top of page

Hydrafacial

Häiritsevätkö sinua epäpuhtaudet ja tukkeutuneet ihohuokoset? Onko ihosi eloton, samea ja stressaantunut? Toivotko kivutonta ja tehokasta syväpuhdistusta? Hydrafacial -ihonhoitomenetelmä poistaa epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon, musta- ja valkopäät iholta samalla kun tehoaineet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Ihosta tulee puhdas, kuulas ja tasainen.

Mikä hoito on?

Hydrafacial-kasvohoito on markkinoiden suosituin ihonhoitomenetelmä, jossa käytetään erilaisia tekniikoita ihon puhdistukseen, kosteuttamiseen ja uudistamiseen. Hoito alkaa ihon alkupuhdistuksella, joka poistaa lian ja talin iholta. Tämän jälkeen tehdään ihohuokosten puhdistus laitteen alipaineimun avulla, jonka jälkeen ihoa kosteutetaan ja hoidetaan erilaisilla tehoaineilla, jotka tukevat ihon terveyttä ja kuntoa. Hydrafacial-hoidoissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia ja hoitoa voidaan täydentää happokuorinnalla, turvotusta poistavalla lymfahoidolla sekä kiinteyttävällä Led-valohoidolla. Hydrafacialin taika piilee sen patendoiduissa käsikappaleessa ja hoitokärjissä, joiden spiraalimuoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten syväpuhdistuksen sekä tehoaineiden imeytyksen.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hydrafacial -hoidolla saadaan puhdas, kirkas ja kuulas iho - ilman epäpuhtauksia ja mustapäitä. Hydrafacial hoitaa epidermistä, kuorii kuolleen ihosolukon sekä parantaa mikroverenkiertoa. Säännöllisillä hoidolla talintuotanto vähenee, huokoset supistuvat ja ihon laatu paranee. Klinik Linnea suosittelee Hydrafacial -hoitoa ensisijaisesti sarjahoitona (3-5krt) ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Sarjahoidon määrä suunnitellaan asiakaskohtaisesti konsultaatiossa. Hydrafacial -hoidon voi tehdä myös kertahoitona. Lopulliseen hoitotulokseen vaikuttaa sarjahoitojen määrä.

Minkälaisia ongelmia Hydrafacialilla voidaan hoitaa?

 

Hydrafacial-hoidolla voidaan hoitaa mm. 

-Suurentuneita ja tukkeutuneita ihohuokosia

-Sameaa, elotonta ja stressaantunutta ihoa

-Epätasaista ihon tekstuuria

-Ihon kuivuutta

-Hienoja ryppyjä ja juonteita

-Ihon värihäiriöitä ja pigmenttimuutoksia

Mitä hoitoon sisältyy?

Tarjoamme erilaisia Hydrafacial-kokonaisuuksia, joista voit valita ihollesi sopivimman vaihtoehdon. Mikäli olet epävarma, mikä hoito olisi sopivin, ihonhoidon ammattilaisemme auttavat sinua sopivan hoitokokonaisuuden valinnassa.

Hydrafacial hoitokokonaisuudet

 

HydraFacial™ Platinum –kasvohoito

 

Koe kokonaisvaltaisin Hydrafacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi Glysal™-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

 

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™-happokuorintaa, RegenGF™-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä Hydrafacial-tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 

 

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™-happokuorintaa, Dermabuilder™-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä Hydrafacial-tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito

 

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihon puhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uusiutuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito

 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hydrafacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Signature –kasvohoito

 

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hydrafacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

 

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa. Hydrafacial luo hyvän pohjan muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, botuliinihoidoille, laitehoidoille, plasmahoidoille sekä mikroneulaukselle. HydraFacial toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla noin 3-5 kertaa 2-3 viikon välein, mutta tämä arvioidaan tarkemmin aina ihosi tarpeen mukaan. Ylläpitohoitoja suositellaan tehtäväksi tarpeen mukaan. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita ZO Skin Health tai AlumierMD –tuotteita kotihoitoon.

bottom of page