top of page

Lääkärimme

thumbnail_kliniklinnea_20210112_juho tir

Heidi Lilja

LT, Yleiskirurgian erikoislääkäri & Klinik Linnean asiantuntijalääkäri
heidi@heidililja.fi

Nimetön malli-4_edited.jpg

Olen kirurgi Heidi Lilja ja toimin Klinik Linnean asiantuntijalääkärinä.

Olen toiminut Allergan Medical Instituutin botuliinitoksiini- ja täyteainekouluttajana aiemmin, ja minulla on vuosien kokemus erilaisista pistoshoidoista. Klinik Linneassa olen keskittynyt erityisesti korjaaviin ja palauttaviin toimenpiteisiin, kuten täyteaineiden liuotushoitoihin ja muiden komplikaatioiden hoitoihin. Teen myös lääketieteellisiä botuliinitoksiinihoitoitoja, kuten liikahikoilun, migreenin ja bruksismin hoitoja. Osaamisalueisiini kuuluu botuliinitoksiini- ja hyalaasihoitojen lisäksi täyteainehoidot. Minulla on pitkä kokemus esteettisestä kirurgiasta, joten voit varata minulle ajan myös konsultaatioon, niin voimme yhdessä sinun kanssasi miettiä mikä olisi paras hoitomuoto tai toimenpide juuri sinulle!

Tärkeimpiä asioita minulle työssäni ovat
turvallisuus ja ammattitaito, tavoitteena paras mahdollinen ja luonnollinen lopputulos, sekä tyytyväinen asiakas.

Veera Pitkänen

LL, Plastiikkakirurgian erikoistuva lääkäri
veera.pitkanen@kliniklinnea.fi

Nimetön malli-4_edited.jpg

Olen Veera Pitkänen, valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi Turun yliopistosta ja lääketieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta. Olen työskennellyt kirurgialla yli 5 vuotta ja päätoimeni on HYKS plastiikkakirurgialla erikoistuvana lääkärinä. Väitöskirjani olen tehnyt kraniofakiaalikirurgiasta.
 

Erikoistun plastiikkakirurgiaan, koska se on kirurgian aloista monipuolisin, kaikki hoito perustuu yksilöllisyyteen ja työ on todellista käsityötä. Klinik Linneassa olen keskittynyt täyteaineiden liuotukseen ja botuliinihoitoihin sekä esteettisissä että lääkinnällisissä indikaatioissa. Teen hoitoja tarkkuudella, aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja pyrkien löytämään ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Esteettisissä hoidoissa pyrin nuorekkaaseen mutta luonnolliseen ja tasapainoiseen lopputulokseen.

on1TZv1u_edited.jpg
IMG_8410_edited.png

Avesta Dero

LL, Yleislääkäri, gynekologiaan erikoistuva lääkäri
avesta.dero@kliniklinnea.fi

5_edited.jpg

Olen lääkäri Avesta Dero. Aloitin lääketieteen polun reilu 20 vuotta sitten Lontoossa. Klinik Linnean vastaanoton lisäksi olen Helsingin yliopistolla gynekologiaan erikoistuvana lääkärinä. Tällä hetkellä pidän myös vastaanottoa yleislääkärinä, Terveystalolla.

 

Pitkäaikainen kiinnostukseni esteettisiin hoitoihin näkyy työssäni. Klinik Linneassa vastaanotoltani ovat saatavilla esteettiset- ja lääketieteelliset botuliinihoidot, täyteainehoidot, laserhoidot sekä prp -hoito. 

 

Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti hyperhidrosiksen, bruksismin ja migreenin hoito lääketieteellisellä botuliinihoidolla. 

 

Esteettiset hoidot suunnittelen ja toteutan ainoastaan täysi-ikäisille, ei raskauden tai imetyksen aikana. Pidän osaamistani yllä kouluttautumalla jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

 

Tervetuloa vastaanotolleni - lähdetään yhdessä suunnittelemaan sinulle sopiva hoitokokonaisuus!

Ronja Mustonen

Nimetön malli-4_edited.jpg

Olen lääkäri Ronja Mustonen. Olen valmistunut lääkäriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2009 ja työskennellyt sen jälkeen monipuolisesti erilaisissa lääkärin tehtävissä.

 

Lääkärinä olen empaattinen ja helposti lähestyttävä. Kauneudenhoito on tärkeä osa meidän jokaisen kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Vastaanotollani Klinik Linneassa teen botuliinitoksiini- sekä laserhoitoja. 

 

Hoitojen tuloksellisuus sekä alan nopea kehittyminen innostavat jatkuvasti oppimaan uutta. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on aina ollut lähellä sydäntäni, ja käyn koulutuksissa säännöllisesti.

 

Kohtaan asiakkaani kokonaisvaltaisesti, heidän tarpeensa ja toiveensa kuunnellen. Pyrin kauniiseen ja luonnolliseen lopputulokseen. 

Tervetuloa vastaanotolleni Klinik Linneaan!

IMG_8406 2_edited.png

Klinik Linnean potilasasiamies:

Essi Ilona Luhta

info@ilomed.fi

p. 040 131 7257

bottom of page