top of page

Morpheus8 RF

Morpheus8 fraktionaalinen radiofrekvenssihoito napakoittaa ihoa ja häivyttää ikääntymismuutoksia. Hoidolla saadaan välittömästi pehmeämpi, kiinteämpi ja tasaisempi iho. Tuloksellinen laitehoito parantaa ja kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa. Tehokas hoito joka sopii kasvojen, kaulan ja vartalon iholle.

Morpheus8_Patient_1_Clinician.jpg

Mikä hoito on?

Morpheus8 on fraktionaalinen radiofrekvenssihoito eli RF- hoito. Hoidossa yhdistyvät radiofrekvenssin sekä mikroneulauksen ominaisuudet ja edut. Hoito on tarkoitettu ihon kiinteyttämiseen ja tasoitukseen. Hoidon aikana radiofrekvenssin lämpöenergia vaikuttaa ihon sisällä dermiksessä kollageeni- ja elastiinisäikeisiin, jolloin saamme aktivoitua ihon omaa kollageenin tuotantoa. Hoidon jälkeen ihon pinta paranee nopeasti, mutta hoidon lopulliset tulokset näkyvät 2-3 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoidon vaikutus syvemmällä ihossa jatkuu pidempään ja ihoon muodostuu kollageenia pitkään vielä hoidon jälkeen. Sarjahoidolla saamme parhaimman ja ihanteellisimman hoitotuloksen. 

 

Klinik Linneassa fraktionaalista radiofrekvenssihoitoa tekevät kokeneet sairaanhoitajat ja lääkärit.

 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoidolla saadaan välittömästi pehmeämpi, kiinteämpi ja tasaisempi iho. Tehokas laitehoito parantaa ja kiihdyttää ihon kollageenituotantoa. Hoito sopii kasvojen, kaulan ja vartalon iholle. 

Hoidolla saavutetaan:

-Tasaisempi ja kiinteämpi ihon rakenne

-Pienemmät ihohuokoset

-Aknearpien jälkien vähentyminen

-Juonteiden ja ryppyjen vähentyminen

-Tarkkarajaiset ja kiinteämmät kasvojen piirteet

-Nuorekkaampi, sileämpi ja kirkkaampi iho

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Morpheus8- hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, puudutevoide n. 20min, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Hoidon kesto kokonaisuudessaan yhteensä n. 60-90min.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu?

Morpheus8 fraktionaalinen radiofrekvenssihoito sopii hyvin monille ja pystymme hoitamaan tällä tehokkaalla hoidolla erilaisia iho-ongelmia.

 

Hoito sopii erityisesti:

-Kasvojen ihon kiinteyttämiseksi ja siloittamiseksi

-Kaulan ja decolteen kiinteyttämiseksi

-Juonteiden ja pintaryppyjen häivyttämiseen

-Ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisyksi

-Vartalon ihon alueen kiinteyttämiseksi: esim. Polvien veltostunut iho, laihduttamisen tai synnyttämisen jälkeen ihon kiinteyttämiseksi

-Epätasaiselle iholle

-Aknearpien häivyttämiseen

-Arpien hoitamiseen vartalon iholla

-Sopii myös tummemmalle ihon fototyypille

-Otsan, silmien ja huulten yläpuolen juonteiden siloittamiseksi

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia? 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma.

 

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Morpheus hoidon jälkeen on aina syytä varautua ihon punoitukseen, lievään turvotukseen, pistelyyn sekä kuumotukseen. Nämä toipumiseen liittyvät reaktiot lisääntyvät yleensä hoitopäivän jälkeen iltaa kohden. Nämä reaktiot ovat normaaleja reaktioita, jotka liittyvät hoidossa annettavaan lämpöenergiaan, kun hoidolla pyritään saamaan aikaan kollageenin uudismuodostus ihossa. Seuraavana päivänä iho voi olla lievästi turvonnut ja punoittava edelleen. Ensimmäisinä päivinä hoidon jälkeen iho voi tuntua hennon karhealta, jonka jälkeen iho tuntuu taas pehmeältä. Oireet helpottuvat ensimmäisten muutaman päivän aikana. 

 

Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin arjen rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea suosittelee 3-5 kerran sarjahoitoa optimaalisten ja ihanteellisten tuloksien saavuttamiseksi. Hoidot suosittelemme tekemään n.4 viikon välein toisistaan.

Jälkihoito-ohjeet:

Hyvä hygienia on erityisen tärkeää huomioida hoidon jälkeen. Vältä ihon koskettelua ensimmäisenä päivänä. Suoraa aurinkoa tulee välttää vähintään kuukauden ajan hoidon jälkeen. Hoitotuloksen säilyttämiseksi ihon suojaaminen auringolta on myös hyvin tärkeää. Klinik Linnea suosittelee ympäri vuoden aurinkosuojan käyttöä. Sen lisäksi, että aurinkovoiteet vähentävät ihosyövän riskiä tulevaisuudessa, ne myös vähentävät ryppyjä ja hidastavat ikääntymisprosessia. Hikiliikuntaa ja saunomista suosittelemme välttämään ensimmäiset 2-3 vuorokautta. Meikkiä hoitoalueelle voi laittaa 1-2 vuorokauden kuluttua hoidosta. Retinoli tuotteita ja vahvoja ihonhoitotuotteita (AHA,BHA) suosittelemme välttämään ensimmäiset 5 vuorokautta hoidon jälkeen.

bottom of page