top of page
mk-56.jpeg

Kuka olet? 

Olen Kerttu Rissanen. Hyvinvointialan yrittäjä, kuntovalmentaja ja some-vaikuttaja.

 

Minkälaiset ovat omat kauneudenhoitorutiinisi? 

Hoidan ihoa säännöllisesti sekä kotona, että klinikalla ja haluan panostaa siihen, että tiedän mitkä tuotteet sopivat ihotyypilleni ja että osaan käyttää niitä oikein.

 

Mitkä ovat suosikkipalvelusi Klinik Linnean palveluvalikoimassa?

pHformulan ihon kemialliset pinnoitushoidot ovat ihan parhaita! Lopputuloksena iho hehkuu! Myös mikroneulauksella olen saanut hyviä tuloksia. Hemmotteluhoitona ZO:n kevyemmät kasvohoidot ovat ihania.

 

Minkä ulkonäköön liittyvän kommentin haluaisit antaa 15-vuotiaalle itsellesi? 

Olet hyvä juuri sellaisena kuin nyt olet! Arvosta itseäsi enemmän. Ja älä laita valkoista rajauskynää alaluomiin :D 

 

Mikä on oma kauneudenhoitoon liittyvä mottosi? 

Luota ammattilaisiin! Ja luonnollisuus edellä!

 

Mikä ihonhoidossa on mielestäsi tärkeintä? 

Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat tuotteet ja ammattilaisen kanssa katsoa mitä ihonhoidolla tavoitellaan. Eli tuntea oma iho! Näin tietää myös miten ihoa kotona hoitaa. Tärkeää on myös löytää itselle sopivat rutiinit, ihonhoito on kivaa! VISIA ihoanalyysi oli mielenkiintoinen kokemus tähän!

 

Miten suhtautumisesi ihonhoitoon on muuttunut iän myötä?  

 Nuorempana en oikein tiennyt ihonhoidosta mitään, mutta nyt olen jäänyt siihen hyvällä tavalla koukkuun! Minusta on mielenkiintoista kuinka paljon olen Klinik Linneassa oppinut sekä anatomiasta että ihon toiminnasta hoitojen yhteydessä. On ollut mukava huomata kuinka iho voi hyvin ja näyttää hehkuvalta hyvän hoidon myötä. Rakastan olla nykyisin ison osan ajasta ilman meikkiä ja antaa ihon hengittää. 

Mitkä ovat kolme suosikki kauneudenhoidon tuotettasi? 

Aurinkovoide must, yritän käyttää aina. Rakastan myös kasvovesiä ja seerumeita, jotka jättävät ihoon raikkaan lopputuloksen.

Kertun suosikit

bottom of page