top of page

Ajankohtaiset kampanjat

unnamed-17.jpg

Osta Growth Factor Serum, Firming Serum, Wrinkle + Texture Repair saat lahjaksi Firming Serum (28ml).

 

Firming Serum

 

Ultrakevyt seerumi ZCORE™-yhdisteellä tekee ihosta kiinteämmän ja kohottaa kasvojen piirteitä. Tuote vahvistaa ihon rakennetta ja ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Firming Serum tukee ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä edistää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta ja on ihanteellinen ikääntyvälle iholle.

 

€265,00

Growth Factor Serum
 

Kasvutekijöiden sekä tehokkaan jakelujärjestelmän ansiosta tämä koostumus auttaa lisäämään kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa terveemmän ihon saavuttamiseksi. Growth Factor Serum -seerumissa yhdistyvät kasvipohjaiset ja entsymaattiset kasvutekijät, jotka palauttavat kosteuden ja vahvistavat ihon suojakerrosta. Tuote ehkäisee ikääntymisen merkkejä, pehmentää ilmejuonteita ja vahvistaa ihoa.

€198,90

unnamed-18.jpg
unnamed-15.jpg

Wrinkle + Texture Repair 

Tämä tuote sisältää retinolia mikroemulsio annostelujärjestelmässä, joka auttaa tehokkaasti vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä kumoamaan ikääntymisen merkkejä. Tuote parantaa ihon rakennetta ja kiinteyttä sekä ehkäisee tulevia vaurioita. Wrinkle + Texture Repair sopii erinomaisesti karhealle ja/tai auringon vaurioituneelle iholle.

 

€209,90

bottom of page