top of page

pHformula - ihon kemiallinen pinnoitushoito

Onko sinulla iholla ikääntymisen merkkejä, herkkyyttä, kroonista punoitusta, aknea tai hyperpigmentoinutta ihoa tai haluatko parantaa ihon sävyä? Koetko, että kaipaat ratkaisuja yllä mainittuihin ihon mahdollisiin häiriötiloihin? pHformulan menestys perustuu loistaviin hoitotuloksiin ihon häiriötilojen parannuksessa turvallisella, ihon toimintoja edistävällä menetelmällä. Pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen toimivan pintakerroksen. Klinik Linnea suosittelee ihonhoidon konsultaatiota ennen pHformulan pinnoitushoitoja.

Mikä hoito on?

Dermatologinen ihon pinnoitusmetodi pHformula keskittyy hoitamaan ihon häiriötiloja, kuten ennanaikaista ikääntymistä, herkkää ihoa, rosaceaa, aknea ja hyperpigmentoinutta ihoa. pHformula on suunnitellut ihon eri häiriötiloihin oman hoitoprotokollan. Klinik Linneassa ihonpinnoitushoidot tehdään ihoasiantuntijasi suosituksen mukaisesti.

  • A.G.E. solution hoitoprotokolla ikääntyneelle iholle ja sen aiheuttamiin ihon muutoksiin esim. sameaan- tai kellertävään ihoon, juonteiden häivyttämiseen, valovanhenemiseen (aurinkovauriot), pigmenttimuutoksiin, kesakoihin, teleangiektasiaan, keratoosiin tai epäterveellisen stratum cornaumin kuntoon. 

  • M.E.L.A. powerclay hoitoprotokolla hyperpigmentioon ja sen aiheuttamiin ihon muutoksiin esim. melasma, kloasma, uv-lähtöinen hyperpigmentaatio, pinnalliset melaniinin häiriöt (epidermaalinen), tulehduksen jälkeinen hyperpigmentaatio, auringon aiheuttamat kesakot, pisamat.  

  • A.C.N.E. solution hoitoprotokolla akne ihon hoitoon. Pinnoituksella tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. Klinik Linnea suosittelee A.C.N.E. solution hoitoprotokollaa klinikalla tehtäväksi tason 1-3 akneen. Klinik Linnea ja pHformula suosittelevat tason 4 aknehoitoa lääkärin valvonnassa. 

  • C.R. 1 complex hoitoprotokolla kroonisen punoitukseen ja rosaceaan taipuvaiselle iholle.  Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista. 

  • MD TCA Touch™ hoitoprotokolla on terveydenhuollon ammattilaisen suorittama intensiivinen ihostimulaatiohoito ikääntyneelle, pigmentoituneelle tai arpeutuneelle iholle. Ihostimulaatiokäsittely uudistaa kokonaisvaltaisesti ihosolukkoa, tuoden välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä parantaen ihon tasaisuutta ja kirkkautta. Yhdistelmä puhdasta trikloorietikkahappoa 30%, arbutiinia ja magnesiumia yhdessä pHformulan patentoidun kuljetinaineyhdisteen kanssa tarjoaa maksimaalisia tuloksia,  ilman pitkittynyttä punoitusta tai toipumisaikaa.  

pHformulan hoitojärjestelmän ydin perustuu jälleenrakentavan lääketieteen teknologiaan ja kontrolloitujen kemiallisten ihon pinnoitusten konseptin kehittämiseen, joiden toiminta eroaa perinteisistä kemiallisista kuorinnoista.

Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta kuoriutumista, kun taas kontrolloitu pinnoitus kiihdyttää aktiivisesti ihosolujen uudistamista ihon eri kerroksissa, ilman ihotraumaa tai pinnallista ärsytystä. 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Hoidoilla saatavat tulokset riippuvat tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä. Tulokset vaihtelevat riippuen ihosi ongelmasta ja saatat tarvita useampia hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen toimivan pintakerroksen. Klinik Linnean ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaan saat näkyviä tuloksia

ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon kuuluu konsultaatio, ihonpuhdistus, pohjustus, ihon herkkyystason varmistus, pinnoitus, rauhoitus & kosteutus ja ihon suojaus. Hoidon jälkeen käydään läpi jälkihoito-ohjeistus sekä pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla & palauttavalla Klinik Linnean hetkellä. Suosittelemme erillistä ihonhoidon konsultaatiota ennen pHformula hoitojaksoa, jossa sinulle tehdään ihonhoidon suunnitelma ja ohjeistetaan

sinut tulevaan hoitojaksoon.

thumbnail_AC ampoules.jpg
8608.jpeg

Kenelle hoito on tarkoitettu?

pHformulan dermatologiset ihon pinnoitushoidot ovat kehitetty helpoiksi mutta yksityiskohtaisiksi aina huomioiden asiakkaan keskeiset huolenaiheet. pHformulan ihon pinnoitushoidot sopivat sinulle jos haluat hoitaa ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä tai punoitusta.  

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen huuliherpes, Retinol- A /Accutane-/Roaccutane- tai vastaava lääkekuuri. Hoitoa ei tehdä jos ihosi on hoitohetkellä palanut/paleltunut. Jos sivulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. On normaalia kuitenkin, että iho voi tuntua hieman kireältä jokaisen hoitokerran jälkeen. Et välttämättä näe ihon varsinaista kuoriutumista. Kevyt ja/tai toistuva hilseily on mahdollista.

Punoitushoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-12h riippuen ihon herkkyydestä.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea suosittelee hoitojakson ajaksi kotihoitoon optimaalisten tulosten saavuttamista varten resurfacing KIT:iä, jotka palauttavat hoidosta toipumista ja tukevat hoitotuloksien saavuttamista. Ihon eri häiriötiloihin ovat omat resurfacing KIT:it. 
Resurfacing KIT sisältää: E.X.F.O cleanse- rauhoittavan kasvojen puhdistustuotteen, aktiivireseptin ihotyyppisi mukaan (A.G.E. recovery tai M.E.L.A. recovery, A.C. recovery tai C.R. recovery) sekä P.O.S.T. recovery creamin- korjaavan tehovoiteen iholle kosteustasapainon säilyttämiseksi.

thumbnail_new MD kits.jpg
bottom of page