top of page

Mikä ihonhoidossa on mielestäsi tärkeintä? 

Johdonmukaisuus ja säännöllisyys, sekä ammattilaisiin luottaminen. Vähän sama kuin gynekologin ja kampaajankin kanssa, kun löydät sen oikean, niin älä päästä käsistäsi.

 

Miten suhtautumisesi ihonhoitoon on muuttunut iän myötä? 

Nyt 45-vuotiaana tuotteiden ja hoitojen tehokkuuteen on alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota. En enää hae ihonhoidosta hemmottelua, vaan tuloksia.

Mitkä ovat kolme suosikki kauneudenhoidon tuotettasi? 

ZO Skin Health -kuorinta on ollut luottotuotteeni noin kuusi vuotta, siitä en luovu. ZO Skin Health Growth Factor Serum kosteuttaa ja kiinteyttää. Tämä purkki on ollut myöskin monta vuotta kylpyhuoneen kaapin vakiovaruste. Sensai Total Lip Treatment -huulihoito joka pitää huulet aina pehmeinä, mutta hoitaa myös huulten ympärysihoa.

Kuka olet? 

Entinen jalkapalloilija, nykyinen mainosalan ammattilainen. Intohimoinen padel- ja roseviiniharrastaja. Teini-ikäisen tyttären äiti, joka haluaa pitää itsestään ja läheisistään huolta.

 

Minkälaiset ovat omat kauneudenhoitorutiinisi?

Hoidan ihoani hyvillä tuotteilla ja käyn säännöllisesti kasvohoidoissa. Viime vuodet olen käyttänyt ZO Skin Health -sarjaa, josta minulle on valittu Klinik Linneassa omalle iholle parhaiten sopivat tuotteet. Toki olen välillä tehnyt lyhyitä syrjähyppyjä muihin ihonhoitosarjoihin, mutta palannut aina häntä koipien välissä takaisin..

 

Mitkä ovat suosikkipalvelusi Klinik Linnean palveluvalikoimassa?

Happokuorinta yhdistettynä mikroneulaukseen, sekä Profhilo. Ensimmäinen kirkastaa, kuorii ja tasoittaa ihon sävyä, sekä tuo ihanasti kosteutta. Toinen on tehokas ihon kiinteytyshoito jo hieman kypsemmälle iholle.

 

Minkä ulkonäköön liittyvän kommentin haluaisit antaa 15-vuotiaalle itsellesi? 

Äitini opetti jo nuorena kasvojen puhdistuksen ja hoitamisen tärkeyden, mutta ehkä sen, että älä vertaile itseäsi muihin. Sekä muista käyttää aurinkosuojaa (on nimittäin aika kovan työn takana saada kasvoilta häivytettyä teini-iän Kanarian Saarten foliokokeilut).

 

Mikä on oma kauneudenhoitoon liittyvä mottosi? 

Tämä on ehkä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä motto. Tärkeintä on tasapaino. Syön terveellisesti, vaikka joskus herkuttelen. Urheilen paljon, mutta joskus makaan koko päivän sohvalla. Hoidan ihoani tarkasti, mutta joskus repsahdan nauttimaan auringosta vähän liian pitkäksi aikaa (jonka jälkeen soitan puhelun Lotalle Klinik Linneaan ja saan apua, kunhan ensin kuuntelen nöyrästi nuhteet).

Pian suosikit

bottom of page