top of page

Täyteainehoidot

Oletko pohtinut täyteainehoitoa piirteiden korostamiseen, selkeyttämiseen tai muotoilemiseen? Oletko huomannut kasvoillasi ikääntymismuutoksia ja haluat vaikuttaa niihin? Haluatko tasoitella juonteita ja ryppyjä tai haluatko parantaa ihosi laatua?

Täyteainehoitojen avulla voit vahvistaa, korostaa yksilöllistä kauneuttasi ja muokata tiettyjä kasvojenpiirteitäsi. Klinik Linnea korostaa täyteainehoidoissa kasvojesi yksilöllisyyttä ja täyteainehoitojemme lähtökohtana ovat aina omat kasvojesi muodot, linjat ja piirteet. Hoidoissa huomioimme aina kasvojesi mittasuhteet, symmetrian ja tasapainon.

 

Käytössämme ovat korkealaatuiset FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymät,

tutkitut ja turvalliset & esteettisen alan johtavimmat täyteainesarjat Juvéderm ja Restylane.

Tervetuloa Klinik Linneaan- Yksilöllisesti luonnollisia tuloksia luoden.

Ennen kasvojen täyteainehoitoa sinun tulee varata aika injektiohoitojen konsultaatioon.

Luethan nettisivuiltamme myös Injektiohoitojen konsultaatio- osuuden.

Mikä hoito on?

Täyteainehoitojen avulla voimme hoitaa niin ylä-, keski- ja alakasvojen alueita lisäämällä volyymia tai häivyttämällä ei- toivottuja ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidolla voimme myös selkeyttää ja korostaa piirteitäsi, kuten tehdä maskuliinisia leuan ja leukalinjan muotoja, kohottaa poskia tai kulmakarvoja. Täyteainehoidoilla voidaan tasoittaa mahdollisia juonteita, palauttaa iän myötä menetettyä tilavuutta sekä lisätä elastisuutta ja kosteutta. Voimme myös palauttaa kasvoille menetettyä ryhtiä ja rakennetta, jolloin ilmeestäsi tulee raikas ja elinvoimainen.

Klinik Linnean injektiohoitojen konsultaatiossa lähdemme kartoittamaan ensin kokonaisvaltaista tilannettasi tarkasti toiveittesi ja tavoitteittesi pohjalta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Oli toiveesi pieni tai suuri - lähdetään toteuttamaan se yhdessä!

Millaisia tuloksia täyteainehoidolla saadaan aikaan? 

 

Klinik Linneassa panostamme yksilöllisiin, tyylikkäisiin, luonnollisiin ja turvallisiin lopputuloksiin. Tavoitteena toteuttaa yksilölliset täyteainehoidot saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen. Konsultaatiossa käymme läpi minkälaiset tulokset ovat

saavutettavissa täyteainehoitojen avulla.

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen täyteainehoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Täyteainehoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Pääset täyttämään injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja käymme läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään täyteainehoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rentouttavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.

thumbnail_kliniklinnea_20201230_juho tir

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Täyteainehoidot soveltuvat täysi-ikäisille miehille, kuin naisillekin, jotka haluavat vahvistaa, korostaa tai muotoilla yksilöllistä kauneutta tai komeutta. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta täyteainehoitojen avulla voimme vaikuttaa siihen vanhenemalla omassa kehossa viihtyen ja itsestä huolta pitäen

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Täyteainehoitoihin Klinik Linneassa on 18-vuoden ikäraja. Esteitä täyteainehoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Hoitoa ei myöskään tehdä jos ihosi on paleltunut/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille. Klinik Linnea ei suosittele hammaslääkäri käyntiä 2- viikon ajan ennen- ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este täyteainehoidolle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Täyteainehoidoissa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa Klinik Linnean asiakkaista palaavat heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleita sivuvaikutuksia kuten, turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme aina varautumaan niihin pohtiessa ajankohtaa hoidolle.

