top of page

Etäkonsultaatio

Oletko pohtinut Klinik Linneassa injektiohoitoja, laserhoitoja tai ihonhoidon palveluita? Haluaisitko aloittaa matkan kohti tervettä ihoa ZO® Skin Health tai AlumierMD medikaalisella ihonhoitosarjalla? Hoitosuhde Klinik Linneassa alkaa aina konsultaatiolla.

224.jpeg

Mikä on etäkonsultaatio?

Olemme avanneet Klinik Linneaan videoyhteydellä toimivat konsultaatiopalvelut. Etäkonsultaatiossa pääset tutustumaan tarkemmin Klinik Linnean esteettisen kauneudenhoidon- ja ihonhoidon palvelutarjontaan ja hoitokokonaisuuksiin.

 

Oli mielessäsi injektiohoidot, medikaalinen ihonhoito tai laadukas ZO® Skin Health/ AlumierMD ihon kotihoito, etäkonsultaatio on hyvä tapa lähestyä palveluitamme ja hoitoratkaisujamme. 

Miten etäkonsultaatiot toimii?

Voit varata ajan etäkonsultaatioon nettiajanvarauksemme kautta. Valitse etäkonsultaatiot-osuudesta personoitu konsultaatio aika: 

  • ZO® Skin Health -ihonhoidon etäkonsultaatio

  • Alumier MD -ihonhoidon etäkonsultaatio

  • Injektiohoitojen etäkonsultaatio

  • Ihonhoidon palveluiden etäkonsultaatio

 

Etäkonsultaatiot toteutetaan toiveesi mukaan joko Facetimen tai Zoomin kautta. Olethan etäkonsultaatiossa ilman meikkiä, jotta voimme auttaa sinua parhaiten. 

 

Jos kyseessä on ZO® Skin Health ihonhoitoratkaisut, pHformulan ihonhoitotuotteet tai Color Science mineraalimeikit; lähetämme ne postissa sinulle maksettuasi laskun tuotteista. 

Etäkonsultaation kautta tilausten toimituskulut: 

Tuoteostosten ollessa 500€ toimituskulut ovat Suomessa veloituksettomia, muussa tapauksessa veloitamme 10€ toimituskulun. Klinik Linneasta ostettujen tuotteiden toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. 

bottom of page