top of page

HydraPeel

Häiritsevätkö sinua mustapäät ja ihon sameus? Onko ihosi tukkoinen ja epäpuhdas? Toivotko kivutonta hoitoa ja tehokasta syväpuhdistusta? HydraPeel hoito poistaa epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta sekä karvatupeista, samalla kun hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Ihosta tulee puhdas, kuulas ja tasainen.

Palvelu saatavilla kosmetologi Olgan vastaanotolta.

IMG_5628.JPG

Mikä hoito on?

HydraPeel on ei-invasiivinen hoito ihon syväpuhdistamiseen, kosteuttamiseen ja elvyttämiseen. Se yhdistää epäpuhtauksien liuottamisen, ihon kosteutuksen, aktiiviaineiden imeytymisen ja ihon värisävyn tasoittumisen. Se tuo iholle myös antioksidanttisen suojan. Käsikappaleen imuteho yhdistettynä hoitonesteisiin tekevät hoidosta tehokkaan mutta hellävaraisen ja kivuttoman. Spiraalin muotoiset hoitopäät antavat HydraPeelille paremman otteen ihosta hoidon aikana ja luovat eräänlaisen pyörteen, joka helpottaa käsiteltävän alueen puhdistamista hoidon aikana.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

HydraPeel -hoidolla saadaan puhdas, kirkas iho ilman epäpuhtauksia ja mustapäitä. HydraPeel hoitaa epidermistä, kuorii kuolleen ihosolukon sekä parantaa mikroverenkiertoa. Säännöllisillä hoidoilla talintuotanto vähenee, huokoset supistuvat ja ihon laatu paranee. Klinik Linnea suosittelee HydraPeel -hoitoa ensisijaisesti sarjahoitona (5-8krt) ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Sarjahoidon määrä suunnitellaan asiakaskohtaisesti konsultaatiossa. HydraPeel -hoidon voi tehdä myös kertahoitona. Lopulliseen hoitotulokseen vaikuttaa sarjahoitojen määrä. 

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, sekä kolmivaiheinen laitetoimenpide, joka aloitetaan ihon hellävaraisella mutta tehokkaalla Detox-kuorinnalla. Seuraavassa vaiheessa ihon huokoset syväpuhdistetaan. Lopuksi iho kyllästetään antioksidanteilla ja ihosta tulee kirkas ja kuulas. Hoidon jälkeen iho viimeistellään naamiolla sekä loppuvoiteilla. HydraPeel -laitehoito voidaan tehdä omana hoitona tai yhdistää muihin laite- ja happohoitoihin. Klinik Linnea suosittelee parhaiden tulosten saavuttamiseksi happokuorintaa, erityisesti jos ihollasi on ilmejuonteita, ryppyjä, aurinkovaurioita, syviä uurteita, aknea, hyperpigmentaatiota, hormonaalisia ihomuutoksia, ihon epätasaisuutta, arpia, raskausarpia tai sameaa ihonväriä.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin naisille, kuin miehillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla noin 5-8 kertaa 1-2 viikon välein, mutta tämä arvioidaan tarkemmin aina ihosi tarpeen mukaan. Ylläpitohoitoja suositellaan tehtäväksi 4 kertaa vuodessa. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita ZO Skin Health tai AlumierMD – tuotteita kotihoitoon.

IMG_5635.JPG
bottom of page