top of page
Morpheus8_Patient_1_Clinician_edited_edited_edited.jpg

Veltostunut iho

Ihon veltostuminen on luonnollinen osa ikääntymistä. Klinik Linneassa on saatavilla lukuisia tehokkaita hoitovaihtoehtoja napakkuuden ja kiinteyden säilyttämiseen iholla. Veltostunutta ihoa voi esiintyä kasvoilla, kaulalla, käsivarsilla, vatsassa ja reisissä - tehokkailla hoitovaihtoehdoillamme voimme hoitaa kaikkia näitä alueita.

lotta2.jpeg

Oireet

-Ihon kimmoisuus vähenee

-Posket menettävät nuorekkaan volyymin ja kimmoisuutensa, poskien volyymi laskeutuu

-Hienojen juonteiden näkyvyys, esim. silmien ympärillä ja yläkasvoilla

-Painaumien näkyminen kasvoilla, mitkä luovat varjoja kasvoille

-Luomien veltostuminen

Ikääntyminen

Ikääntyessämme ihon rakenteesta ja joustavuudesta vastaavien kollageenin ja elastiinin tuotanto vähenee. Tästä seuraa roikkuva, veltostunut iho.

 

Painonpudotus

Nopea painonpudotus tai merkittävät vaihtelut painossa voivat johtaa ihon roikkumiseen ja veltostumiseen, koska sillä ei ehkä ole tarpeeksi aikaa sopeutua uuteen kehon muotoon.

 

Auringolle altistuminen 

Pitkäaikainen altistuminen auringolle vahingoittaa kollageeni- ja elastiinikuituja, nopeuttaa ikääntymisprosessia ja edistää ihon roikkumista.

 

Tupakointi 

Tupakointi heikentää ihon verenkiertoa ja kuluttaa siitä happea ja välttämättömiä ravintoaineita, mikä voi johtaa ennenaikaiseen roikkumiseen.

 

Genetiikka

Genetiikalla on merkittävä rooli veltostumisessa. Jotkut ihmiset ovat alttiita veltostuneelle iholle aikaisemmin kuin toiset.

Hoito

 

Veltostuneen ihon hoidossa on tärkeää muistaa, että kotihoitotuotteiden lisäksi iholle tulisi lisätä rakennetta ja tukea. Tämä on mahdollista esimerkiksi täyteainehoitojen, biostimulaattori -hoitojen tai laitehoitojen, kuten Morpheus8 tai Fractora avulla.

Kotihoitotuotteet

Tietyt voiteet ja seerumit, jotka sisältävät ainesosia, kuten retinolia, hyaluronihappoa ja peptidejä, voivat parantaa ihon rakennetta ja kosteutta.

 

Mikroneulaus

Tämä minimaalisesti invasiivinen toimenpide tehdään pienillä neuloilla, jotka luovat kontrolloituja mikrovaurioita ihoon ja stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

 

Radiofrekvenssi- ja mikroneulaushoidot

RF-laitteet käyttävät lämpöä ihon kiinteyttämiseen ja kollageenin tuotannon stimuloimiseen, mikä auttaa vähentämään velttoa ihoa.

 

Klinik Linnea suosittelee 

Klinik Linnea suosittelee veltostuneen ihon hoidossa yksilöllistä konsultaatiota, jossa ammattilaisemme voivat suositella sinulle sopivaa hoitokokonaisuutta. Suosittelemme veltostuneen ihon hoitoon palveluvalikoimastamme Sculptraa, Profhiloa, täyteainehoitoja, Radiessea, Morpheus8 -hoitoa, Fractoraa, HArmonyCA -hoitoa sekä Cellbooster Lift -hoitoa.

bottom of page