top of page

PRX-T33

Haluaisitko saada ihollesi välittömästi kohottavan ja kirkastavan vaikutuksen? Haluatko palauttaa ihon nuorekkuuden? PRX-T33 on neulaton biorevitalisaatio, joka antaa ihollesi säteilyä ja kimmoisuutta sekä aktivoi uuden kollageenin muodostumista. Ihosta tulee napakka, kirkas ja kuulas.

IMG_2031.JPG

Mikä hoito on?

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -hoito, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa, ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

 

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa.

 

Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

 

PRX-T33 luo hyvän pohjan muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, botuliinihoidoille, laitehoidoille, plasmahoidoille, mikroneulaukselle. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

PRX-T33 hoidolla saat välittömästi kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon. Sarjahoidoilla saadaan tehostettua uuden kollageenin muodostumista ja saadaan pitkäaikaisia anti-age -vaikutuksia. Hoito syväkosteuttaa ihoa, jolloin ihon pinnasta tulee tasaisempi. Klinik Linnea suosittelee PRX-T33 -hoitoa ensisijaisesti sarjahoitona (4-6krt) ajatellen optimaalisia hoitotuloksia, mutta hoito toimii myös hyvin muiden hoitojen rinnalla tehostamaan tuloksien saamista.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, esivalmisteluliuoksen levitys, PRX-T33 hoitoliuoksen levitys. Hoidon jälkeen iho viimeistellään naamiolla sekä loppuvoiteilla. 

Hoidon lopuksi käydään läpi jälkihoito-ohjeistus ja pääsen viimeistelemään hoidon rentouttavalla & palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat iholle eksklusiivista huolenpitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole toipumisaikaa. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla noin 4-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta tämä arvioidaan tarkemmin aina ihosi tarpeen mukaan. Ylläpitohoitoja suositellaan tehtäväksi yksilöllisesti ihosi tilanteen mukaan. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Klinik Linnea suosittelee laadukkaita ZO Skin Health tai AlumierMD – tuotteita kotihoitoon.

bottom of page