Ajankohtaiset kampanjat

zo1.jpeg

Ostaessasi uuden ZO® Illuminating AOX Seerumin, saat ZO® Getting Skin Ready kitin veloituksetta.

Illuminating AOX seerumi on ZO® Skin Healthin uusin lisäys tuotesarjaan! Se on tiivistetty antioksidanttinen seerumi, joka suojaa ilmansaasteilta ja ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Lisäksi se kirkastaa ihoa ja jättää iholle pehmeän ja helmiäismäisen viimeistelyn.

 

ZO® Skin Health Getting Skin Ready on ensimmäinen askel kohti tervettä ihoa! Tämä yksinkertainen mutta tehokas ihonhoitojärjestelmä normalisoi ihoa samalla varmistaen parhaimman hyödyn ihonhoito-ohjelmista. GSR koostuu puhdistuksesta, kuorinnasta ja kasvovedestä.

ZO® Anti Aging Program -10%

Tämä ihonhoito-ohjelma sisältää ZO® -tuotteita, jotka on suunniteltu vähentämään ympäristön aiheuttamien tai luonnollisten ikääntymisen merkkien näkyvyyttä.

Anti Aging Program sisältää:

Exfoliating Cleanser 60 ml 

Exfoliating Polish Net 16.2 g

Complexion Renewal Pads 30 Pads

Daily Power Defense 30 ml 

Growth Factor Serum 30 ml

 

Exfoliating Cleanser on kuoriva puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti ylimääräisen talin ja ihohuokosia tukkivat epäpuhtaudet. Complexion Renewal Padsit poistavat ylimääräistä talia sekä ehkäisevät ihohuokosten tukkeutumista samalla vähentäen ihon kiiltoa.

 

Daily Power Defense on retinolia sisältävä anti-age tuote, joka vähentää tehokkaasti juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien ihovaurioiden syntymistä.

Growth Factor Serum vahvistaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa sekä ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vahvistamalla ihoa.  

 

Jos haluat lukea lisää tuotteista, vieraile osoitteessa https://zoskinhealth.com tai varaa aika Klinik Linneaan ihonhoidon konsultaatioon!

thumbnail_unnamed-7 copy.jpeg

Huhtikuun ajan ostaessasi E.X.F.O. Cleanse (200ml) puhdistustuotteen ja D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N. Cream (50ml) kuorintanaamion, saat P.O.S.T. Recovery (50ml) kosteusvoiteen veloituksetta!

E.X.F.O. Cleanse on kevyesti kuorivia ominaisuuksia sisältävä hellävarainen ja kosteuttava puhdistusaine.

Se poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet.

D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N. voiteessa on korkein pitoisuus kotona tehtävään pinnoitushoitoon. Tämä kuorintavoide rauhoittaa ihoa samalla kuorien sitä tehokkaasti. Voide paljastaa säteilevän, tasaisen sävyisen sekä terveemmän ihon. Tämä kuorintavoide on Trendi -lehden vuoden parhaat kauneustuotteet ”paras kuorinta” kategorian voittaja, sekä myös Klinik Linnean tiimin suosikki kuorintatuote!

Post Recovery Cream on täyteläinen voide, joka takaa maksimaalisen kosteutuksen! Tämä voide tarjoaa erinomaisia tulehdusta ehkäiseviä ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

thumbnail_unnamed-8.jpeg