top of page

Ihonhoito Hollywood Spectra
-laserilla

Nyt varattavissa!

Kaipaatko ihollesi tehokasta laitehoitoa, jolla pystymme vastaamaan useisiin ihosi tarpeisiin? 

Lutronic Hollywood Spectra -laser hoitaa tehokkaasti ihosi tekstuurimuutoksia kuten arpia tai juonteita, pigmenttimuutoksia kuten melasmaa tai maksaläiskiä, rauhoittaa aktiivista aknea ja kirkastaa ihon kokonaisvaltaisesti maailmalla suuressa suosiossa olevalla signature Hollywood Laser Peelillä. 

 

Hollywood Spectra on ei-ablatiivinen-laser, joka tarkoittaa, että se ei vahingoita ihon päällimmäistä pintaa, vaan käyttää ultralyhyttä pulssia kohdentuen tarkasti ihossa olevaan pigmenttiin, arpikudokseen tai muuhun haluttuun hoitoindikaatioon. Näin ollen hoidosta saadaan mahdollisimman tehokas, mutta ympäröivä kudos säilyy vaurioittumattomana ja palautumisaika hoidoista on lyhyt.

Hyperpigmentaation hoito

Hollywood Spectra on ensimmäinen Yhdysvalloissa FDA-hyväksytty laite melasman hoitoon.

 

Hyperpigmentaatiolla tarkoitetaan ihoon muodostuvaa tummempaa värimuunnosta, joka erottuu normaalista ihonväristä. Pigmentaation muodostumista aiheuttaa ihossa esiintyvä melaniini, jonka liikatuotanto tai paikallinen kertyminen aiheuttaa iholle paikallisesti tummemman pigmentin. Melanosyyttien liikatuotantoa aktivoi esimerkiksi uv-säteilylle altistuminen, tulehdus tai ihovauriot (mm. akne), jotkin lääkeaineet ja sairaudet sekä hormonitoiminta.

 

Laserhoidoilla voimme tehokkaasti vähentää ei-toivottua pigmentaatiota ja palauttaa iholle nuorekkaan kuulauden ja tasaisuuden. Hollywood Spectran laserteknologia tuottaa lyhyitä voimakkaita energiapurkauksia ihoon. Tämä hajottaa ihossa olevan hyperpigmentaation pieniksi partikkeleiksi, jotka kulkeutuvat ja kuluvat aineenvaihdunnan mukana pois. 

 

Hollywood Spectra -laserilla voimme hoitaa

 • Melasma

 • Pisamat, kesakot

 • Aurinkovauriot

 • PIH ja PIE, tulehduksen jälkeinen pigmentaatio ja eryteema

 • Ikääntymismuutoksista johtuvat ihon värisävyn muutokset

 

Suosittelemme pigmenttimuutosten poistoon yleensä 3-6 hoitokertaa. Tarkempi hoitosuunnitelma ja hinta-arvio tehdään erillisessä konsultaatiossa tai ensimmäisen käynnin yhteydessä.

Hollywood Spectra Laser Peel Models.JPG

Arpien hoito

Arvet ovat yksi yleisimmistä ihon tekstuuriin vaikuttavista ongelmista. Arven muodostuminen on osa ihon normaalia paranemisprosessia mutta ovat usein myöhemmin ikävä esteettinen vaiva. Niiden poistaminen on mahdollista, mutta prosessi vaatii usein tehokkaita hoitoja, aikaa ja kärsivällisyyttä. Arpia on voinut muodostua iholle trauman, kuten sairauden, tapaturman, ihon venymisen (raskaus, painonnousu) tai leikkauksen vuoksi. Tällöin dermiksen eli verinahan kollageenirakenne on häiriintynyt. Arpien muodostumiseen vaikuttavat mm. Ihon fototyyppi, ihon kunto, perintötekijät, ikä, arven sijainti, koko ja syvyys. 

 

Hollywood Spectra -laserilla pystymme poistamaan ja häivyttämään ihon häiritseviä arpia niin kasvoilta kuin muualta kehosta. Edistynyt laserteknologia tekee arpihoidoista tarkkoja ja turvallisia toteuttaa, eivätkä vaadi pitkää palautumisaikaa. Fraktionaalinen laser uudelleenjärjestää kollageenin muodostusta dermiksessä, jolloin saadaan aikaan rakenteellinen muutos ihossa. Laserin teho stimuloi kollageenisynteesiä, joka auttaa tekemään ihosta täyteläisemmän, kiinteämmän ja tasaisemman. 

 

Hollywood Spectra -laserilla voimme hoitaa:

 • Aknearvet

 • Leikkausarvet

 • Raskaus- ja venytysarvet

 • Tapaturman seurauksena muodostuneet arvet

 • Tatuoinnissa muodostunut, musteen alla oleva arpi

 

Arpien hoitoon suosittelemme tilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa. Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman aina erillisessä konsultaatiossa tai ensimmäisellä hoitokerralla.

 

Hollywood Laser Peel

Maailmalla suuressa suosiossa oleva signature Hollywood Laser Peel on täydellinen “red carpet” -hoito, johon myös julkisuuden supertähdet luottavat. Lutronic Hollywood Spectra on hoidon virallinen laserlaite - siksi hoito tunnetaan myös nimellä Spectra Peel! 

