top of page

AQUAGOLD® Fine Touch™ 

Haluatko antaa ihollesi parasta mahdollista hoitoa? Aqua Gold Fine Touch- hoito on eksklusiivinen mikroneulaus- tyyppinen hoito, jossa ihollesi valmistetaan cocktail, joka räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun ihon tarpeisiin sopivaksi.

Haluatko ihostasi kirkkaan, kuulaan tai kaipaako se kosteutta ja tasapainoa? Onko ihossasi pigmenttiä, arpia tai näkyviä ihohuokosia? Aqua Gold Fine Touch- hoito avaa paljon mahdollisuuksia eri iho-ongelmien hoitoon.

Kiireisen arjen keskellä annat huomiota ihon hyvinvoinnille tällä ylellisellä Aqua Gold Fine Touch- hoidolla.

Water and vial_NEW.png
lotta2.jpeg

Mikä hoito on?

Aqua Gold Fine Touch- hoito on mikroneulaus- tyyppinen hoito. Mikroneulauksessa ihoon tehdään ainoastaan reikä, mutta Aqua Gold Fine Touch hoidossa ainutlaatuinen kanava neulassa luo ihoon mikrokanavan ja vie aineet suoraan ihon alle. Hoidossa käytettävä mikrokanavalaite on maailman ainut FDA:n hyväksymä ja CE- merkitty medikaalinen laite eli tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Aqua Gold Fine Touch mikrokanavalaitteen neulat ovat kullattu 24k kullalla ja pituudeltaan ne ovat 0,6mm(600mikrometriä) ja leveydeltään 0,13mm (130mikrometriä) eli ohuempia, kuin ihmisen hius. Kirurginen, ruostumaton teräs tekee neuloista terävät ja kullan biologinen yhteensopivuus ihmisen ihon kanssa tekee hoidosta hyvin siedetyn ja näin ollen saadaan minimoitua ihon ärsyyntyminen ja mahdolliset allergiset reaktiot hoidon jälkeen.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoidon alussa valmistetaan cocktail, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihotyypin mukaan ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoidossa käytettävät reseptit rakennetaan laadukkaista ja tehokkaista ainesosista; hyaluronihaposta, vitamiineista ja botuliinista. Hoidossa käsitellään kokonaisvaltaisesti koko kasvojen alue, kaula ja dekolte. Aineet vaikuttavat suoraan dermiksessä ja auttavat pienentämään iho huokosia, tasoittavat ihon sävyä sekä pehmentävät pieniä ryppyjä. Tällä eksklusiivisella hoidolla saadaan kosteutta sekä häivytettyä mahdollisia aknearpia ja ikääntymisen merkkejä. Hoidon lopputuloksena on välittömästi raikkaampi, elinvoimaisempi ja nuorekkaampi yleisilme.

Aqua Gold Fine Touch- hoitoja on erilaisia erilaisiin tarpeisiin:

-Kosteuttava, rauhoittava

-Täyteläistävä, liftaava

-Kirkastava, pigmenttiä tasoittava glow

-Tasapainottava (erityisesti akne- iholle sopiva)

-Ihohuokosia pienentävä (erityisesti rasvaiselle iholle sopiva)

Mitä hoitoon sisältyy?

Aqua Gold Fine Touch – hoidolla saadaan nopeasti näkyviä tuloksia. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat iholle eksklusiivista huolenpitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Jos sivulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle,

voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten Aqua Gold Fine Touch- hoito sopii hyvin keskelle kiireistä arkea.

Neulaushoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeeseen punoitukseen.

Tulosten ylläpito:

Hoidon voi ottaa kertahoitona, jolloin hoidon vaikutukset kestävät 3-4kk.

Ihonhoidossa optimaaliset hoitotulokset saavutetaan kuitenkin säännöllisyydellä.

bottom of page