top of page

Diolaze XL laser karvanpoisto

Onko toiveenasi kaunis ja sileä iho edistyneimmällä laser karvanpoistolaitteella? Karvanpoisto Diolaze XL -laserilla käy kivuttomasti ja turvallisesti! Laserilla voimme poistaa karvoja kaikilta ihon alueilta.

1.png

Mikä hoito on?

Diolaze XL karvanpoisto eli ihokarvojen poisto laserilla. Diolaze XL laser karvanpoistolaite on FDA:n hyväksymä. Laser karvanpoiston teho perustuu lämpöenergiaan. Hoito tarjoaa tuloksellisen ja tehokkaan avun karvojen kasvun vähentymiseen sekä poistamiseen. Hoito on nopea, helppo ja turvallinen. Hoidon aikana laitteen sisäinen viilennys tekee hoidosta mahdollisimman miellyttävän ja hyvin siedetyn. Laserilla voimme poistaa karvoja kaikilta ihon alueilta ja hoito soveltuu useimpien iho- ja karvatyyppien hoitamiseksi. 

 

Klinik Linneassa Diolaze XL laser karvanpoistoa tekevät kokeneet sairaanhoitajat.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoitopään lämpöenergia etenee ihokarvan kautta karvatuppeen. Karvatuppi lämpökäsitellään laserin avulla, jonka myötä karvatuppi surkastuu ja karvan tuotanto pysähtyy. Hoitokertoja karvanpoistossa tarvitaan useita n. 5-10 hoitokertaa. Uusia kasvuvaiheessa olevia karvoja voidaan joutua käsittelemään 1-2 vuoden välein tai tarvittaessa. 

 

Kun hoito ollaan toistettu useampaan otteeseen tulokset ovat huomattavia ja karvankasvu selvästi vähentynyt. Lopputuloksena kaunis, sileä ja pehmeä iho.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Diolaze XL laser karvanpoisto -hoidon konsultaatio, hoitoalueen puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Hoidon kesto kokonaisuudessaan yhteensä n. 15-60min riippuen hoidettavasta alueesta.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Diolaze XL laser karvanpoisto sopii lähes kaikille. Hoito voidaan tehdä myös tummemille ihonsävyille laitteen monipuolisten aallonpituuksien ansioista sekä jäähdytys ominaisuuden myötä. Näin ollen kuuma lämpö ei pysty aiheuttamaan palovammoja iholle. 

 

Hoito soveltuu Fitzpatrick-ihotyyppien I-IV hoitoon, joten se ei sovellu täysin tummaan ihon värisävyyn. Laserimme ei sovellu täysin valkoiseen karvaan eikä potilaille, joilla on käytössä valoa herkistävä lääkitys eikä se sovi raskauden aikana.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

 

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Miten valmistautua hoitoon?

Ennen hoitoa hoitoalue tulee höylätä 1-2 vuorokautta aikaisemmin pois. Ihokarvojen poisto höyläämällä on välttämätöntä muutoin hoitoa ei voida tehdä. Vältä ennen hoitoa viiden viikon ajan iho alueen sokerointia, vahausta, ihokarvojen nyppimistä. Vältä myös kahden viikon ajan ihoa ruskettavia tuotteita sekä hoitopäivänä öljyä sisältävää kosmetiikkaa. Hoitoa ei voida tehdä erittäin ruskettuneelle tai auringosta palaneelle iholle.

Paranemisaika

Hoitoalue käydään kahteen kertaan läpi laserilla, jonka jälkeen karvatupet irtoavat alueelta n. 2 viikon jälkeen. Hoito toistetaan, kun karvankasvua näkyvissä n. 5-8 viikon kuluttua. Hoitokertojen myötä karvan kasvu hidastuu, jolloin hoitokertojen määrä vähäisempi. 

 

Hoidetulla alueella voi olla hoidon jälkeen kevyttä punoitusta, kuumotusta, kevyttä turvotusta sekä arkuutta.

Tulosten ylläpito

Hoitokertoja karvanpoistossa tarvitaan useita n. 5-10 hoitokertaa. Uusia, kasvuvaiheessa olevia karvoja voidaan joutua käsittelemään 1-2 vuoden välein tai tarvittaessa. Hoito toistetaan, kun karvankasvua näkyvissä n. 5-8 viikon kuluttua. Hoitokertojen myötä karvankasvu hidastuu, jolloin hoitokertojen määrä vähäisempi. 

 

Mikäli karvan kasvu on erittäin runsasta, voidaan hoitokertoja tarvita enemmän.

diolaze-applicator-in-hand-preview-2.jpg
bottom of page