Täyteainehoidot

Oletko pohtinut täyteainehoitoa piirteiden korostamiseen, selkeyttämiseen tai muotoilemiseen? Oletko huomannut kasvoillasi ikääntymismuutoksia ja haluat vaikuttaa niihin? Kaipaatko ihollesi pehmeyttä, nuoruuden täyteläisyyttä tai haluatko parantaa ihosi laatua? Täyteainehoitojen avulla voit vahvistaa, korostaa yksilöllistä kauneuttasi ja muokata tiettyjä kasvojenpiirteitäsi. Klinik Linnea korostaa täyteainehoidoissa kasvojesi yksilöllisyyttä ja täyteainehoitojemme lähtökohtana ovat aina omat kasvojesi muodot,

linjat ja piirteet. Hoidoissa huomioimme aina kasvojesi mittasuhteet, symmetrian ja tasapainon.

 

Käytössämme ovat korkealaatuiset FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymät, tutkitut ja turvalliset & esteettisen alan johtavimmat täyteainesarjat Juvéderm ja Restylane.

 Ennen kasvojen täyteainehoitoa sinun tulee varata aika injektiohoitojen konsultaatioon. Luethan nettisivuiltamme myös Injektiohoitojen konsultaatio - osuuden.

Mikä hoito on?

Täyteainehoitojen avulla voimme hoitaa niin ylä-, keski- ja alakasvojen alueita lisäämällä volyymia tai häivyttämällä ei- toivottuja ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidolla voimme myös selkeyttää ja korostaa piirteitäsi, kuten leuan ja leukalinjan muotoilu, poskipäiden korostus, kulmakarvojen kohotus ja korostus tai huulten muotoilu.

 

Täyteainehoidoilla voidaan tasoittaa mahdollisia juonteita, palauttaa iän myötä menetettyä tilavuutta sekä lisätä elastisuutta ja kosteutta. Voimme myös palauttaa kasvoille menetettyä ryhtiä ja rakennetta, jolloin ilmeestäsi tulee raikas ja elinvoimainen. Klinik Linnean injektiohoitojen konsultaatiossa lähdemme kartoittamaan ensin kokonaisvaltaista tilannettasi tarkasti toiveittesi ja tavoitteittesi pohjalta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Oli toiveesi pieni tai suuri - lähdetään toteuttamaan se yhdessä!

Millaisia tuloksia täyteainehoidolla saadaan aikaan? 

 

Klinik Linneassa panostamme yksilöllisiin, tyylikkäisiin, luonnollisiin ja turvallisiin lopputuloksiin. Tavoitteenamme on toteuttaa yksilölliset täyteainehoidot saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen. Konsultaatiossa käymme läpi minkälaiset tulokset ovat saavutettavissa täyteainehoitojen avulla.

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen täyteainehoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Täyteainehoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Pääset täyttämään injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja käymme läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään täyteainehoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

lotta8.jpeg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Täyteainehoidot soveltuvat täysi-ikäisille miehille, kuin naisillekin, jotka haluavat vahvistaa, korostaa tai muotoilla yksilöllistä kauneutta tai komeutta. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta täyteainehoitojen avulla voimme vaikuttaa siihen vanhenemalla omassa kehossa viihtyen ja itsestä huolta pitäen.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Täyteainehoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä täyteainehoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkäri käyntiä 2- viikon ajan ennen- ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este täyteainehoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Täyteainehoidoissa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleita sivuvaikutuksia kuten, turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme niihin aina varautumaan pohtiessa ajankohtaa hoidolle  

Tulosten ylläpito:

Hoidon tulos säilyy alueesta riippuen 6-24kk. Aika riippuu käytetystä tuotteesta, hoidetusta alueesta ja kuinka nopeasti elimistösi hajottaa täyteaineen. Hoitava sairaanhoitaja tai lääkäri neuvoo ohjeet tuloksesi ylläpitoon. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua Zo Skin Health ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

OhxQrAFg.jpeg

Esittelyssä

Klinik Linnean täyteainesarjat Restylane & Juvéderm

Meille Klinik Linneassa on ensiarvoisen tärkeää laatu ja turvallisuus,

joten käytämme vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymiä täyteainesarjoja.

Restylane

Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu vegaaninen sekä sekä hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane- hoidot ovat yksilöllisiä, joten tuotteet valitaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Restylanen täyteaineilla voimme korostaa kasvojen alueita ja huultenmuotoja, palauttaa kasvoille ryhtiä sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita!

Juvéderm

Juvéderm on Ranskasta lähtöisin oleva vegaaninen hyaluronihappotäyteaineiden tuotemerkki, joka arvostettu erityisesti korkean laatunsa vuoksi. Juvéderm- hoidoilla saavutetaan luonnollisia ja pitkäkestoisia tuloksia. Juvédermin täyteaineilla voimme esimerkiksi tasoittaa kasvojen ihon juonteita ja muotoilla leukalinjaa tai kohottaa kasvojenpiirteitä!