top of page

Men's 3 in one

Kaipaako yleisilmeesi ja ihosi piristystä ja pientä huoltoa, mutta et tiedä mitä pitäisi tehdä? Me Klinik Linneassa tiedämme: Helppo ja tuloksellinen ZO® Skin Health ihonkotihoito & 2 tehokasta kasvohoitoa. Pienillä muutoksilla arjen ihon kotihoidossa on suuri merkitys miltä ihon laatu- ja kunto näyttää nyt ja tulevaisuudessa. Välillä on hyvä antaa myös erityistä huomiota iholle tehokkailla klinikkahoidoilla. Olemme luoneet sinua varten kattavan ja toimivan konseptin, jossa yhdistyvät hyvän kotihoidon sekä klinikkahoitojen tehokkuus.

klinik_Linnea5168____edited.jpg

Men`s 3 in one pakettiin kuuluu:

Laadukas ja tuloksellinen ZO® Skin Health ihon kotihoidon ohjelma ihotyyppisi mukaan + ihoasiantuntijan suosittelema ZO® kotihoidon KIT (Daily Skincare Program, Skin Brightening Program, Complexion Clearing Kit tai Skin Normalizing System). 

Kahden hoitokerran sarjahoito, pHformula kemiallinen pinnoitushoito ihotyyppisi mukaan (A.C.N.E, M.E.L.A., A.G.E., C.R., VITA-C)

Hinta: 500€

Ensimmäisellä hoitokerralla sinulle tehdään hoitosuunnitelma, neuvotaan ZO® ihonkotihoito ja tehdään ensimmäinen pHformula kasvohoito.Voit varata aikasi nettiajanvarauksemme kautta ”Men`s 3 in one”.

Nähdään klinikalla!

bottom of page