top of page

Klinik Linnea M.A.M.A Glow

Oletko raskaana tai imetätkö? Haluaisitko antaa huolenpitoa ihollesi myös raskauden ja imetyksen aikana, jolloin ihosi tarvitsee erityistä huomiota? Klinik Linnea on suunnitellut tämän hemmottelevan M.A.M.A Glow hoidon yhteistyössä pHformulan kanssa teille ihanille tuleville- ja imettäville äideille.

Mikä hoito on?

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo iholle huomattavaa ja välitöntä kosteutta ja kirkkautta. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutetumman virkeämmän, tasaisemman ja valoa heijastavan ilmeen. Tehokkaat, ihoa hellivät raaka-aineet sopivat loistavasti käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, jolloin on syytä keskittyä ihonhoitoon ja ennaltaehkäistä ihossa tapahtuvia mahdollisia muutoksia.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Tällä hemmottelevalla ja tehokkaalla hoidolla iholle saadaan aikaan välitöntä kirkkautta, kuulautta ja virkeyttä. Olostasi tulee rentoutunut, rauhoittunut ja olet valmis arjen haasteisiin. Oman ajan löytäminen voi olla muuttuvassa elämäntilanteessa ajoittain haastavaa. On tärkeää ottaa aika myös itselle, se onnistuu tällä raskaana oleville ja imettäville personoidulla Klinik Linnean hoitokokonaisuudella.

Mitä hoitoon sisältyy?

Klinik Linnean M.A.M.A Glow- hoito koostuu konsultaatiosta, ihon tehopuhdistuksesta, kevyestä kuorinnasta, puhtaasta C-vitamiinikäsittelystä, viilentävästä ja rauhoittavasta peel-off naamiosta ja ravitsevista seerumeista ja voiteista. Hoidon jälkeen käydään läpi jälkihoito-ohjeistus sekä pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla & palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

klinik_Linnea5141____edited.jpg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito on tarkoitettu raskaana oleville ja imettäville.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä, jos asiakkaalla on aktiivivaiheessa oleva huuliherpes. Hoitoa ei myöskään tehdä jos iholla voimakas trauma esim. Iho paleltunut, palanut. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoitoon ei liity paranemisaikaa. Hoito sopii sinulle, kun kaipaat aikaa itsestä- ja ihosta huolehtimiseen.

Tulosten ylläpito:

Klinik Linnea korostaa ihonhoidossa säännöllisyyttä ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Klinik Linnean M.A.M.A. Glow- hoito soveltuu tehtäväksi 4-8- viikon välein. Muistathan huolehtia ihostasi myös laadukkailla kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja ylläpitää niitä.

bottom of page