Koska hoidossa aineen annosteluun käytetään neulaa, pistokohdasta saattaa vuotaa vähän verta. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat pistoskohdan arkuus, mustelmat, punoitus tai turvotus. Näiden sivuvaikutusten vaikeusaste vaihtelee yleensä lievästä keskivaikeaan. Jos edellämainitut sivuvaikutukset kestävät yli viikon tai sinulle ilmenee muita sivuvaikutuksia, ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin tai sairaanhoitajaan.

Yksittäisissä tapauksissa alueelle on ilmennyt kovettumia ja epätasaisuuksia. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista, joihin on liittynyt hoidetun alueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista. Erittäin harvinaisissa tapauksissa hoidetulle alueelle on ilmennyt pitkittynyttä kovettumista, märkimistä ja harmahtavaa värimuutosta. Edellämainittuja reaktioita voi kehittyä viikkoja tai kuukausia käsittelyn jälkeen ja ne voivat kestää useita kuukausia.

Tulosten ylläpito:

Hoidon tulos säilyy alueesta riippuen 6-24kk. Aika riippuu käytetystä tuotteesta, hoidetusta alueesta ja kuinka nopeasti elimistösi hajottaa täyteaineen. Hoitava sairaanhoitaja tai lääkäri neuvoo ohjeet tuloksesi ylläpitoon. Klinik Linnea suosittelee kotihoitoon tulosten ylläpitoa varten juuri sinulle suunniteltua Zo Skin Health ihonhoidon ohjelmaa ja vuodenajasta riippumatta vähintään SPF30 aurinkosuojaa.

Klinik Linnea x Allergan Aesthetics

Klinik Linnea toteutti yhteistyössä Allergan Aestheticsin kanssa Juvederm täyteainehoidon maskuliinisten piirteiden korostamiseksi.

Miesten pistoshoidot yleistyvät kovaa tahtia Suomessa ja miesten täyteainehoidot ovatkin klinikkamme arkipäivää. 

Videolla näette miten täyteainehoidoilla voidaan korostaa maskuliinisia piirteitä ja selkeyttää kasvojen piirteitä. Sairaanhoitaja Lotta kertoo videolla, mitä injektiohoitoja miehille tyypillisemmin tehdään.

 

”Meille Klinik Linneassa hoitojen toteuttamisessa on tärkeää, että jokainen voi hyvin ja jokaisella on hyvä olla itsensä kanssa. Jos jollakin on omia kipukohtia ulkonäössä tai ihossa, kasvojen luontaista epäsymmetriaa, iho-ongelmia, tunne itsensä kanssa vanhempi mitä oikea ikä on tai kaipaa esimerkiksi ohjausta tai vinkkejä tulokselliseen ihon hoitamiseen, on meidän tehtävä auttaa.” 

 

-Lotta Linnea Taipalus, sairaanhoitaja, Klinik Linnea

Esittelyssä

Klinik Linnean täyteainesarjat Restylane & Juvéderm

Meille Klinik Linneassa on ensiarvoisen tärkeää laatu ja turvallisuus,

joten käytämme vain Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymiä täyteainesarjoja.

Restylane

Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu vegaaninen sekä sekä hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane- hoidot ovat yksilöllisiä, joten tuotteet valitaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Restylanen täyteaineilla voimme korostaa kasvojen alueita ja huultenmuotoja, palauttaa kasvoille ryhtiä sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita!

Juvéderm

Juvéderm on Ranskasta lähtöisin oleva vegaaninen hyaluronihappotäyteaineiden tuotemerkki, joka arvostettu erityisesti korkean laatunsa vuoksi. Juvéderm- hoidoilla saavutetaan luonnollisia ja pitkäkestoisia tuloksia. Juvédermin täyteaineilla voimme esimerkiksi tasoittaa kasvojen ihon juonteita ja muotoilla leukalinjaa tai kohottaa kasvojenpiirteitä!

bottom of page