top of page

Iän myötä kollageenin ja elastiinin tuotanto ihossa vähenee, joka johtaa väistämättä ikääntymismuutosten muodostumiseen. Tällöin iholla voi huomata velttoutta, kudoksen laskeumaa, juonteita ja ryppyjä. Ilme voi näyttää väsyneeltä, surulliselta tai vihaiselta, vaikka tuntisit olosi virkeäksi ja iloiseksi. Avaintekijät ikääntymismuutosten häivyttämiseen ja juonteiden tasoittamiseen ovat täyteläisyyden lisääminen sekä piirteiden kohottaminen. Radiessen avulla saat kasvosi näyttämään yhtä nuorekkaalta, kuin mitä tunnet sisäisesti olevasi.

Radiesse on yksi markkinoiden suosituimmista täyteaineista. Valmistetta käytetään maailmanlaajuisesti ja se on ollut saatavilla jo yli 10 vuotta. Pitkä tutkimustyö ja kliininen kokemus takaa asiakkaille turvallisen tuotteen ja pitkäkestoiset, luonnolliset tulokset. Asiakastyytyväisyys Radiesse -hoidoissa on korkea: 90% on tyytyväinen hoidon tuloksiin. Teho on todistettu myös lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Radiesse on saanut FDA- sekä CE-hyväksynnän plastiikka- ja korjaavan kirurgian tuotteena vuonna 2006.

lotta2.jpeg

Mikä hoito on?

Radiesse on uuden sukupolven täyteaine ja biostimulaattori, joka on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Radiessen innovatiivinen teknologia ja ainutlaatuinen koostumus palauttaa ihon volyymia sekä stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Se vaikuttaa kolmella ikääntymismuutoksia ehkäisevällä ja hoitavalla tavalla: kohottaa piirteitä, uudistaa ihoa ja tuo apua ryppyihin ja juonteisiin.

Radiesse -täyteainegeelin vaikuttavana aineena on kalsiumhydroksiapatiitti (CaHA) ja se koostuu kalsium-mikropartikkeleista. Hoidon kohottava vaikutus on nähtävissä heti ja vaikutukset ihon toiminnassa ovat pitkäkestoisia: Radiesse stimuloi dermiksen sidekudossoluja, jolloin kollageenin muodostus tehostuu jopa kuukausien ajaksi, tehden ihosta vahvemman ja elastisemman. Ajan kuluessa täyteaineen sisältämä geeli imeytyy ja kalsium-mikropartikkelit hajoavat kehon aineenvaihdunnassa, jättäen jäljelle vain ihon itse tuottaman tuoreen kollageenin - tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Radiessen tulokset ovat heti näkyvissä. Hoito palauttaa iholle kauniin luonnollisen, nuorekkaan ilmeen.  Sen tulokset ovat erinomaisia niin kasvojen muotoilussa, kuin ihon kokonaislaadun parantamisessa sekä juonteiden tasoittamisessa. Radiessella pystymme hoitamaan monipuolisesti kasvojen ja vartalon, mm.  kaulan, dekolteen sekä kämmenselkien ihoa. Sen ainutlaatuinen koostumus tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Iho näyttää selkeästi raikkaammalta ja kiinteämmältä.

 

Radiessen käyttöaiheita ovat mm.

- Volyyminpuutoksen poisto, täyteläisyyden lisääminen

- Nasolabiaali- ja marionettijuonteiden häivytys

- Leukalinjan selkeyttäminen ja muotoilu

- Keskikasvojen muotoilu, ryhdikkyyden tuominen kasvoille

- Velton ihon kiinteyttäminen

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen hoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Radiesse -hoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Käymme yhdessä läpi injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään Radiesse -hoitoon. Hoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito sopii yli 25 vuotiaille asiakkaille,  ketkä haluavat pitää ilmeensä nuorekkaana ja aktivoida ihon pysymistä kiinteänä ja kimmoisana tai haluavat  muotoilla ja kohottaa kasvojen piirteitä. Radiesse sopii kaikille keille myös täyteainehoidot sopivat.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Injektiohoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä hoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, paleltuminen/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkärikäyntiä 2 viikon ajan ennen ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este hoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleja sivuvaikutuksia kuten turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme aina varautumaan niihin pohtiessa ajankohtaa hoidolle. ​Jos edellä mainitut sivuvaikutukset kestävät yli viikon tai sinulle ilmenee muita sivuvaikutuksia, ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin tai sairaanhoitajaan.

 

Tulosten ylläpito

Radiesse antaa tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tutkimusten mukaan suurimmalla osasta asiakkaista vaikutus kestää yli 12 kuukautta. Ylläpitokerrat parantavat tulosta.

Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua ZO Skin Health tai AlumierMD -ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

lotta9.jpeg
bottom of page