top of page

Injektiohoitojen konsultaatio

Oletko pohtinut täyteainehoitoa kasvojen piirteiden selkeyttämiseen tai muotoilemiseen? Haluatko kasvoihin lisää ryhtiä tai haluatko vaikuttaa ikääntymismuutoksiin? Haluatko tasoitella juonteita ja ryppyjä tai haluatko parantaa ihosi laatua? Klinik Linnean injektiohoitojen konsultaatiossa lähdemme kartoittamaan kokonaisvaltaista tilannettasi tarkasti toiveittesi ja tavoitteitesi pohjalta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Haluatko panostaa hoidoissa laatuun, turvallisuuteen ja ammattitaitoon? Tervetuloa Klinik Linneaan injektiohoitojen konsultaatioon, jossa sinua palvelee terveydenhuollon ammattihenkilöt & kokeneet injektiohoitojen asiantuntijat.

Mitä injektiohoitojen konsultaatioon sisältyy?

Klinik Linnean injektiohoitojen asiantuntijat käyvät kokonaisvaltaisessa konsultaatiossa läpi: toiveitasi, tavoitteitasi, tausta ajatuksiasi hoidettavan alueen osalta, aiempia ihonhoitorutiinejasi ja ihosi historiaa. Hoitoalueet analysoidaan ja sinulle tehdään yksilöllinen kirjallinen hoitosuunnitelma toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta. Konsultaatiossa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, varmistaa hoidon soveltuvuutta ja kuulla eri hoitovaihtoehdoista. Jos olet käynyt injektiohoidoissa aikaisemmin muualla, selvitäthän sinulle tehdyt hoidot, käytetyt aineet ja hoitoalueet aikaisemmasta hoitopaikastasi ja otat tiedot mukaasi kun tulet Klinik Linneaan injektiohoitojen konsultaatioon.

Kenelle injektiohoitojen konsultaatio on tarkoitettu?

Injektiohoitojen konsultaatio on tarkoitettu kaikille, jotka tulevat Klinik Linneaan kasvojen injektiohoitoihin ensimmäistä kertaa. Huulten täyteainehoidossa erillinen konsultaatio ennen hoitoaikaa ei ole välttämätön, se tehdään jokaisen huulten täyteainehoidon yhteydessä. Klinik Linneassa sinulle tehdään sinun tavoitteisiisi perustuva yksilöllinen hoitosuunnitelma.

thumbnail_kliniklinnea_20201230_juho tir
bottom of page