top of page

pHformula -M.A.S.C.N.E. pinnoitus

Mascne on lyhenne sanoista mask-introduced acne eli maskin käytöstä aiheutuvat iho-ongelmat ja epäpuhtaudet. Onko kasvomaskin päivittäinen käyttö aiheuttanut ihollesi uuden ja epämiellyttävän ongelman? Onko ihossasi kuivuutta, epäpuhtauksia tai ihottumaa?

Mekaaninen hankaus saa aikaan bakteereille ja lialle ihanteellisen tilaisuuden tarttua ihoon.

Maskin alla lämpö ja kosteus saavat bakteerit lisääntymään. pHformula on suunnitellut tämän ihonhoito kokonaisuuden kasvomaskin käytön tuomiin iho-ongelmiin. 

phformulamascne.jpg

Mikä hoito on?

Dermatologinen ihon pinnoitusmetodi pHformula keskittyy hoitamaan ihon häiriötiloja. pHformula on suunnitellut ihon eri häiriötiloihin oman hoitoprotokollan. Klinik Linneassa ihonpinnoitushoidot tehdään ihoasiantuntijasi suosituksen mukaisesti. 

M.A.S.C.N.E. pinnoitus on puhdistava, vahvistava ja antibakteerinen kasvohoito tuo välitöntä apua ja lievitystä kasvomaskin rasittamalle iholle. Hoitokokonaisuus kuorii kevyesti, puhdistaa tukkeumia, rauhoittaa ärtynyttä ihon pintaa ja stimuloi ihon luonnollisia suojausominaisuuksia.

pHformulan hoitojärjestelmän ydin perustuu jälleenrakentavan lääketieteen teknologiaan ja kontrolloitujen kemiallisten ihon pinnoitusten konseptin kehittämiseen, joiden toiminta eroaa perinteisistä kemiallisista kuorinnoista. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta kuoriutumista, kun taas kontrolloitu pinnoitus kiihdyttää aktiivisesti ihosolujen uudistamista ihon eri kerroksissa, ilman ihotraumaa tai pinnallista ärsytystä. 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoidoilla saatavat tulokset riippuvat tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä. Tulokset vaihtelevat riippuen ihosi ongelmasta ja saatat tarvita useampia hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen toimivan pintakerroksen. Klinik Linnean ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaan saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon kuuluu konsultaatio, ihon tehopuhdistus, pohjustus, herkän ja tulehtuneen ihon pinnoitus, kirkastava ja ihoa tiivistävä I.N.S.T.A.N.T. - pinnoitussavi, rauhoittava detox- naamio sekä elvyttävät  ja ravitsevat loppu voiteet. Hoidon jälkeen käydään läpi jälkihoito-ohjeistus sekä pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla & palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

thumbnail_AC ampoules.jpg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

pHformulan dermatologiset ihon pinnoitushoidot ovat kehitetty helpoiksi mutta yksityiskohtaisiksi aina huomioiden asiakkaan keskeiset huolenaiheet. Tämä hoitokokonaisuus on tarkoitettu kasvomaskin käytöstä johtuvien iho-ongelmien hoitoon. 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen huuliherpes, Retinol- A /Accutane-/Roaccutane- tai vastaava lääkekuuri. Hoitoa ei tehdä jos ihosi on hoitohetkellä palanut/paleltunut. Jos sivulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. On normaalia kuitenkin, että iho voi tuntua hieman kireältä jokaisen hoitokerran jälkeen. Et välttämättä näe ihon varsinaista kuoriutumista. Kevyt ja/tai toistuva hilseily on mahdollista.

Punoitus hoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-12h riippuen ihon herkkyydestä.

Tulosten ylläpito

honhoidon konsultaatiossa sinulle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma ihonhäiritötilan ratkaisemiseksi. Saatavat tulokset ovat riippuvaisia tuotteiden säännöllisestä, ohjeiden mukaisesta käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä. Pinnoitushoitojen hoitovälit 10-21 päivän välein tai ihoasiantuntijasi suosituksen mukaisesti. 

Klinik suosittelee hoitojakson ajaksi kotihoitoon optimaalisten tulosten saavuttamista varten resurfacing KIT:iä, jotka palauttavat hoidosta toipumista ja tukevat hoitotuloksien saavuttamista. Ihon eri häiriötiloihin ovat omat resurfacing KIT:it. 

Resurfacing KIT sisältää: E.X.F.O cleanse- rauhoittavan kasvojen puhdistustuotteen, aktiivireseptin ihotyyppisi mukaan (A.G.E. recovery tai M.E.L.A. recovery, A.C. recovery tai C.R. recovery) ja A.C.T.I.V.E formula- aktiiviseerumi normalisoimaan ihon häiriötiloja sekä P.O.S.T. recovery creamin- korjaavan tehovoiteen iholle kosteustasapainon säilyttämiseksi. 

  • A.G.E. resurfacing KIT 151€ (ikääntynelle iholle)

  • M.E.L.A. resurfacing KIT 160€ (pigmentoituneelle iholle)

  • A.C.N.E. resurfacing KIT 147€ (akne iholle)

  • C.R. resurfacing KIT 149€. (herkälle, punoittavalle ja rosacea iholle)

thumbnail_new MD kits.jpg
bottom of page