top of page

SkinPen mikroneulaus

SkinPen on maailman ensimmäinen FDA-hyväksytty (American Food and Drug Administration) mikroneulauslaite sekä CE-merkitty hoitolaite. SkinPen mikroneulaushoito on ainoastaan sosiaali- ja terveyshuollon ammattilaisille. Hoito on kliinisesti todistettu ja miljoonien potilaiden suosima hoito. SkinPen on saanut maailmalla suuren suosion ja voittanut useita palkintoja ainutlaatuisella omalla mikroneulaushoito menetelmällään. Kun haluat korkeinta laatua ja tuloksellista ihonhoitoa on SkinPen- hoito varma suosikkihoitosi.

1.tif

Mikä hoito on?

SkinPen on maailman johtava ihon mikroneulaushoito, joka luo väliaikaisia pieniä mikroskooppisia kanavia ihoosi ja käynnistää ihon uudismuodostuksen. Tämä yksinkertainen hoitotoimenpide aktivoi kehosi luonnollisen voiman tuottamaan lisää kollageenia & elastiinia ja näin ollen ihosi näyttää taas terveämmältä, kiinteämmältä ja säteilevämmältä sekä nuorekkaammalta.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

SkinPen- mikroneulaushoidolla saamme tehokkaasti parannettua ihosi laatua, häivytettyä juonteita, ryppyjä, aknearpia, arpia sekä vaalennettua ihon pigmentaatio muutoksia. SkinPen hoidon avulla ihosi on välittömästi kirkkaampi sekä saamme tasapainotettua ihosi kosteustasapainoa.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, SkinPen mikroneulaushoito, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Saat mukaasi myös LIFT HG Glide Gel:in, jota voit käyttää hoidon jälkeen ensimmäisen 24h aikana iholle sekä RESCUE Calming Complex- hoitovoiteen, joka on tarkoitettu käytettäväksi SkinPen mikroneulaushoidon ensimmäisinä hoidon jälkeisinä päivinä. Hoitava ihonhoidon ammattilainen neuvoo voiteiden tarkemman käytön Klinik Linneassa.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Indikaatiot:

-Aknearpien hoito

-Hienot juonteet ja rypyt 

-Laajentuneet ihohuokoset

-Ikääntymismuutokset

-Raskausarvet

-Kirurgiset arvet

-Vitiligo

-Pigmentaatio muutokset (aurinkovauriot)

-Melasma

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Roacuttan lääkityksestä tulee olla 6kk väli ennen SkinPen hoitoa. 

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Neulaushoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen ja uusiutumiseen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Vältä saunaa, hikiliikuntaa ja auringolle altistumista 72h hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan säännöllisellä ihon hoitamisella sekä sarjahoidolla. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita Zo Skin Health – tuotteita ihon kotihoitoon. Klinik Linnea suosittelee SkinPen mikroneulaushoitoa tehtäväksi 4-viikon välein.

Tuleeko hoitoon valmistautua?

Vältä auringolle altistumista ja retinoli- valmisteita 24h ennen hoitoa.

bottom of page