top of page

Rypyt ja juonteet

Rypyt ja juonteet ovat ihon rakenteellisista muutoksista johtuvia, luonnollisia ikääntymisprosessin osia. Kollageenin ja elastiinin tuotannon väheneminen, ihon kosteuden väheneminen ja ilmeiden toistuva liike vaikuttavat siihen, miten rypyt ja juonteet muodostuvat. Usein nämä merkit alkavat näkyä ensin kasvojen liikkuvimmilla alueilla, kuten silmien ympärillä ja otsassa.

KlinikLinnea_Siru_20210408_Juho Tirkkonen_056.JPG

Hoito

Rypyillä ja juonteilla voi olla merkittävä vaikutus ihon ulkonäköön ja itsetuntoon. Monet etsivät keinoja niiden vähentämiseen ja hidastamiseen. Onneksi on olemassa useita hoitovaihtoehtoja, jotka voivat auttaa tasoittamaan ja vähentämään näiden merkkien näkyvyyttä.

 

Botuliinihoito

Yksi suosittu hoitomuoto on botuliinihoito, joka rentouttaa lihaksia ja vähentää siten ryppyjen muodostumista. Täyteainehoidot voivat myös olla tehokkaita täyttämällä ihon alle tiettyjä alueita ja antamalla kasvoille nuorekkaamman täyteläisyyden.

 

Hollywood Spectra -laserhoidot

Klinik Linneasta on saatavilla tehokkaat Lutronic Hollywood Spectra -laserhoidot, joilla voimme tehokkaasti hoitaa erilaisia iho-ongelmia ja ikääntymismuutoksia. Lutronic Hollywood Spectra -laser hoitaa tehokkaasti ihosi tekstuurimuutoksia kuten arpia tai juonteita, pigmenttimuutoksia kuten melasmaa tai maksaläiskiä, rauhoittaa aktiivista aknea ja kirkastaa ihon kokonaisvaltaisesti maailmalla suuressa suosiossa olevalla signature Hollywood Laser Peelillä. 

 

Fractora

Fractora radiofrekvenssihoito tarjoaa ihon elvytystä ja pinnoitusta räätälöitynä yksilöllisiin tarpeisiin. Fractora on tehokas laitehoito, joka on minimalistisesti invasiivinen ihon ja kudoksen pinnoitus, jolla saadaan välittömästi tasaisempi ihon värisävy ja kiinteämpi ihon pinta. Hoito soveltuu niin aknearpien hoitamiseen, kun juonteiden siloitukseen. Hoito sopii niin kasvojen, kaulan ja vartalon alueelle.

Morpheus8

Morpheus8 on maailmallakin suuressa suosiossa oleva fraktionaalinen radiofrekvenssihoito, joka napakoittaa ihoa ja häivyttää ikääntymismuutoksia. Hoidolla saadaan välittömästi pehmeämpi, kiinteämpi ja tasaisempi iho. Tuloksellinen laitehoito parantaa ja kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa. Tehokas Morpheus8 -hoito sopii kasvojen, kaulan sekä vartalon iholle.

Retinoidit

Ihonhoidossa retinoidit ja A-vitamiinipohjaiset tuotteet ovat osoittautuneet hyödyllisiksi rypyille ja juonteille. Nämä aineet auttavat edistämään kollageenin tuotantoa ja parantamaan ihon rakennetta.

SPF

Tärkeää on myös huolehtia ihon terveydestä yleisesti. Päivittäinen aurinkosuojan käyttö, terveelliset elämäntavat ja riittävä kosteutus voivat tukea ihon luonnollista uudistumista ja hidastaa ikääntymisen merkkien esiintymistä.

Klinik Linnea suosittelee

Ryppyjen ja juonteiden hoidossa tehokkain ja toimivin hoitokeino on botuliinihoito. Botuliinitoksiini rentouttaa lihaksen, jolloin liike lihaksessa vähenee ja ryppyjä ei pääse syntymään. Kun valitaan hoitomenetelmiä rypyille ja juonteille, on suositeltavaa konsultoida ammattilaista, joka voi arvioida yksilölliset tarpeesi ja suositella sinulle parhaiten sopivia hoitomenetelmiä. Tärkeintä on löytää tasapaino, joka tukee ihon terveyttä ja samalla säilyttää luonnollisen kauneuden.

bottom of page