top of page

Huulten täyteainehoidot

Kaipaatko huuliin täyteläisyyttä, muotoa tai korostusta? Onko huulissasi luontaista epäsymmetriaa? Onko sinulla alaspäin kääntyvät suupielet, onko huulissasi pieniä ryppyjä tai häiritseekö sinua gummysmile eli ienhymy?

On luonnollista, että huulet muuttuvat myös ikääntyessä. Ikääntyessä huulien täyteläisyys vähenee, ne tulevat kuivemmiksi ja vuosien myötä suun ympärille voi muodostua pieniä ryppyjä.

Huulten täyteainehoidolla voimme lisätä täyteläisyyttä, symmetriaa, kosteutta ja muotoa juuri sinne minne sitä toivotaan.  

Klinik Linnea korostaa huulten täyteainehoidoissa kasvojesi yksilöllisyyttä ja täyteainehoitojemme lähtökohtana ovat aina omat kasvojesi muodot, linjat ja piirteet. Hoidoisamme huomioimme aina kasvojesi mittasuhteet, symmetrian ja tasapainon. Käytössämme ovat korkealaatuiset FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymät, tutkitut ja turvalliset & esteettisen alan johtavimmat täyteainesarjat Juvéderm ja Restylane.

Mikä hoito on?

Huulten täyteainehoidolla voimme korjata luontaista huulten epäsymmetriaa, luoda kaunista täyteläisyyttä, korostaa ja viimeistellä omaa huulten mallia. Huulten täyteainehoidolla voimme vaikuttaa myös laskeviin suupieliin niitä kohottaen. Jos huulten yläpuolella on ikääntymismuutoksiin liittyviä pieniä pystyryppyjä voimme niitä myös häivytellä. Klinik Linneassa osaamme huulten täyteainehoidon uusimmat ja useat injektiotekniikat, suunnittelemme hoitotuloksen sinun toiveittesi ja tavoitteittesi pohjalta. Huulten täyteainehoidolla voimme lisätä täyteläisyyttä, symmetriaa, kosteutta ja muotoa juuri sinne minne sitä toivotaan.

Millaisia tuloksia huulten

täyteainehoidolla saadaan aikaan? 

Klinik Linneassa panostamme yksilöllisiin, tyylikkäisiin, luonnollisiin ja turvallisiin lopputuloksiin. Tavoitteena toteuttaa yksilölliset täyteainehoidot saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen. Konsultaatiossa käymme myös läpi minkälaiset tulokset ovat saavutettavissa täyteainehoitojen avulla.

Mitä hoitoon sisältyy?

Huulten täyteainehoidon yhteydessä sinulle tehdään huulten täyteainehoidon konsultaatio. Halutessasi voit tulla myös erilliseen huulten täyteainehoidon  konsultaatioon 30min/50€ ennen huulten täyteainehoitoa (loppusumma vähennetään hoidon hinnasta, kun tulet hoitoon 6kk sisään konsultaatiosta). Täyteainehoidon yhteydessä tehtävässä konsultaatiossa hoitava sairaanhoitaja käy läpi toiveesi ja tavoitteesi lopputuloksen suhteen ja suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan hoitotuloksen. Konsultaatiossa käydään läpi Klinik Linneassa käytössä olevat täyteainesarjat ja niiden erot.

Voit tehdä lopullisen täyteainevalinnan hoidon yhteydessä.

 

Pääset esittämään mahdolliset mietteet ja kysymykset hoitavalta sairaanhoitajalta. Ennen täyteainehoitoa pääset täyttämään injektiohoitojen esitietokaavakkeen. Konsultaatiossa käymme läpi kanssasi myös hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella. Hoidettavasta alueesta otetaan kuvat hoitotuloksen arvioimista varten. Halutessasi voimme laittaa hoidettavalle alueelle lidokaiini- puudutevoiteen, jonka jälkeen edetään huulten täyteainehoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi kanssasi tarkasti jälkihoito-ohjeet.

SxEjTQPg.jpeg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Huulten täyteainehoidot soveltuvat täysi-ikäisille miehille, kuin naisillekin, jotka haluavat vahvistaa, korostaa tai muotoilla yksilöllistä kauneutta tai komeutta. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta täyteainehoitojen avulla voimme vaikuttaa siihen

vanhenemalla omassa kehossa viihtyen ja itsestä huolta pitäen.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Täyteainehoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä täyteainehoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkäri käyntiä 2- viikon ajan ennen- ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este täyteainehoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Täyteainehoidoissa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleita sivuvaikutuksia kuten, turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme niihin aina varautumaan pohtiessa ajankohtaa hoidolle.   

Tulosten ylläpito:

Hoidon tulos säilyy alueesta riippuen 6-24kk. Aika riippuu käytetystä tuotteesta, hoidetusta alueesta ja kuinka nopeasti elimistösi hajottaa täyteaineen. Hoitava sairaanhoitaja tai lääkäri neuvoo ohjeet tuloksesi ylläpitoon. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua Zo Skin Health ihonhoidon ohjelmaa  ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

Gm8ldEpQ.jpeg

Esittelyssä

Klinik Linnean täyteainesarjat Restylane & Juvéderm

Meille Klinik Linneassa on ensiarvoisen tärkeää laatu ja turvallisuus,

joten käytämme vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymiä täyteainesarjoja.

Restylane

Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu vegaaninen sekä sekä hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane- hoidot ovat yksilöllisiä, joten tuotteet valitaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Restylanen täyteaineilla voimme korostaa kasvojen alueita ja huultenmuotoja, palauttaa kasvoille ryhtiä sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita!

Juvéderm

Juvéderm on Ranskasta lähtöisin oleva vegaaninen hyaluronihappotäyteaineiden tuotemerkki, joka arvostettu erityisesti korkean laatunsa vuoksi. Juvéderm- hoidoilla saavutetaan luonnollisia ja pitkäkestoisia tuloksia. Juvédermin täyteaineilla voimme esimerkiksi tasoittaa kasvojen ihon juonteita ja muotoilla leukalinjaa tai kohottaa kasvojenpiirteitä!

White Cream

Asiakkaidemme palautteita hoidosta

Kiitos jälleen kerran! Todella upeat huulet tuli ja laitto tuntui miellyttävältä,

ammattitaitosi huokuu sinusta. Ammattilainen oikeassa työssään, kiitos<3

Lotan kanssa tulee aina sellainen olo, että on kuuntelevan ammattilaisen käsissä. Asiat käydään perusteellisesti läpi ja hoitokokemus on yksilöllinen. Lopputulos on ollut molemmilla kerroilla todella hyvä. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen ja jälkeen hoidon saa asiantuntijan vastauksen. Vahva suositus! :)

Kiitos vielä huulista! Jäi tosi hyvä fiilis eilisestä, sun ammattitaidosta ja se miten otit asiakkaan huomioon! Teit rauhassa ja oli kiva että sai koko ajan seurata miltä näyttää. Kerroit myös hyvin itse toimenpiteestä ja tuotteista. Pari mustelmaa mulla nyt on, mutta muuten näyttää todella hyvältä ja punalla menee peittoon. Aion todellakin suositella tutuille, kiitos!

Huulista tuli just sellaiset kuin toivoinkin ja vähän paremmatkin! Paraneminen meni tosi hyvin, mustelmia ei tullutkaan yhtään näkyviin. Turvotusta tuli mutta se laski hyvin päivien aikana. Kiitos vielä kovasti hyvästä palvelusta! Terkuin tyytyväinen asiakas 10/10.

bottom of page