top of page

Täyteainehoidot

Oletko pohtinut täyteainehoitoa piirteiden korostamiseen, selkeyttämiseen tai muotoilemiseen? Oletko huomannut kasvoillasi ikääntymismuutoksia ja haluat vaikuttaa niihin? Kaipaatko ihollesi pehmeyttä, nuoruuden täyteläisyyttä tai haluatko parantaa ihosi laatua? Täyteainehoitojen avulla voit vahvistaa, korostaa yksilöllistä kauneuttasi ja muokata tiettyjä kasvojenpiirteitäsi. Klinik Linnea korostaa täyteainehoidoissa kasvojesi yksilöllisyyttä ja täyteainehoitojemme lähtökohtana ovat aina omat kasvojesi muodot,

linjat ja piirteet. Hoidoissa huomioimme aina kasvojesi mittasuhteet, symmetrian ja tasapainon.

 

Käytössämme ovat korkealaatuiset FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymät, tutkitut ja turvalliset & esteettisen alan johtavimmat täyteainesarjat Juvéderm ja Restylane.

 Ennen kasvojen täyteainehoitoa sinun tulee varata aika injektiohoitojen konsultaatioon. Luethan nettisivuiltamme myös Injektiohoitojen konsultaatio - osuuden.

Mikä hoito on?

Täyteainehoitojen avulla voimme hoitaa niin ylä-, keski- ja alakasvojen alueita lisäämällä volyymia tai häivyttämällä ei- toivottuja ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidolla voimme myös selkeyttää ja korostaa piirteitäsi, kuten leuan ja leukalinjan muotoilu, poskipäiden korostus, kulmakarvojen kohotus ja korostus tai huulten muotoilu.

 

Täyteainehoidoilla voidaan tasoittaa mahdollisia juonteita, palauttaa iän myötä menetettyä tilavuutta sekä lisätä elastisuutta ja kosteutta. Voimme myös palauttaa kasvoille menetettyä ryhtiä ja rakennetta, jolloin ilmeestäsi tulee raikas ja elinvoimainen. Klinik Linnean injektiohoitojen konsultaatiossa lähdemme kartoittamaan ensin kokonaisvaltaista tilannettasi tarkasti toiveittesi ja tavoitteittesi pohjalta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Oli toiveesi pieni tai suuri - lähdetään toteuttamaan se yhdessä!

Millaisia tuloksia täyteainehoidolla saadaan aikaan? 

 

Klinik Linneassa panostamme yksilöllisiin, tyylikkäisiin, luonnollisiin ja turvallisiin lopputuloksiin. Tavoitteenamme on toteuttaa yksilölliset täyteainehoidot saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen. Konsultaatiossa käymme läpi minkälaiset tulokset ovat saavutettavissa täyteainehoitojen avulla.

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen täyteainehoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Täyteainehoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Pääset täyttämään injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja käymme läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään täyteainehoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

lotta8.jpeg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Täyteainehoidot soveltuvat täysi-ikäisille miehille, kuin naisillekin, jotka haluavat vahvistaa, korostaa tai muotoilla yksilöllistä kauneutta tai komeutta. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta täyteainehoitojen avulla voimme vaikuttaa siihen vanhenemalla omassa kehossa viihtyen ja itsestä huolta pitäen.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Täyteainehoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä täyteainehoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkäri käyntiä 2- viikon ajan ennen- ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este täyteainehoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Täyteainehoidoissa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleita sivuvaikutuksia kuten, turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme niihin aina varautumaan pohtiessa ajankohtaa hoidolle. 

Koska hoidossa aineen annosteluun käytetään neulaa, pistokohdasta saattaa vuotaa vähän verta. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat pistoskohdan arkuus, mustelmat, punoitus tai turvotus. Näiden sivuvaikutusten vaikeusaste vaihtelee yleensä lievästä keskivaikeaan. Jos edellämainitut sivuvaikutukset kestävät yli viikon tai sinulle ilmenee muita sivuvaikutuksia, ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin tai sairaanhoitajaan.

Yksittäisissä tapauksissa alueelle on ilmennyt kovettumia ja epätasaisuuksia. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista, joihin on liittynyt hoidetun alueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista. Erittäin harvinaisissa tapauksissa hoidetulle alueelle on ilmennyt pitkittynyttä kovettumista, märkimistä ja harmahtavaa värimuutosta. Edellämainittuja reaktioita voi kehittyä viikkoja tai kuukausia käsittelyn jälkeen ja ne voivat kestää useita kuukausia.

 

Tulosten ylläpito:

Hoidon tulos säilyy alueesta riippuen 6-24kk. Aika riippuu käytetystä tuotteesta, hoidetusta alueesta ja kuinka nopeasti elimistösi hajottaa täyteaineen. Hoitava sairaanhoitaja tai lääkäri neuvoo ohjeet tuloksesi ylläpitoon. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua ZO Skin Health tai AlumierMD ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

Miesten täyteainehoidot

Hei mies! Haluaisitko näyttää virkeämmältä ja korostaa maskuliinisia piirteitäsi? Kokonaisvaltainen lähestymistapamme täyteainehoitoihin auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ilmeen luonnollisella ja maskuliinisella tavalla. Lue alta, miten voimme piristää yleisilmettäsi ja tuoda esiin parhaat puolesi:

 

Silmänympärykset: Tasoittamalla silmien ympärillä olevia juonteita ja ryppyjä sekä hoitamalla tummia silmänalusia ja uurteita, voimme virkistää ilmettäsi ja saada sinut näyttämään levänneemmältä, virkeämmältä sekä nuorekkaammalta.

