top of page

Mesoterapia

Onko ihossasi juonteita tai kuivuutta? Haluatko parantaa ihosi laatua, kuten elastisuutta ja ihonväriä? Haluatko saada ilmeestäsi elinvoimaisen ja raikkaan? Mesoterapiahoidolla saadaan välittömiä tuloksia ilman pitkää toipumisaikaa. Ihosi rakenne ja ulkonäkö paranee, juonteet vähenevät ja ihostasi tulee kiinteä.

lotta5.jpeg

Mikä hoito on?

Mesoterapiahoito on aktiiviaineiden viemistä tasaisesti ihon alle. Klinik Linneassa mesoterapia- hoitoa suositellaan tehtäväksi Mesogun- laitteella tai halutessasi perinteisesti käsin pieninä injektiopistoksina hoidettavalle alueelle. Poikkeuksellisen mesoterapiasta tekee se, että aktiiviaineet viedään ihon alle eikä ihon pinnalle, kuten perinteistä kosmetiikkaa käyttäessä. Mesoterapiassa neulan pisto vahvistaa elastiinia ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidossa käytettävä aktiiviliuos valitaan sinulle ihotypiin mukaan ihonhoitoon erikoistuneen sairaanhoitajan/kosmetologin toimesta.  Aktiiviliuokset sisältävät puhdasta hyaluronihappoa, mineraaleja, vitamiineja, aminohappoja. Klinik Linneassa käytämme aina steriilejä liuoksia.  

Mesoterapia injektio hoitoa voidaan tehdä Klinik Linneassa kasvojen-, kaulan-, dekolteen-, käsien alueelle. Mesoterapialla on saatu hyviä tuloksia myös hiusten lähdön ehkäisyyn.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Ihostasi tulee hoidon jälkeen välittömästi kirkas, kiinteä, kosteutettu ja elinvoimainen. Klinik Linnea suosittelee mesoterapiaa ensisijaisesti sarjahoitona (3-7krt) ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Sarjahoidon määrä suunnitellaan konsultaatiossa. Mesoterapiahoidon voi ottaa myös kertahoitona.  Hoitotulokseen vaikuttaa sarjahoidon määrä

ja aktiiviaineiden sisältö.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, aktiivinen akne, - rosacea tai – herpes, hoidettavalla alueella syylä, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Mesoterpiahoidoissa kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen. Kevyt turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Klinik Linnea suosittelee hoidon tekemistä mesogun-laitteella, jonka jälkeen toipuminen on nopeampaa. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan mesoterapiassa sarjahoidolla. Sarjahoidon määrä suunnitellaan tarkemmin aina ihosi tarpeiden mukaan konsultaatiossa (3-7krt). Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita Zo Skin Health – tuotteita kotihoitoon.

lotta9.jpeg
bottom of page