top of page

Ajankohtaiset kampanjat

unnamed-25.jpg

 Osta Daily Power Defense tai Illuminating AOX Serum, saat Daily Sheer tai Smart Tone -aurinkosuojan puoleen hintaan!

ZO tuotteita voit tilata verkkokauppa@kliniklinnea.fi osoitteesta. Ollessasi uusi asiakas, varaathan ensin ajan konsultaatioon joko etänä tai paikan päällä klinikalla.

 

Daily Power Defense

 

ZO® Daily Power Defense suojaa ihoa ja pitää ihon oman suojakerroksen ehjänä. Näin iho pystyy paremmin säilyttämään kosteuden ja estämään ei-toivottujen aineiden pääsyn ihoon. Lisäksi siinä on ZO:n patentoitu teknologia, joka suojaa ihoa tulehduksilta. Erityiset entsyymit edistävät ihon nopeampaa korjausta ja antioksidantit suojaavat oksidatiiviselta stressiltä..

 

€210,00

Illuminating AOX Serum
 

ZO® Illuminating AOX Serum on tehokas antioksidanttiseerumi, joka tekee ihosta vastustuskykyisen oksidatiiviselle stressille ja vähentää tulehduksen aiheuttamia näkyviä ihovaurioita. Seerumi kosteuttaa kevyesti ja tukee luonnollista solujen uusiutumista ja korjausta terveemmän ihon saavuttamiseksi. Kuivasta ja elottomasta ihosta tulee kirkkaampi ja heleämpi. Lisäksi Illuminating AOX Serum häivyttää epätasaisuuksia, vähentää punoitusta sekä jättää iholle helmiäisen ja sametinpehmeän viimeistelyn.

Sekä Daily Power Defense että Illuminating AOX Serum suojaavat ihoa matala-asteiselta krooniselta tulehdukselta (inflammaging), joka voi nopeuttaa ikääntymisprosessia. Tuotteita voi hyvin myös yhdistää. Illuminating AOX -seerumia käytetään siinä tapauksessa päivällä ja Daily Power Defense -seerumia illalla.

€215,00

unnamed-24.jpg
unnamed-27.jpg

Daily Sheer

ZO:n aurinkosuojat tarjoavat kattavan suojan ZO® Triple Spectrum Protection -teknologian avulla, joka suojaa UVA-, UVB-säteiden sekä HEV- ja IR-A-valon aiheuttamilta vaurioilta. Lisäksi niissä on antioksidantteja, kosteuttajia, lipidejä ja tulehdusta estäviä ainesosia, jotka suojaavat ja jälleenrakentavat ihon suojakerrosta.

 

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50 on veden- ja hienkestävä aurinkovoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja antaa kevyen ja mattapintaisen lopputuloksen. Daily Sheer on vedenkestävä 80 minuutin ajan, joten se on täydellinen ulkoiluun.

 

€93,90

Smart Tone

Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50 mukautuu ihonsävyyn tarkasti käyttämällä mukautuvia värihelmiä. Smart Tone antaa myös iholle ihanan hehkun.

 

€93,90

unnamed-26.jpg

Maaliskuun Colorescience kampanja

4 Common Myths Blog.jpg

Osta Colorescience Brush-On Shield SPF 30 - saat valinnaisen Lip Shine SPF 35 -huulikiillon -50%

 

Colorescience  Brush-On Shield SPF 30

Brush-On Shield on puhdas mineraalipuuteri, joka suojaa UVA-/UVB-säteilyä, sinivaloa, infrapunasäteilyä ja ilmansaasteita vastaan. Brush-On Shield SPF 30 on myös vedenkestävä  80 minuutin ajan levityksen jälkeen. Saatavilla neljässä eri sävyssä.

€65,00

Colorescience Lipshine SPF 35

Colorescience Lip Shine tarjoaa laajan spektrin SPF 35 -suojan ja on vedenkestävä 40 minuutin ajan! Lisäksi se sisältää peptidejä, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka  hoitavat ja syväkosteutavat huulia ja tekevät niistä pehmeät ja sileät. Saatavilla neljässä eri sävyssä.

 

€93,90

23870_Colorescience21673.png
bottom of page