top of page

Uusi ihonhoidon asiakas

Haluaisitko aloittaa matkan kohti tervettä ja hyvinvoivaa ihoa, mutta kaipaat ohjausta mikä ihonhoidon palveluistamme sopii juuri sinun ihollesi? Kaipaisitko yleisilmeeseen piristystä, mutta et tiedä mikä palveluistamme olisi sinulle sopivin? Me Klinik Linneassa keskitymme medikaaliseen ihonhoitoon ja erilaisiin esteettisiin hoitoihin, joista asiantuntijamme pystyvät räätälöimään juuri sinulle sopivat hoidot ja luomaan hoitosuunnitelman kohti raikasta ja hehkuvaa yleisilmettä!

 

Olemme luoneet uusia ihonhoidon asiakkaitamme varten oman palvelun, jossa yhdistyvät ihonhoidon konsultaatio sekä konsultaation perusteella valikoitu hoito. Palveluun on varattu tarpeeksi aikaa kattavalle konsultaatiolle sekä sen pohjalta valikoidulle, ihosi tarpeita vastaavalle hoidolle.

IMG_2055.JPG

Mitä “Uusi ihonhoidon asiakas” -palveluun sisältyy?

Palveluun sisältyy kattava Klinik Linnean ihonhoidon ammattilaisen tekemä konsultaatio, ihosi tarpeisiin kustomoitu hoito, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Palvelun kesto on noin 1h 40min.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Kyseinen palvelu on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat kattavan konsultaation ja kaipaavat ohjausta oikean ihonhoidon palvelun löytämiseksi. Konsultaatiossa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, kuulla hoitovaihtoehdoista ja tutustua ihonhoidon palvelutarjontaamme.

bottom of page