 

Poskien kohottaminen: Korosta kasvojesi maskuliinisia piirteitä kohottamalla poskiasi ja selkeyttämällä keskikasvojen aluetta. Tämä antaa sinulle ryhdikkään ja raamikkaan ulkonäön, jolloin maskuliiniset piirteesi korostuvat.

 

Leuan muotoileminen: Muotoile leuankärkesi ja leukalinjasi täyteaineiden avulla saadaksesi selkeämmän ja maskuliinisemman leuan. Tämä tuo yleisilmeeseesi lisää voimaa ja luonnetta.

 

Ikääntymismuutosten hoitaminen: Täyteainehoidoilla voimme tarjota miehille mini faceliftin ilman kirurgisia toimenpiteitä. Käytössämme oleva innovatiivinen pistoskartta,  jonka mukaan  hoito tehdään, kohdistaa tarkasti ikääntymisen merkkeihin ja antaa kasvoillesi nuorekkaan ja raikkaan ulkonäön.

 

Ihon laadun parantaminen: Viimeistele nuorekas ja raikas ilmeesi parantamalla ihosi laatua Volite Skinboosterin ja muiden klinikalla saatavilla olevien hoitojen avulla. Yhdistämällä nämä tehokkaat hoitomuodot kotihoitoon, saamme parhaat mahdolliset tulokset yleisilmeen raikastamiseen.

 

Botuliinihoidot ovat myös erinomainen tapa piristää yleisilmettä:

 

Kulmien nostaminen: Avartamalla katsettasi ja hoitamalla askevia kulmia voimme antaa sinulle nuorekkaamman ja energisemmän ilmeen, joka huokuu itsevarmuutta.

 

Otsaryppyjen silottaminen: Botuliinihoidoilla voimme siloittaa niin kulmien väliin ilmestyvää pystysuoraa sibeliusryppyä kuin otsan vaakajuonteitakin. Botuliini rentouttaa lihaksen toimintaa, jolloin ryppyjä ei pääse syntymään.


Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika konsultaatioon, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma!

Täyteainehoitojen jälkihoito-ohjeet

Videolla sairaanhoitaja Vilma kertoo tyypillisimmät hoitojen jälkeiset reaktiot ja kuinka lievittää niitä.

Klinik Linnea x Allergan Aesthetics

Klinik Linnea toteutti yhteistyössä Allergan Aestheticsin kanssa Juvederm täyteainehoidon 50-vuotiaalle naismallille ikääntymismuutoksien hoitamiseksi. 

Videolta pääset seuraamaan miten täyteainehoidon kulku etenee kokonaisuudessaan sekä miltä tulos näyttää välittömästi hoidon jälkeen. Lisäksi videolla sairaanhoitaja Lotta Linnea Taipalus kertoo mitä ihmisen anatomiassa tapahtuu ikääntyessä 40-vuotiaana & 50-vuotiaana sekä miten ikääntymismuutokset näkyvät eri alueilla kasvoissa. 

 

”Meille Klinik Linneassa hoitojen toteuttamisessa on tärkeää, että jokainen voi hyvin ja jokaisella on hyvä olla itsensä kanssa. Jos jollakin on omia kipukohtia ulkonäössä tai ihossa, kasvojen luontaista epäsymmetriaa, iho-ongelmia, tunne itsensä kanssa vanhempi mitä oikea ikä on tai kaipaa esimerkiksi ohjausta tai vinkkejä tulokselliseen ihon hoitamiseen, on meidän tehtävä auttaa.”

 

-Lotta Linnea Taipalus, sairaanhoitaja, Klinik Linnea

OhxQrAFg.jpeg

Esittelyssä
Klinik Linnean täyteainesarjat Restylane & Juvéderm

Meille Klinik Linneassa on ensiarvoisen tärkeää laatu ja turvallisuus,

joten käytämme vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymiä täyteainesarjoja.

Restylane

Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu vegaaninen hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane- hoidot ovat yksilöllisiä, joten tuotteet valitaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Restylanen täyteaineilla voimme korostaa kasvojen alueita ja huultenmuotoja, palauttaa kasvoille ryhtiä sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita!

Juvéderm

Juvéderm on Ranskasta lähtöisin oleva vegaaninen hyaluronihappotäyteaineiden tuotemerkki, joka arvostettu erityisesti korkean laatunsa vuoksi. Juvéderm- hoidoilla saavutetaan luonnollisia ja pitkäkestoisia tuloksia. Juvédermin täyteaineilla voimme esimerkiksi tasoittaa kasvojen ihon juonteita ja muotoilla leukalinjaa tai kohottaa kasvojenpiirteitä!

bottom of page