top of page

Profhilo® Body

Kasvojen lailla vartalon ihossa tapahtuu useita merkittäviä muutoksia.

Iho voi menettää elämän aikana kiinteyttään, napakkuuttaan ja jäntevyyttään.

Mikä Profhilo® Body on?

Profhilo on BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Profhilo® on sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistava ja kansainvälisesti palkittu hoito. Profhilo® Body- hoito on suunniteltu vartalon kudoksen muokkaamiseen ja ihon velttouden vähentämiseen. Profhilo® Body hoitoalueina tyypillisesti on käsivarret, vatsan alue, kämmenet, kaula tai muut alueet, missä iho on velttoa, siinä on jäntevyyden puutetta tai sävymuutoksia. Hoito sopii hyvin myös esimerkiksi raskauden ja painonpudotuksen jälkeen löysän & velton ihonhoitoon.

Millaisia tuloksia Profhilo® Bodyllä saadaan aikaan?

Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteellaan, joka mahdollistaa sen leviämisen suurelle alueelle uudistaen ihoa sekä lisäten kosteutta ja kiinteyttä. Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä iholla välittömänä kiinteytenä ja napakkuutena. Veltostuneen ihon kimmoisuus paranee ja juonteet vähenevät.

Mitä Profhilo® Body hoitoon sisältyy?

Profhilo on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää. Vain kymmenellä pistoksella kullakin

alueella saadaan välittömiä tuloksia aikaan. 

 

Hoitoon sisältyy Profhilo®-hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki.

Hoidon hintaan kuuluu myös jälkihoitoon tarkoitettu Profhilo® Figura Body Lotion, joka kiinteyttää, syväkosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta sekä Profhilo Figura Body Patchit. Profhilo Figura Body Patchit ovat steriilejä lappuja, jotka asetetaan iholle injektion jälkeen. Ne tasoittavat ja kosteuttavat ihoa. Asiakas vaihtaa uuden lapun hoitoalueelle 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

Model and frames.jpg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Profhilo Body sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon velttoudesta, vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Jos herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle,

voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten Profhilo® Body soveltuu esimerkiksi lounastunnilla tehtäväksi hoidoksi.

Pistoshoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua mahdolliseen lievään turvotukseen, kevyeen punoitukseen ja mahdollisiin mustelmiin.

Tulosten ylläpito:

Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta optimaalisin hoitotulos saavutetaan kahden kerran sarjahoidolla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Model upper body.jpg
bottom of page