top of page

Dermapen4 mikroneulaus

Dermapen 4 mikroneulaus on lyhyesti tiivistettynä erittäin tuloksellista ihonhoitoa. Kaipaatko iholle kosteutta, kuulautta, tasaisuutta ja elinvoimaisuutta? Onko ihossasi pigmenttiä, arpia, ryppyjä tai juonteita? Dermapen 4 mikroneulaus on tehokas menetelmä eri iho-ongelmien hoitoon, kuten ikääntymisen merkkeihin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

DP4hoitokuva.jpeg

Mikä hoito on?

Dermapen 4 on markkinoiden tehokkain mikroneulausmenetelmä. Dermapen 4 mikronaulauksella voimme hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten ikämuutoksia ja arpia. Mikroneulaus = CIT (Collagen Induction Therapy) saa aikaan kollageenin uudismuodostuksen eli neokollageneesin. Tärkeimmät hoidon vaikutukset ovat tehoaineiden imeytyminen ja iholle aiheutettu ”hallittu trauma”, jolloin Fibroblastiasolut aktivoituvat tuottamaan uutta kollageenia, josta seuraa ihon napakoituminen ja juonteiden hälveneminen.

Dermapen 4 mikroneulauksessa on kertakäyttöinen 16 neulainen neulapatruuna. Hoidossa voimme vaihdella neulansyvyyksiä jopa 0,2mm, jopa 3,0mm eri hoitoindikaatiosta riippuen. Klinik Linnea käyttää hoidon yhteydessä tehoaineina ainoastaan uusinta MG- seerumivalikoimaa, jotka ovat steriilejä ja voimme tehokkaasti tarjota juuri oikean yhdistelmän aktiiviaineita ihosi tarpeisiin.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Dermapen 4- hoidolla saamme parannettua tehokkaasti ihosi laatua, kirkastettua ihosi sävyä sekä tasapainotettua ihosi kosteustasapainoa. Säännöllisellä Dermapen 4- mikroneulauksella saamme häivytettyä juonteita, ryppyjä, aknearpia, arpia sekä pigmenttiä.

Kaikkien edellä mainittujen ihomuutosten hoitoon

Klinik Linnealta löytyy suositellut hoito-ohjelmat.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, sheet mask, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki (hinta alk. €240).

 

· Hoidossa Klinik Linnea suosittelee myös DP Dermacauticals ÜBER PRO Peel- happokuorintaa tehostamaan hoidon tuloksia, jos ihossasi on ilmejuonteita, ryppyjä, aurinkovaurioita, syviä uurteita, aknea, pigmentaatiota, hormonaalisia ihomuutoksia, ihon epätasaisuutta, arpia, raskausarpia tai sameaa ihonväriä.

Aktiiviaineena toimii mantelihappo (25%), maitohappo, resorsinoli, HA, palorypälehappo, kojihappo, a-vitamiini, ferulohappo, arbutin, kuparipeptidit ja niasiiniamidi

 

ÜBER PRO PEEL +50€

 

· Klinik Linnea suosittelee hoidon yhteydessä DP Dermacauticals ÜBER PRO PEEL + ÜBER MD PEEL yhdistelmä happokuorinta hoitoa, jos ihossasi on syviä ilmejuonteita, syviä ryppyjä, arpia, aknearpia, pigmentoituneita kohtia tai syviä venymisarpia.

Aktiiviaineena toimii TCA (35%), B- Liboxy, salisyylihappo, Fenoli, Palorypäle, A-vitamiini.

 

ÜBER PRO PEEL + ÜBER MD PEEL +60€

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Neulaushoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Alapuolella yleisohje tulosten ylläpidosta, mutta tämä arvioidaan tarkemmin aina ihosi tarpeen mukaan. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita Zo Skin Health – tuotteita kotihoitoon.

· Elvyttävä hoito 3-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

· Aknearvet 4-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein

· Raskausarvet 4-8 hoitokerta 6-8 viikon välein

· Hyperpigmentaatio 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein

· Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana, 1 hoito/2-3 viikon välein.

bottom of page