Sairaanhoitajamme

IMG_5030.JPG

Lotta Taipalus

Sairaanhoitaja, Klinik Linnean omistaja

Olen sairaanhoitaja Lotta Taipalus ja olen keskittynyt esteettisiin hoitoihin. Osaamisalueisiini kuuluu täyteainehoidot sekä medikaalinen ihonhoito eri hoitomenetelmin.

Tärkeitä asioita minulle työssäni ovat laatu,

turvallisuus ja ammattitaito. 

 

Esteettiset hoidot kehittyvät kovaa tahtia, joten minulle on tärkeää jatkuva kouluttautuminen. Kouluttaudun siis säännöllisesti niin kansainvälisesti, kuin Suomessakin. Käytössäni on tutkitut ja turvalliset hoitomenetelmät eri ongelmien ratkaisemiseksi. Hoidoissa olen tarkka ja vaativa sekä omaan uusimmat ja useat tyylit, jotta pääsemme luonnollisiin, hehkuviin ja tyylikkäisiin lopputuloksiin. 

 

Niin ihonhoidossa, kuin täyteainehoidoissakin, tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma - juuri sinun toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Oli ongelma pieni tai suuri, lähdetään ratkomaan sitä yhdessä. Tervetuloa hoitoihin!

IMG_5031.JPG

Vilma Eskelinen

Sairaanhoitaja
vilma.eskelinen@kliniklinnea.fi

Olen Vilma Eskelinen ja toimin Klinik Linneassa esteettisenä sairaanhoitajana. 

 

Esteettiset hoidot ovat pitkään olleet suuri kiinnostuksen kohteeni. Minua kiehtoo alan monipuolisuus ja erityisesti hoitojen tuloksellisuus. Aiempi hoitotyön kokemukseni on kertynyt useista vuosista erikoissairaanhoidon parissa. 

 

Minulle tärkeitä arvoja hoitoja toteuttaessa ovat asiakkaan tyytyväisyys, sekä hoitojen laatu ja turvallisuus.

Edistänkin ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti

ja seuraamalla alan kehitystä. 

 

Keskustelen mielelläni lisää hoitomahdollisuuksista - olivatpa esteettiset hoidot sinulle vielä vieraita tai jo ennestään tuttuja. 

 

Nähdään klinikalla!

Noora Karjalainen

klinik_Linnea5446___.JPG

Kosmetologi-Sairaanhoitaja
noora.karjalainen@kliniklinnea.fi

Olen Noora Karjalainen ja toimin esteettisenä sairaanhoitajana ja kosmetologina Klinik Linnean osaavassa ja upeassa tiimissä.

 

Ihonhoito on ollut aina lähellä sydäntäni ja sen merkitys onkin vain vahvistunut vuosien myötä oman ihonkin ikääntyessä. 

Intohimo ihonhoitoon ja kauneuteen saivat minut aikoinaan hakeutumaan kosmetologikouluun ja vuosia myöhemmin edelleen se sama intohimo ajoi minut opiskelemaan sairaanhoitajaksi, jotta voisin työskennellä esteettisten hoitojen parissa ja tarjota asiakkailleni vain parasta. 

Esteettinen ala on kehittynyt huimasti ja moderneilla menetelmillä saatavat tulokset ovat todella upeita. Itselleni tärkeitä arvoja työssäni ovat asiakkaan toiveet, odotukset ja tyytyväisyys hoitojen tuloksiin. Sen takaavat jatkuva kouluttautuminen, turvalliset sekä laadukkaat tuotteet ja hoidot.

 

Jokainen asiakas on uniikki ja jokaiselle suunnittelemme yhdessä sinun tarpeitasi vastaavan hoitosuunnitelman. Hyvin hoidettu kantajansa näköinen iho on aina kaunis.

 

 Olen enemmän kuin innoissani mukana kohti

sinun unelmiesi hyvinvoivaa ihoa.

 

Tervetuloa hoitoihini Klinik Linneaan.

Roosa Tynkkynen

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja
roosa.tynkkynen@kliniklinnea.fi

kliniklinnea_20220502_juho tirkkonen_081.JPG

Olen Roosa Tynkkynen ja toimin Klinik Linneassa esteettisenä sairaanhoitaja/ terveydenhoitajana.

 

Vastaanotollani toteutan niin täyteainehoitoja kuin medikaalista ihonhoitoa erilaisin hoitomenetelmin. 

 

Esteettisessä kauneudenhoidossa minua erityisesti kiinnostaa hoitojen monipuolisuus ja tuloksellisuus. Hoitoalalla minulle tärkeitä arvoja ovat työni laatu, potilasturvallisuus sekä ammattitaito. 

 

Työni lähtökohtana minulle on aina asiakaslähtöisyys, jonka avulla saavutamme upeat, luonnolliset ja sinun näköisesi lopputulokset. Luomme yhdessä juuri sinulle sopivan yksilöllisen hoitosuunnitelman - kuunnellen sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

 

Tervetuloa hoitoihin ja nähdään Klinikalla!

Klinik Linnean potilasasiamies:

Essi Ilona Luhta

info@ilomed.fi

p. 040 131 7257