top of page

Klinik Linnea S.E.A.S.O.N.A.L. Skin

Klinik Linnea on suunnitellut tämän S.E.A.S.O.N.A.L Skin- hoidon Suomen vaihtuvien vuodenaikojen mukaan yhteistyössä pHformulan kanssa. Hoitokokonaisuus vaihtuu kaksi kertaa vuodessa Suomen vuodenaikoihin suunnitellulla hoitokokonaisuudella. Vaihtuvat vuodenajat tuovat haasteita myös ihollesi, joten ihoasi täytyy huomioida vuodenaikoihin sopivalla hoitomuodolla.

194.jpeg

Mikä hoito on?

Tämä vahvistava ja syväkosteuttava kasvohoito tuo välitöntä apua ja lievitystä kuivalle, herkälle ja haastavien ympäristöolosuhteiden rasittamalle iholle. Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus stimuloi ihon luonnollisia suojaominaisuuksia vahvistumaan, tuoden tärkeää solusuojaa sekä tarjoten iholle ravitsevan kosteuskylvyn. 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Tällä vahvistavalla ja kosteuttavalla hoidolla saadaan aikaan välittömästi pehmeämpi, kuulaampi ja eloisampi iho. Olostasi tulee rentoutunut, rauhoittunut ja olet valmis selviytymään Suomen vuodenaikojen vaihteluista. 

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitokokonaisuus koostuu ihon tehopuhdistuksesta, C.R. herkän ja punoittavan ihon pinnoituksesta, syväkosteuttavasta geelinaamiosta, puhtaasta C-vitamiini käsittelystä, rauhoittavasta detox- naamiosta sekä elvyttävistä ja ravitsevista seerumeista ja voiteista. 

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito on suunniteltu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat vuodenaikojen tuomiin ihon haasteisiin tehokasta huolenpitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut.

Jos käytössäsi on Accutane/Roaccutane konsultoi hoidon soveltuvuudesta ihotautilääkäriäsi.

Klinik Linnea suosittelee välttämään lääkärin määräämiä A-vitamiinihappo/ tretinoiini valmisteita 5vrk ennen ja jälkeen hoidon.

Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten S.E.A.S.O.N.A.L Skin- hoito sopii hyvin keskelle kiireisempääkin arkea.

Tulosten ylläpito:

Klinik Linnea korostaa ihonhoidossa säännöllisyyttä ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Klinik Linnean S.E.A.S.O.N.A.L Skin hoito soveltuu tehtäväksi aina vuodenaikojen vaihtuessa. Muistathan huolehtia ihostasi myös ympäri vuoden laadukkailla kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon erityisesti laadukkaita Zo Skin Health – tuotteita. 

bottom of page