top of page

RRS ® HA Eyes

Haluaisitko katseestasi kirkkaamman? Onko sinulla ryppyisyyttä silmien alla tai silmien ympärillä? Vaivaako sinua tummat silmänaluset tai onko sinulla kuivuutta silmänympärysalueen ihossa? Jos vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen oli kyllä; RRS® HA EYES silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoito on tarkoitettu juuri sinulle.

Mikä hoito on?

RRS® HA EYES on silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoito, joka tehdään silmänympärysalueen iholle sairaanhoitajan toimesta, pienin injektiopistoksin. Silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoidossa käytettävä teholiuos sisältää mm. hyaluronihappoa, antioksidantteja, vitamiineja ja peptidejä, jotka saavat katseestasi taas raikkaan ja elinvoimaisen.

Millaisia tuloksia RRS® HA EYES silmänympärysalueen mesoterapialla saadaan aikaan? 

 

RRS® HA EYES silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoidolla saadaan stimuloitua mikroverenkiertoa, häivytettyä pinnallisia ryppyjä ja juonteita. Näin ollen katseestasi saadaan kirkkaampi ja ikääntymisen merkit vähenevät. Tällä tehokkaalla hoidolla saadaan vahvistettua silmänympärysalueen ihoa ja vähennettyä silmänympärysalueen tummuutta.  Klinik Linnea suosittelee ensisijaisesti RRS® HA EYES silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoitoa kolmen kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein. Lähtötilanne ja sarjahoito suunnitellaan hoidon yhteydessä tehtävän konsultaation aikana.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, silmänympärysalueen ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. 

259rrsha.JPG

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat silmänympärysalueen iholle huolenpitoa ja silmiin nähtäviä tuloksia.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei myöskään tehdä jos sinulla on tulehtunut iho tai haavoja hoidettavalla alueella. Huomioithan, että hoitoa ei tehdä aktiivisen herpeksen, aknen tai rosacean aikana. Jos sivulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidon jälkeisiä mahdollisia reaktioita ovat: silmänympärysalueen ihon punoitus, kevyt turvotus ja mustelmat.

Nämä reaktiot ovat väliaikaisia ja paranevat nopeasti.  

Tulosten ylläpito:

Klinik Linnea suosittelee ensisijaisesti RRSHA EYES silmänympärysalueen mesoterapia neulaushoitoa kolmen kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein. Lähtötilanne ja sarjahoito suunnitellaan hoidon yhteydessä tehtävän konsultaation aikana. Ylläpitoa hoidettavalle alueelle voidaan tehdä 4-6kk välein. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua Zo Skin Health ihonhoidon ohjelmaa  ja vuodenajasta riippumatta SPF30 aurinkosuojaa.

bottom of page