 

Hollywood Laser Peel

 • Uudistaa ihoa tehokkaasti

 • Vähentää huokosten näkyvyyttä

 • Puhdistaa ihoa

 • Parantaa ihon sävyä

 • Stimuloi kollageenia, kiinteyttää

 • Tasoittaa ihon rakennetta

 • Poistaa juonteita ja ryppyjä

 

Hoidossa iholle laitetaan hiilinaamio, jonka käsittelemme laserenergialla. Lasersäde absorboituu ja höyrystää antimikrobisen hiilivoiteen, vie mukanaan epäpuhtauksia sekä kuollutta pinnallista ihosolukkoa. Lasersäteen aiheuttama lämpö stimuloi ihossa kollageenin sekä elastiinin muodostusta. Laite hyödyntää lasersäteen eri aallonpituuksia ja tuottaa erilaisia energiapulsseja, jolla saamme aikaan tehokkaat tulokset lyhyellä toipumisajalla. Ihon sävy ja pinta kohentuu, samalla poistaen ikääntymisen tuomia muutoksia iholta. Hoito on kivuton ja turvallinen kaikille ihotyypeille. Pääset palaamaan arkirutiineihin heti toimenpiteen jälkeen.

 

Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme Hollywood Laser Peeliä sarjahoitona, mutta se sopii erinomaisesti myös itsenäisenä hoitonaan, valmisteluna tärkeää päivää varten tai ylläpitohoidoksi.

AcnePeel

Akne on yleinen ihosairaus, sitä esiintyy noin 80 %:lla ihmisistä elämänsä aikana. Aknella tarkoitetaan karvatupen talirauhasyksikön tulehduksellista häiriötä. Suurimmalla osalla oireet ovat lieviä ja ohimeneviä. Osalla akne kuitenkin voi olla erittäin vaikea ja jättää pysyviä arpia iholle. Liiallinen talintuotanto ja talirauhasten tukkeutuminen ovat yleisimpiä aknea ja epäpuhtauksia aiheuttavia mekanismeja. Myös ihohuokoset laajentuvat, kun tali pakkautuu huokosiin. 

 

AcnePeel -hoidossa lasersäteen lämpö vaikuttaa talirauhasiin ja steriloi siellä aknea aiheuttavia bakteereita ja vähentää tulehdusta. Kun hoidamme talin liikatuotantoa suunnitelmallisesti, pystymme normalisoimaan talirauhasen toimintaa. Laserin avulla ihon rakenne paranee ja huokoset pääsevät pienenemään.

 

Hollywood Spectran AcnePeelissä käytetään patentoitua kaksivaiheista lasertekniikkaa yhdistämällä hiili sekä lyhyet laserpulssit, mikä tarjoaa kattavan hoidon tulehdukselliselle aknelle. Laserhoidon voi toteuttaa kasvojen tai vartalon iholle ja se sopii kaikille ihonsävyille. 

 

AcnePeel -laserhoidolla pystymme

 • Hoitamaan rasvoittuvaa ihoa

 • Rauhoittamaan aknea

 • Pienentämään laajentuneita ihohuokosia

 • Parantamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmentaatiota

 • Stimuloimaan kollageenia

 

Aknen tehokas hoito vaatii aina ammattilaisen tekemän kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. AcnePeelistä saamme parhaan hyödyn sarjahoidolla, mutta se sopii erinomaisesti myös täydentäväksi hoidoksi osana kokonaisuutta. 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia? 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri-/sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika ja jälkihoito-ohjeet

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Punoitus hoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-12h riippuen ihon herkkyydestä. Iho voi tuntua hieman kireältä jokaisen hoitokerran jälkeen. Et välttämättä näe ihon varsinaista kuoriutumista. Kevyt hilseily on mahdollista.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua ZO Skin Health tai AlumierMD -ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

Potilastietojen kerääminen

Botuliinihoitojen, PRP-hoitojen, luokan 4 laserhoitoihin kirjaamiseen on käytössämme Acute -potilastietojärjestelmä (eArkisto, eResepti). Acute on kattava, tietoturvallinen ja Kelan Kanta-sertifioitu A-luokan potilastietojärjestelmä.

 

Yrityksemme lain mukaiset perusteet ylläpitää potilasrekisteriä ja kerätä sekä käsitellä henkilötietoja löytyvät laeista: 785/1992 Laki potilaan asemasta ja oikeuksista, 152/1990 Laki yksityisestä terveydenhuollosta ja 94/2022 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista. 

 

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä (784/2021 asiakastietolaki) on astunut voimaan marraskuussa 2021. https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2021/20210784#Pidm45843170310640

Kyseisen lain mukaan terveydenhuollon palveluntuottajan, joka käyttää sähköistä potilastietojärjestelmää, on liityttävä valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen käyttäjäksi (KANTA-arkisto) ja näin ollen käytössä oleva järjestelmämme Acute on Valviran hyväksymä ja Kanta -yhteensopiva. Luovutamme Botuliinihoitojen, PRP-hoitojen, luokan 4 laserhoitojen potilastiedot Kanta-arkistoon. Potilas voi myös katsoa ja hallita Omakanta-palvelussa potilastiedon arkistossa olevia potilasasiakirjamerkintöjä.

 

Järjestelmään tulee näkyviin asiakkaan henkilötunnus, nimi, yhteystiedot, osoite, sekä hoitotiedot tarvittavilta osin. Kirjaukset tapahtuu henkilökohtaisesti toimenpiteen suorittaneen tahon toimesta, hänen omalla nimellään ja ammattitunnuksellaan. Järjestelmässä on mahdollisuus tarkistaa, kuka asiakkaan tietoja on tarkastellut. 

 

Valmistauduthan hoitoon saapuessa esittämään selvityksen henkilöllisyydestäsi. Ota siis todistus henkilöllisyydestäsi mukaasi (esim. kela-kortti tai ajokortti).

Hollywood Spectra instagram_edited.jpg
bottom of page