top of page

Medikaalinen timanttihionta

Onko sinulla ihossa kuivuutta, sameutta, tukkoisuutta tai haluatko hoitoihin vielä enemmän lisätehoa? Jos sinusta tuntuu, että ihosi kaipaa tasaisempaa pintaa ja syväpuhdistusta sekä hehkua on timanttihionta hyvä lisä hoitoihin. Olemme koonneet 4 hoitokokonaisuutta, joihin timanttihionta kuuluu lisäpalveluna. Hoitokokonaisuuksien avulla voimme vaikuttaa erityypppisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin

lotta4.jpg

Mikä hoito on?

Timanttihionta on hoitomenetelmä, joka uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Timanttihionnassa käytetään laitetta, joka kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Timanttihiontaan yhdistettäessä klinikkatason hoito-osuudet saamme maksimoitua hoitotuloksia, kun timanttihionta mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen ja niiden tehon. Hoidossa hyödynnämme erilaisia hoitopäitä ja imun tehoa, jolla voimme säädellä hoidon tehokkuutta eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan. Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpia ja tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon värisävyä. Katso alta eri hoitokokonaisuudet sekä niiden sisällöt.

  • Timanttihionta + syväpuhdistus 60min: Tämä hoitokokonaisuus sopii mietoon, mutta tehokkaaseen ihon kirkastukseen ja syväpuhdistamiseen. Timanttihionnan avulla saamme kuorittua tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistavan kuorintatuotteen avulla saamme välittömästi puhtaamman, tasaisemman, terveemmän ja säteilevämmän ihon. Tämä hoitokokonaisuus sopii hyvin esimerkiksi ennen juhlia hehkuvan ihon saavuttamiseen ja jos haluat hellävaraisen, mutta tehokkaan sekä tuloksellisen kasvohoidon. 

  • Timanttihionta + syväpuhdistus + pHformula kemiallinen pinnoitushoito 90min: Timanttihionnan ja syväpuhdistavan voidepohjaisen kuorintatuotteen avulla saamme kuorittua ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa sekä välittömästi puhtaamman, tasaisemman ja säteilevämmän ihon. Tässä hoidossa tehdään myös ihotyypille suunnattu pHformula kemiallinen pinnoitushoito (C.R, M.E.L.A, A.G.E tai A.C.N.E). Dermatologisella pHformulan ihon pinnoituksella keskitymme hoitamaan ihon erilaisia häiriötiloja, kuten ennanaikaista ikääntymistä, herkkää ihoa, rosaceaa, aknea ja hyperpigmentoinutta ihoa. Yhdistettäessä timanttihionta klinikkatason hoito-osuuksiin saamme maksimoitua hoitotuloksia, kun timanttihionta mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen ja maksimoi niiden tehon. Tämä hoito sopii sinulle, jos haluat nostaa hoidon tasoa vielä hieman enemmän perinteisistä pHformula pinnoitushoidoista ja maksimoitua hoidon tulokset.

  • Timanttihionta + LED-valo hoito 60min: Tämä hoitokokonaisuus sopii herkälle, tulehtuneelle, samealle ja tukkoiselle iholle. Hellävarainen hoitokokonaisuus uudistaa, rauhoittaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Timanttihionta kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, tasoittaa ihon pintaa sekä kuorii ihoa hellävaraisesti. LED-valoterapia vähentää ihon tulehdusta, punoitusta, täyteläistää ihoa häivyttäen näkyvästi ryppyjä. Lisäksi se tasoittaa, kirkastaa ihon väriä ja vähentää maksaläiskiä, aurinko vaurioita sekä pigmentaatiota. LED-valoterapian on osoitettu myös supistavan ihohuokosia käyttämällä punaisen valon lisäksi myös syvemmälle ihoon tunkeutuvia lähi-infrapuna aallonpituuksia. LED-valoterapia on yksi vanhimmista terapeuttisista menetelmistä, joita käytetään erilaisten terveysongelmien hoitoon. Tässä hoitokokonaisuudessa yhdistettäessä timanttihionnan+ LED-valohoidon hyödyt saamme maksimoitua molempien hoitojen tulokset, jolloin iho on hoidon jälkeen välittömästi kosteutetumpi, rauhoittuneempi, tasaisempi, kirkkaampi ja terveempi.

  • Timanttihionta + M.A.M.A GLOW 60min: Tämä hoitokokonaisuus on suunniteltu raskaana oleville ja imettäville. Klinik Linnean M.A.M.A. Glow- hoito yhdistettynä tehokkaaseen timanttihiontaan saamme hoitoon vielä enemmän lisätehoa. Timanttihionta kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, tasoittaa ihon pintaa, kuorii ihoa hellävaraisesti. Timanttihionta mahdollistaa M.A.MA. Glow-hoidon hoitoaineiden paremman imeytymisen ja niiden tehon. Tämä hemmotteleva, mutta tehokas kasvohoito tuo iholle välitöntä kosteutta, kirkkautta ja tasaisuutta. Kaikki tässä hoidossa käytettävät tehokkaat ja ihoa hellivät raaka-aineet sopivat raskauden ja imetyksen ajaksi. Voit lukea lisää tarkemmin M.A.M.A Glow- hoidosta hoidon omasta osuudesta nettisivuiltamme.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoidoilla saatavat tulokset riippuvat kotihoidosta sekä tehtyjen hoitojen määrästä. Tulokset vaihtelevat riippuen ihosi ongelmasta ja saatat tarvita useampia hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Iho on kuitenkin hoidon jälkeen välittömästi kirkkaampi, tasaisempi ja kuulaampi. Klinik Linnean ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaan saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon kuuluu konsultaatio, ihon puhdistus, pohjustus, timanttihionta, hoitoon kuuluva/kuuluvat lisäosat (esim. syväpuhdistus, pHformula pinnoitushoito, led valo), rauhoittava maski & ihotyypille suunnatut hoitoseerumit, kosteutus ja ihon suojaus. Hoidon jälkeen käydään läpi jälkihoito-ohjeistus sekä pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla & palauttavalla

Klinik Linnean hetkellä.

3YPBPxfw.jpeg
8608.jpeg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa timanttihionnan tuomalla lisäteholla. 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Timanttihionnan hoitokokonaisuudet 1-3 eivät sovellu raskaana olevalle ja imettävälle. Olemme koonneet raskaana oleville ja imettäville oman timanttihionta hoitokokonaisuuden 4.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. On kuitenkin normaalia, että iho voi tuntua hieman kireältä jokaisen hoitokerran jälkeen. Et välttämättä näe ihon varsinaista kuoriutumista. Kevyt ja/tai toistuva hilseily on mahdollista. Punoitus hoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-12h riippuen ihon herkkyydestä.

Tulosten ylläpito

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan sarjahoidolla, tämä arvioidaan tarkemmin aina ihosi tarpeen mukaan. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita Zo Skin Health –tuotteita kotihoitoon.

bottom of page