top of page

Ihon syväkosteutus: Restylane Skinboosters™ ja Juvéderm® Volite

Haluatko saada ihostasi pehmeän, sileän, hehkuvan ja hyvin kosteutetun? Ihon syväkosteutus hoitoina Klinik Linneassa on saatavilla Restylane Skinboosters™  ja Juvederm® Volite -hoidot. Ihon syväkosteutus hoidot parantavat ihosi laatua ja tuovat esiin ihon luonnollisen hehkun. Ihon hyvinvointi on meille tärkeää ja voit helposti parantaa ihosi laatua syväkosteutus hoidolla. 

Mitä Skinboosters™  ja Volite hoidot ovat?

Hoidot ovat ihon syväkosteutus hoitoja, jonka aikana hyaluronihappoa injektoidaan ihokudokseen lisäämään ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Hoidot parantavat ihon laatua kosteuttaen, kiinteyttäen ja silottaen hienoja ryppyjä. Hoitokohteita voivat olla kädet, kaula, kasvot ja dekolte. 
 

Millaisia tuloksia hoidoilla saadaan aikaan? 

 

Ihon syväkosteutus hoidot parantavat ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Vähentää juonteita ja hidastaa ohuiden juonteiden muodostumista. Syväkosteutus hoidot parantavat ihon epätasaisuuksia ja tekevät ihosta sileämmän. Ihosta saadaan hoidon jälkeen välittömästi kosteutetumpi, nuorekkaampi ja elinvoimaisempi.
 

 

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen ihon syväkosteutus hoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Hoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Pääset täyttämään injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja käymme läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään ihon syväkosteutus hoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

kliniklinnea_20201230_juho tirkkonen_179

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Ihon syväkosteutus- hoidot; Restylane Skinboosters™ ja Juvéderm® Volite soveltuvat täysi-ikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat vähentää ohuita juonteita, parantaa ihon kimmoisuutta  ja kosteuttaa ihoa pitkillä hoitotuloksilla. 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoon Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä hoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Ihon syväkosteutus hoidoissa käytetään kanyylia tai erittäin ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleita sivuvaikutuksia kuten, turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme niihin aina varautumaan pohtiessa ajankohtaa hoidolle.    

Tulosten ylläpito:

Tulos säilyy valmisteesta riippuen jopa 9-12kk. Hoitava sairaanhoitaja tai lääkäri neuvoo ohjeet tuloksesi ylläpitoon. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua Zo Skin Health ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

VOLITE%20Winter%201080x1350_edited.jpg

Esittelyssä

Klinik Linnean täyteainesarjat Restylane & Juvéderm

Meille Klinik Linneassa on ensiarvoisen tärkeää laatu ja turvallisuus,

joten käytämme vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymiä täyteainesarjoja.

Restylane

Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu vegaaninen sekä sekä hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane- hoidot ovat yksilöllisiä, joten tuotteet valitaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Restylanen täyteaineilla voimme korostaa kasvojen alueita ja huultenmuotoja, palauttaa kasvoille ryhtiä sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita!

Juvéderm

Juvéderm on Ranskasta lähtöisin oleva vegaaninen hyaluronihappotäyteaineiden tuotemerkki, joka arvostettu erityisesti korkean laatunsa vuoksi. Juvéderm- hoidoilla saavutetaan luonnollisia ja pitkäkestoisia tuloksia. Juvédermin täyteaineilla voimme esimerkiksi tasoittaa kasvojen ihon juonteita ja muotoilla leukalinjaa tai kohottaa kasvojenpiirteitä!

bottom of page