top of page

Klinik Linnea S.E.A.S.O.N.A.L. Skin

Klinik Linnea on suunnitellut tämän S.E.A.S.O.N.A.L Skin- hoidon Suomen vaihtuvien vuodenaikojen mukaan yhteistyössä pHformulan kanssa. Hoitokokonaisuus vaihtuu kaksi kertaa vuodessa Suomen vuodenaikoihin suunnitellulla hoitokokonaisuudella. Vaihtuvat vuodenajat tuovat haasteita myös ihollesi, joten ihoasi täytyy huomioida vuodenaikoihin sopivalla hoitomuodolla.

469.jpeg

Mikä hoito on?

Tämä aurinkoisen ajan kirkastava kasvohoito tuo iholle huomattavaa ja välitöntä hehkua ja tasaisuutta. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan virkeämmän, kiinteämmän ja valoaheijastavamman ilmeen, sekä tuo voimallista antioksidanttisuojaa auringon vaurioita vastaan sekä kasvoille että herkälle kaulan ja dekolteen alueelle.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Kausihoito sopii korjaamaan ja ennaltaehkäismeään ympäristön vaurioittanaa, kosteusköyhää, sameaa ja väsyttyä ihoa sekä epätasaista sävyä. Hoidossa yhdisyyy C-vitamiinin kirkastava ja silottaxa sekä solusuojaa tuova teho, AHA-BHA ja PHA- happojen kuoriva ja uudistuva vaikutus sekä retinolin ja peptidien nuorentava voima. 

Mitä hoitoon sisältyy?

Alkupuhdistuksen, kemiallisen mikrohiontavoidekäsittelyn, liftaavan ja syväkosteuttavan erikoisnaamion kasvoille, kaulan dekolteen ihoa uudistavan pinnoituskäsittelyn, puhtaan C-vitamiinikäsittelyn sekä hoitoseerumit ja - voiteet. Hoidon jälkeen käydään läpi jälkihoito-ohjeistus sekä pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla & palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito on suunniteltu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat vuodenaikojen tuomiin ihon haasteisiin tehokasta huolenpitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut.

Jos käytössäsi on Accutane/Roaccutane konsultoi hoidon soveltuvuudesta ihotautilääkäriäsi.

Klinik Linnea suosittelee välttämään lääkärin määräämiä A-vitamiinihapoo/ tretinoiini valmisteita 5vrk ennen ja jälkeen hoidon.

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten S.E.A.S.O.N.A.L Skin- hoito sopii hyvin keskelle kiireisempääkin arkea.

Tulosten ylläpito:

Klinik Linnea suosittelee hoitojakson ajaksi kotihoitoon optimaalisten tulosten saavuttamista varten resurfacing KIT:iä,

jotka palauttavat hoidosta toipumista ja tukevat hoitotuloksien saavuttamista.
Resurfacing KIT sisältää: E.X.F.O cleanse- rauhoittavan kasvojen puhdistustuotteen, aktiivireseptin ihotyyppisi mukaan (A.G.E. recovery tai M.E.L.A. recovery, A.C. recovery tai C.R. recovery) sekä P.O.S.T. recovery creamin- korjaavan tehovoiteen iholle kosteustasapainon säilyttämiseksi.

bottom of page