top of page

Fractora RF

Fractora radiofrekvenssihoito tarjoaa ihon elvytystä ja pinnoitusta räätälöitynä yksilöllisiin tarpeisiin. Fractora on tehokas laitehoito, joka on minimalistisesti invasiivinen ihon ja kudoksen pinnoitus, jolla saadaan välittömästi tasaisempi ihon värisävy ja kiinteämpi ihon pinta. Hoito soveltuu niin aknearpien hoitamiseen, kun juonteiden siloitukseen. Hoito sopii niin kasvojen, kaulan ja vartalon alueelle.

IMG_2057_edited.jpg

Mikä hoito on?

Fractora on radiofrekvenssi mikroneulaushoito, joka parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä kiinteyttää ihoa. Fractora hoidossa hyödynnetään fraktioitua radiofrekvenssin ja mikroneulauksen yhdistelmää. Hoidossa käytetään pieniä mikroneuloja ihon pinnoittamiseen ja fraktioitua radiofrekvenssiä uudistamaan syvempää kudosta. Radiofrekvenssienergia lämmittää ihon syviä kerroksia hallitusti stimuloimalla kollageenin tuotantoa. Hoito luo iholle uuden ja tasaisemman pinnan, jolla saadaan palautettua iholle nuorekas, tasainen ja hehkuva ilme. Ihanteellinen hoito parantamaan aknearpia, tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttämään ihoa. 

 

Klinik Linneassa Fractora hoitoa tekevät kokeneet sairaanhoitajat ja lääkärit.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoito parantaa ja tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Hoito kiinteyttää roikkuvaa ja veltostunutta ihoa ja vähentää ryppyjä. Hoito tekee ihosta välittömästi säteilevämmän ja nuorekkaamman. 

 

Hoidon avulla pystymme erinomaisesti hoitamaan aknearpia ja vartalon arpia. 

 

Klinik Linnea suosittelee keskimäärin kolmen kerran sarjahoitoa optimaalisten ja ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Potilaat huomaavat parannusta ihossa jo yhden hoitokerran jälkeen kahden viikon kuluttua, mutta ihon paraneminen jatkuu kolmen kuukauden ajan hoidon jälkeen. Vaikeimmissa ja haastavimmissa lähtökohdissa hoitokertoja voidaan tarvita jopa 6.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Fractora- hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, puudutevoide n. 20min, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Hoidon kesto kokonaisuudessaan yhteensä n. 60-90min.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu?

Hoito sopii niin kasvojen ja vartalon alueelle. Hoito sopii erityisesti:

-Aknearpien häivyttämiseen

-Arpien hoitamiseen kasvoissa ja vartalolla

-Ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen

-Kaulan ikääntymismuutokset ja kaulan ihon kiinteytys

-Laajentuneiden ihohuokosten hoitamiseksi

-Ihon värisävyn tasoittamiseksi

-Auringon aiheuttamat ihovauriot 

-Veltostunut iho

Huom! Turvallinen ihotyypille VI. Erittäin pieni riski postinflammatoriseen hyperpigmentaatioon, joka on yleistä muissa pinnoitus menetelmissä.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

 

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Fractora hoidon jälkeen on aina syytä varautua ihon punoitukseen, lievään turvotukseen, pistelyyn sekä kuumotukseen. Nämä toipumiseen liittyvät reaktiot lisääntyvät yleensä hoitopäivän jälkeen iltaa kohden. Nämä reaktiot ovat normaaleja reaktioita, jotka liittyvät hoidossa annettavaan lämpöenergiaan, kun hoidolla pyritään saamaan aikaan kollageenin uudismuodostus ihossa. Ensimmäisinä päivinä hoidon jälkeen iho voi tuntua hennon karhealta, jonka jälkeen iho tuntuu taas pehmeältä. Oireet helpottuvat ensimmäisten muutaman päivän aikana. 

Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin arjen rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea suosittelee keskimäärin kolmen kerran sarjahoitoa optimaalisten ja ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi. Potilaat huomaavat parannusta ihossa jo yhden hoitokerran jälkeen, kahden viikon kuluttua.Tuloksen paraneminen jatkuu vielä kolmen kuukauden ajan hoidon jälkeen. Vaikeimmissa ja haastavimmissa lähtökohdissa hoitokertoja voidaan tarvita jopa 6. 

 

Fractoraa voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, laitehoitoihin tai injektiohoitoihin. Suosittelemme hoitoaikojen välillä vähintään viikon väliä.

Jälkihoito-ohjeet:

Hyvä hygienia on erityisen tärkeää huomioida hoidon jälkeen. Vältä ihon koskettelua ensimmäisenä päivänä. Suoraa aurinkoa tulee välttää vähintään kuukauden ajan hoidon jälkeen. Hoitotuloksen säilyttämiseksi ihon suojaaminen auringolta on myös hyvin tärkeää. Klinik Linnea suosittelee ympäri vuoden aurinkosuojan käyttöä. Sen lisäksi, että aurinkovoiteet vähentävät ihosyövän riskiä tulevaisuudessa, ne myös vähentävät ryppyjä ja hidastavat ikääntymisprosessia. Hikiliikuntaa ja saunomista suosittelemme välttämään ensimmäiset 2-3 vuorokautta. Meikkiä hoitoalueelle voi laittaa 1-2 vuorokauden kuluttua hoidosta. Retinoli tuotteita ja vahvoja ihonhoitotuotteita (AHA,BHA) suosittelemme välttämään ensimmäiset 5 vuorokautta hoidon jälkeen.

fractora-applicator-in-hand-preview-1.jpg
bottom of page