top of page

Lumecca IPL

Lumecca IPL valoimpulssihoito vähentää ihon hyperpigmentaatiota, aurinkovaurioita, couperosaa, ruusufinniä ja ikääntymismuutoksia palauttaen ihoon kirkkauden ja nuorekkaan ihon värisävyn.

IMG_2033.JPG

Mikä hoito on?

Lumecca IPL -hoito on tehokas ja tuloksellinen hoito, joka vähentää ja poistaa ihon hyperpigmentaatiota ja verisuonivaurioita (couperosaa), punoitusta ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota (esim. akne) ja aurinkovaurioista johtuvaa pigmentaatiota. Tämä suosittu ikääntymistä estävä laitehoito on nopea hoito, jonka tulokset näkyvät ensimmäisen tai kahden hoitokerran jälkeen.

 

Lumecca IPL käyttää teknologiassaan tehokasta valoenergiaa (Intense Pulse Light), jonka tuottamat valon aallonpituudet ovat vuorovaikutuksessa ihon punaisten ja ruskeiden pigmenttien (melaniinin ja hemoglobiinin) kanssa. 

Nämä pigmentit imevät valoenergiaa ja tuhoutuvat, usein jo yhdellä hoitokerralla. Hyperpigmentaatioläikät hajoavat ja joko imeytyvät ja poistuvat vereen ja imusuonijärjestelmään, ja verisuonivauriot häviävät lähes välittömästi. 

Lumeccalla on korkea tarkkuus ja erottelukyky auringon aiheuttaman pigmentin ja punoituksen suhteen, ja se on yksi tehokkaimmista hoidoista näiden ongelmien hoitamiseksi.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoitotulokset näkyvät ensimmäisen tai kahden hoitokerran jälkeen. Lumecca IPL- hoidolla saavutetaan tasainen ihon värisävy, nuorekas, raikas ja terveempi iho. 

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Lumecca IPL- hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Hoidon kesto kokonaisuudessaan yhteensä n. 30-40min.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu?

Lumecca IPL hoito soveltuu mihin tahansa kehon osiin erinomaisin hoitotuloksin. Yleisemmin hoidettuja alueita ovat alueet, jotka useimmiten altistuvat auringolle: kasvot, kaula, decolte, jalat, kädet ja käsivarret.

Hoito sopii erityisesti: 

-Ikääntymismuutoksista johtuviin ihovärisävy muutoksiin (punainen/ruskea pigmentti)

-Aurinkovauriot

-Verisuonivauriot (hämähäkkisuonet, telangiektasiat),

-Couperosa

-Ruusufinni

-Pigmenttimuutokset

-Aknearvet

-Melasma

 

Huom! Tämä laite soveltuu Fitzpatrick-ihotyyppien I-IV hoitoon, joten se ei välttämättä sovellu niille, joilla on tummempi ihotyyppi.  Klinik Linneassa saatavilla vaihtoehtoisia hoitoja, kuten mikroneulaus, pHformula kemiallinen pinnoitushoito MELA 1-3 sekä ZO Skin Health ihonhoitosarjan tuotteet hyperpigmentaatioon tummemmille ihotyypeille.

 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

 

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidettavasta iho-ongelmasta riippuen paranemisaika vaihtelee, mutta keskimäärin hoidon jälkeiset reaktiot palautuvat täysin 7 päivän kuluessa, kun noudatat jälkihoitoa, jonka hoitava henkilökunta käy läpi kanssasi.  

 

On todennäköistä, että ihosi on punainen heti hoidon jälkeen. Tämä yleensä häviää tunnin sisällä hoidosta. Turvotusta voi esiintyä muutaman ensimmäisen tunnin aikana ja harvoin ensimmäisenä päivänä hoidon jälkeen. Pigmentaatio alueet tummuvat yleensä 24 tunnin aikana hoidon jälkeen, jonka jälkeen nämä alueet voivat kuoriutua/hilseillä pois. Toisinaan suurempia verisuonia hoidettaessa saattaa esiintyä mustelmia. Pintaverisuonet hoituvat myös välittömästi hoidon yhteydessä ja ilmentyvät tämän jälkeen purppuran värisenä sävynä, joka kestää n. kahden viikon verran. Näiden reaktioiden jälkeen ihon värisävy on välittömästi tasoittuneempi.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea suosittelee ihotyypistä riippuen 2-4 hoitokertaa optimaalisia ja ihanteellisia hoitotuloksia varten. Hoidot suosittelemme tekemään n.4 viikon välein toisistaan.

 

Lumecca IPL hoitoa voidaan käyttää monien muiden klinikalla tarjoamiemme hoitojen kanssa riippuen iho-ongelmasta ja ihotyypistä. Näitä voivat olla; kemialliset kuorinnat, mikroneulaus, täyteainehoidot ja botuliinihoidot sekä muut laitehoidot.

 

Jälkihoito-ohjeet:

Vältä ihon koskettelua ensimmäisenä päivänä. Suoraa aurinkoa tulee välttää vähintään kuukauden ajan hoidon jälkeen. Hoitotuloksen säilyttämiseksi ihon suojaaminen auringolta on myös hyvin tärkeää. Klinik Linnea suosittelee ympäri vuoden aurinkosuojan käyttöä. Sen lisäksi, että aurinkovoiteet vähentävät ihosyövän riskiä tulevaisuudessa, ne myös vähentävät ryppyjä ja hidastavat ikääntymisprosessia. Hikiliikuntaa ja saunomista suosittelemme välttämään ensimmäiset 2-3 vuorokautta. Meikkiä hoitoalueelle voi laittaa 1-2 vuorokauden kuluttua. Retinoli tuotteita ja vahvoja ihonhoitotuotteita (AHA,BHA) suosittelemme välttämään ensimmäiset 5 vuorokautta hoidon jälkeen.

lumecca-applicator-in-hand-preview-2.jpg
bottom of page