top of page

Sculptra®

Haluatko kiinteämmän ja tiukemman ihon, mutta et halua mennä kauneusleikkaukseen? Onko kasvoissa juonteita, ryppyjä ja tuntuuko yleisilme väsyneeltä? Oletko yli 35-vuotias ja haluat huolehtia, että ihosi pysyy kimmoisana ja napakkana vai haluatko parantaa ihosi laatua? Sculptra® on avain ihon nuorekkaaseen sileyteen ja kiinteyteen.

Mikä Sculptra® on?

 Sculptra® ei ole täyteaine vaan biostimulaattori, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Ikääntymisestä johtuva kollageenin menetys heikentää ihon rakennetta ja vähentää sen elastisuutta sekä kosteudensietokykyä. Tämä voi näkyä ihossasi uurteina, juonteina, syvinä ryppyinä sekä kimmoisuuden ja kiinteyden heikentymisenä. Sculptra® on suunniteltu tukemaan kollageenin jälleenrakentamista, jotta ihosi pysyy kiinteänä ja kimmoisana. Sculptran vaikuttavana aineena toimii poly- L-lactic happo (PLLA), joka on maailman ensimmäinen kollageeni stimulaattori, joka aktiivisesti uudistaa ihoa palauttamalla sen täyteläisyyden ja silottamalla juonteita.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan? 

Sculptra® palauttaa ihon nuorekkaan kiinteyden ja täyteläisyyden aktivoimalla ihon omaa kollageenituotantoa. Tulokset ovat näkyviä, luonnollisia, tulevat asteittain hoitokertojen jälkeen sekä ovat pitkäkestoisia (yli 2-vuotta).

 

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Sculptra®- injektiohoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito on suunniteltu >35-vuotiaille miehille ja naisille, joilla on ikääntymismuutoksia. Hoidosta hyötyy eniten asiakkaat, joilla ihon kudos on veltto/roikkuva/näkyviä juonteita.

thumbnail_IMG_7636.jpeg

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Jos herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle,

voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten Sculptra® injektiohoito soveltuu esimerkiksi lounastunnilla tehtäväksi hoidoksi.

Pistoshoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua mahdolliseen lievään turvotukseen, kevyeen punoitukseen ja mahdollisiin mustelmiin. 

Tulosten ylläpito:

Klinik Linnea suosittelee hoitoa lähtötilanteesta riippuen asiakaskohtaisesti 2-3 kerran sarjahoitoa optimaalisiten hoitotulosten saavuttamiseksi. Hoitokerrat 4-6 viikon välein. Tulokset kestävät jopa 25kk.

Asiakkaan kommentti hoidosta:

”Olen erittäin tyytyväinen täyteläisuuden lisääntymiseen ja kiinteyden parantamiseen ja minusta tuntuu, että näytän nyt paljon nuoremmalta ja terveemmältä”

Injektiohoitojen jälkihoito-ohjeet

Videolla sairaanhoitaja Vilma kertoo tyypillisimmät hoitojen jälkeiset reaktiot ja kuinka lievittää niitä.

bottom of page