top of page

Profhilo

Kaipaatko kasvoihin lisää kimmoisuutta, kosteutta ja haluatko parantaa ihon laatua? Onko kaulassa juonteita, ryppyjä tai velttoutta?

Profhilo on ikääntyneen ihon tehokas hoito, jonka vaikutukset perustuvat kosteuttavaan hyaluronihappoon.

Mikä Profhilo on?

Profhilo on BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Profhilo on sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistava ja kansainvälisesti palkittu hoito. Profhilo- hoito voidaan tehdä esimerkiksi kasvojen ja kaulan alueelle palauttamaan ihon kimmoisuutta sekä tasoittamaan juonteita ja ryppyjä. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta.

Millaisia tuloksia Profhilolla saadaan aikaan?

Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteellaan, joka mahdollistaa sen leviämisen suurelle alueelle uudistaen ihoa sekä lisäten kosteutta ja kiinteyttä. Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä iholla välittömänä kosteutena ja ihon sävyn sekä laadun kohentumisena. Ikääntyneen ihon kimmoisuus paranee ja juonteet vähenevät. Nuorelle iholle tehtynä hoidolla saadaan aikaan pehmeyttä, kuulautta ja tasaisuutta.

Mitä Profhilo- hoitoon sisältyy?

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää. Vain viidellä pistoksella kasvojen molemmin puolin saadaan välitön nuorekkaampi yleisilme aikaan.

Hoitoon sisältyy Profhilo-hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki.

thumbnail_ProfhiloCampaignMen.png

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Dr. Emma Ravichandran: ”Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat.”

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Jos herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle,

voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten Profhilo-hoito soveltuu esimerkiksi lounastunnilla tehtäväksi hoidoksi. Pistoshoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua mahdolliseen lievään turvotukseen, kevyeen punoitukseen ja mahdollisiin mustelmiin. 

Koska hoidossa aineen annosteluun käytetään neulaa, pistokohdasta saattaa vuotaa vähän verta. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat pistoskohdan arkuus, mustelmat, punoitus tai turvotus. Näiden sivuvaikutusten vaikeusaste vaihtelee yleensä lievästä keskivaikeaan. Jos edellämainitut sivuvaikutukset kestävät yli viikon tai sinulle ilmenee muita sivuvaikutuksia, ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin tai sairaanhoitajaan.

Yksittäisissä tapauksissa alueelle on ilmennyt kovettumia ja epätasaisuuksia. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista, joihin on liittynyt hoidetun alueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista. Erittäin harvinaisissa tapauksissa hoidetulle alueelle on ilmennyt pitkittynyttä kovettumista, märkimistä ja harmahtavaa värimuutosta. Edellämainittuja reaktioita voi kehittyä viikkoja tai kuukausia käsittelyn jälkeen ja ne voivat kestää useita kuukausia.

Tulosten ylläpito:

Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta optimaalisin hoitotulos saavutetaan kahden kerran sarjahoidolla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

bottom of page