top of page

HArmonyCA

Oletko huomannut ihossasi velttoutta tai eikö kasvojesi yleisilme näytä enää yhtä ryhdikkäältä kuin aiemmin? Etsikö luonnollisia tuloksia jotka ei muuttaisi merkittävästi piirteitäsi, mutta veisi vuosia pois kasvoilta?  Iho menettää luontaisesti kollageenia keskimäärin 1-2% vuosittain, joka saa aikaan kudoksen veltostumista ja roikkumista sekä ryppyjä ja juonteita. Ikääntyessä myös kasvojen luuston ja rasvapatjojen tiheys pienenee, jonka vuoksi aiheutuu rakenteellista laskeumaa.  HarmonyCA -hybridihoidolla pystymme vaikuttamaan tehokkaasti molempiin näihin muutoksiin, kasvojen omia piirteitä kunnoittaen!

Mikä hoito on?

HArmonyCa on ainutlaatuinen hybridivalmiste jossa kohtaavat sekä täyteaineen kohottavat ja muotoilevat vaikutukset, että biostimulaattorin kollageenin tuotantoa ja ihoa aktivoivat ominaisuudet. Hoito tarjoaa sekä välittömiä että pitkäaikaisia etuja ikääntymismuutoksiin ja ilmeen kokonaisvaltaiseen parantamiseen.

 

HArmonyCa:n vaikuttavina aineina ovat ristiinsidottu hyaluronihappo (HA) sekä kalsiumhydroksiapatiitti (CaHA). Hyaluronihappo eli täyteaine tuo ihoon kosteutta, täyteläisyyttä ja sen rakenteen avulla saamme kohotettua laskeutunutta kudosta. Kalsiumhydroksiapatiitti muodostuu kalsium-mikropartikkeleista jotka aktivoivat ihon oman kollageenin tuotannon. Partikkeleiden hävitessä ihosta aineenvaihdunnan mukana, jäljelle jää ihon luontainen kollageeni ja näin ollen kimmoisampi iho. HArmonyCa:ssa on mukana myös puuduteaine lidokaiini, jonka ansiosta hoito on mukavampi toteuttaa.

Millaisia tuloksia HArmonyCA:lla saadaan aikaan? 

 

HArmonyCa toimii kaksivaiheisesti: hyaluronihappo tuo välitöntä tulosta piirteiden selkeytenä ja kasvojen ryhdikkyytenä, kalsiumhydroksiapatiitin ihoa kiinteyttävät vaikutukset tulevat näkyviin asteittain muutamissa kuukausissa ja ovat pitkäkestoisia, jopa 2 vuotta. Näet siis hoidon tulokset heti, mutta ne paranevat vielä lisää ajan kuluessa!

 

 Käyttöaiheita ovat mm.

  • Ikääntymismuutosten ennaltaehkäisy ja hoito

  • Piirteiden selkeyttäminen ja kohottaminen

  • Volyyminpuutoksen poisto, täyteläisyyden lisääminen

  • Ihon kiinteyttäminen ja rakenteen parannus

 

HArmonyCa toteutetaan kertahoitona. Tuloksia voi ylläpitää 1-2 vuoden välein tai tarvittaessa.

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen hoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. HArmonyCa -hoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Käymme yhdessä läpi injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään hoitoon. HArmonyCa -hoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

IMG_8389 2_edited_edited.jpg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito sopii yli 30 vuotiaille asiakkaille, jotka haluavat pitää ilmeensä nuorekkaana, aktivoida ihon pysymistä kiinteänä ja kimmoisana sekä haluavat kohottaa kasvojen piirteitä. HArmonyCa sopii kaikille keille myös täyteainehoidot sopivat.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Injektiohoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Injektiohoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä hoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella oleva pysyvä täyteaine, hoitoalueella oleva implantti, ihosairaudet, hoitoalueella oleva avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri-/sieni-infektiot, paleltuma/palanut iho. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkärikäyntiä 2 viikon ajan ennen ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este hoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleja sivuvaikutuksia kuten turvotusta, punoitusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme aina varautumaan niihin pohtiessa ajankohtaa hoidolle. ​Jos edellä mainitut sivuvaikutukset kestävät yli viikon tai sinulle ilmenee muita sivuvaikutuksia, ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin tai sairaanhoitajaan.

 

Tulosten ylläpito

HArmonyCa toimii jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tutkimusten mukaan vaikutus kestää jopa 24 kuukautta. Ylläpitokerrat parantavat tulosta. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua ZO Skin Health tai AlumierMD -ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

KlinikLinnea_Siru_20210408_Juho Tirkkonen_056_edited.jpg
bottom of page