top of page

AlumierMD Professional Treatments

Toivoisitko samealle iholle kirkastusta? Kaipaatko apua aknen tai ihon tukkoisuuden ja epäpuhtauksien hoitoon? Tuntuuko ihosi herkältä tai kaipaatko apua rosacean hoitoon? Onko ihossasi näkyviä pigmenttimuutoksia tai ikääntymisen merkkejä?

AlumierMD tarjoaa pinnallisia ja keskisyviä kuorintoja, joilla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa kaikkia Fitzpatrickin ihotyyppejä. Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten hyperpigmentaatiota, ikääntyvää ihoa, herkkää ihoa ja tulehtunutta epäpuhdasta ihoa. Hoidot suorittavat Klinik Linnean ihonhoidon ammattilaiset. 

IMG_5921.JPG

Minkälaisia AlumierMD hoito-ohjelmia tarjoamme? 

 AlumierMD kuorinnoissa käytetään ainoastaan puhtaita happoja. 

Radiant 20/10 on ihon pintaa uudistava tehokas alfa- (AHA) ja beetahydroksihappojen (BHA) yhdistelmä. Vaikuttavina aineina toimii 20% maitohappo + 10% salisyylihappo. Se sopii esim. rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle, supistaa ihohuokosia, nuorentaa ihoa sekä vähentää tulehduksen merkkejä. 

Radiant 30 -kuorinta-aine on hellävarainen ja monipuolinen, 30% maitohappoa sisältävä kuorinta-aine, joka uudistaa ihon pinnan sekä tehoaa ikääntymisen näkyviin merkkeihin ja värivirheisiin. Sopii herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle.

 

  • Ikääntymistä hidastavia, antioksidanttisia ja kirkastavia tehosteaineita levitetään iholle kuorinnan jälkeen Brightening Acceleratorissa.

  • Hoitoprotokolliin voidaan lisätä eri täsmätuotteita tehostamaan hoidon vaikutusta asiakkaan tarpeiden mukaan.

  • Retinolia sisältävä Vitamin A Boost tuo lisää tehoa ikääntyneen tai auringon vaurioittaman ihon hoitoon.

  • Ihoa kirkastava ja huokosia pienentävä Detox Clear on erinomainen lisä epäpuhtaan ja tukkeutuneen ihon hoitoon. 

  • Kaikkiin hoitoihin voidaan lisätä myös silmänympärysaluetta tehokkaasti hoitava ja kosteuttava lisäosuus.

Mitä hoitoon sisältyy?

Jokainen hoito sisältää seuraavat vaiheet: puhdistus,valmistelu, kohdennus, kuorinta, neutralointi, tehostus, infuusio, palautuminen ja suojaus.  Pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rauhoittavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä. 

Millaisia tuloksia AlumierMD kemiallisilla kuorinnoilla saadaan aikaan? 

Yksittäinen kuorinta kirkastaa ja siloittaa ihoa välittömästi, sekä saa sen säteilemään. Ihon häiriötilan tasosta riippuen merkittävien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme AlumierMD kuorintoja sarjahoitona. Klinikkahoidot tukevat myös yksilöllistä AlumierMD ihonhoidon suunnitelmaa.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

AlumierMD -klinikkahoidot sopivat kaikille, jotka haluavat tuloksellista ihonhoitoa minimaalisella palautumisajalla. Kemiallisia kuorintoja voidaan räätälöidä jokaisen iholle sopiviksi, ihotyypistä ja iho-ongelmasta riippumatta.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen huuliherpes, ihosi on akuutisti palanut/paleltunut, olet allerginen hoidon vaikuttaville aineille, hoitoalueella on diagnosoimaton ihon leesio tai jos olet raskaana. Retinoidivalmisteista, sekä hoitoalueen karvanpoistosta tulee pitää taukoa ennen kemiallista kuorintaa. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan. 

Paranemisaika

AlumierMD -ihonhoidot minimoivat palautumisajan. Hoidosta voi kuitenkin aiheutua seuraavia normaaleja vaikutuksia 2-24 tunnin ajan: punaisuus, kireys, kutina, herkkyys, lievä turvotus.

 

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea korostaa ihonhoidossa säännöllisyyttä ajatellen optimaalisia hoitotuloksia.

Kuorinnat suositellaan tehtäväksi 3-kerran sarjana: 

  • Epäpuhdas iho: 2 viikon välein

  • Pigmenttimuutokset: 3 viikon välein

  • Ikääntyminen, punoitus: 4 viikon välein

  • Terveen ja hyvinvoivan ihon ylläpito: 4 viikon välein

 

Klinik Linnea suosittelee klinikkahoitojen lisäksi kotihoitoa laadukkailla, medikaalisilla AlumierMD -tuotteilla, jotka sisältävät puhtaita raaka-aineita. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan pitkäjänteisyydellä sekä tehokkaalla klinikkahoitojen ja kotihoidon yhdistelmällä.

IMG_2055 2_edited.jpg
bottom of page