top of page

AlumierMD ihonhoidon konsultaatio

Haluatko saavuttaa terveen ja hyvinvoivan ihon medikaalisella ihonhoitosarjalla? AlumierMD on medikaalinen ihonhoitosarja, joka on omistautunut puhtaan tieteen viimeisimmille edistysaskeleille ja tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa kaikille, jotka kamppailevat erilaisten i​ho-ongelmien kanssa. AlumierMD medikaalisen ihonhoitosarjan spesialisti luo sinulle konsultaatiossa yksilöllisen ihonhoidon suunnitelman sekä valitsee ihotyypillesi sopivat tuotteet.

3 skin and skincare 20.JPG

Mikä AlumierMD on?

AlumierMD lanseerattiin vuonna 2016, ja sitä on jatkuvasti kehittänyt ja ohjannut joukko ihonhoidon intohimoisia tutkijoita, lääkäreitä ja tiedettä rakastavia ihonhoitoasiantuntijoita, joilla on yli 100 vuoden kokemus alalta. AlumierMD on yksi nopeimmin kasvavista lääketieteellisistä ja ympäristöystävällisistä ihonhoitobrändeistä - sarjalla on toimistoja niin Euroopassa, Amerikassa, kuin Kanadassakin. 

 

AlumierMD perustuu kolmeen ydinarvoon: 

 

​​PUHDAS

AlumierMD luo tuotteita, jotka ovat sosiaalisesti vastuullisia, kliinisesti testattuja ja vapaita yli 1300:sta EU:n, F.D.A:n ja Health Canadan kieltämistä aineista. Täten AlumierMD on sitoutunut puhtaaseen tieteeseen.

 

KORJAAVA

AlumierMD ihonhoitosarjan tutkijat valitsevat huippuluokan lääketieteellisiä aktiivisia ainesosia pitoisuuksina, jotka lisäävät tuotteen tehokkuutta. Kliiniset testaukset takaavat poikkeukselliset tulokset erilaisten ihosairauksien ja -ongelmien korjaamisessa.

 

SITOUTUNUT

AlumierMD uskoo, että tehokkain tie ihon terveyteen on 360 asteen lähestymistapa, johon kuuluu hoitosuunnitelmat ja kotihoitotuotteet, jotka toimitetaan luotettavan ammattilaisen asiantuntemuksella.

AlumierMD Foundation 

Alumier Foundation on AlumierMD:n ensisijainen maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysprojekti. Sen aloitteet ovat antaneet sadoille opiskelijoille mahdollisuuden päästä koulutukseen ja tuomaan valoa yhteisöönsä. Alumier-säätiö on auttanut satoja opiskelijoita jatkamaan koulutustaan Etelä-Afrikassa. 

 

“Koulutus on kaiken toimintamme ytimessä, joten kun perustajamme tapasivat merkittävän miehen, jonka tehtävänä oli tarjota oppimista kotimaansa köyhällä alueella Etelä-Afrikassa, heidän oli pakko liittyä hänen ratkaisevaan hyväntekeväisyysliikkeeseen.” 

Millaisia tuloksia AlumierMD

medikaalisella ihonhoitosarjalla saadaan aikaan?

AlumierMD ihonhoitosarjan avulla jokaisella on mahdollisuus saavuttaa terve ja hyvinvoiva iho. AlumierMD tuotteilla voimme hoitaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, epäpuhdasta ihoa sekä punoittavaa ja herkkää ihoa. AlumierMD tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja ja niiden teho perustuu tieteeseen.

Mitä AlumierMD medikaaliseen ihonhoitosarjaan sisältyy?

AlumierMD tuotesarjasta löydät puhdistusaineet, kosteusvoiteet, täsmätuotteet, kuorinta-aineet, silmänympärysvoiteet, aurinkosuojat, kaulan ja dekolteen voiteet sekä kemialliset kuorinnat; tuotteet ovat sekä klinikka- että kotikäyttöön.

Kenelle AlumierMD on tarkoitettu?

AlumierMD tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa ilman voimakkaita reaktioita, joten tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Sarja sopii kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveen ja hyvinvoivan ihon. AlumierMD  tarjoaa medikaalista ihonhoitoa ja näkyviä tuloksia.

Kuinka pääsen alkuun AlumierMD medikaalisen ihonhoitosarjan kanssa?

Klinik Linnean AlumierMD konsultaatiossa ihonhoidon ammattilainen luo ihosi tarpeita vastaavan kotihoidon suunnitelman, suosittelee ihollesi sopivat tuotteet ja opastaa sinua tuotteiden käytössä. Yhdistämällä Visia ihoanalyysin AlumierMD konsultaatioon näemme ihosi tilanteen pintaa syvemmältä, ja pystymme optimoida kotihoitotuotteet ennaltaehkäisemään myös tulevia ihomuutoksia.

5 homecare products 2.JPG
bottom of page