaatioon nettiajanvarauksemme kautta. Valitse etäkonsultaatiot-osuudesta personoitu konsultaatio aika: 

  • ZO® Skin Health- ihonhoidon etäkonsultaatio

  • Injektiohoitojen etäkonsultaatio

  • Ihonhoidon palveluiden etäkonsultaatio

 

Etäkonsultaatiot toteutetaan toiveesi mukaan joko Facetimen tai Zoomin kautta. Olethan etäkonsultaatiossa ilman meikkiä, jotta voimme auttaa sinua parhaiten. 

 

Jos kyseessä on ZO® Skin Health ihonhoitoratkaisut, pHformulan ihonhoitotuotteet tai Color Science mineraalimeikit; lähetämme ne postissa sinulle maksettuasi laskun tuotteista. 

Etäkonsultaation kautta tilausten toimituskulut: 

Tuoteostosten ollessa 500€ toimituskulut ovat Suomessa veloituksettomia, muussa tapauksessa veloitamme 10€ toimituskulun. Klinik Linneasta ostettujen tuotteiden toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. 

bottom of page