top of page

ZO® Professional Treatments

Onko tavoitteenasi kiinnittää ihon terveyteen entistä enemmän huomiota? Onko sinulla ihossa näkyviä ikääntymismuutoksia tai kuiva- sekä herkkä iho? Kamppailetko rasvaisen ihon kanssa tai onko sinulla epäpuhtauksia iholla? Onko ihossasi näkyvää pigmenttiä? Mikäli tavoitteenasi on hoitaa edellämainittuja iho-ongelmia tai haluat ylläpitää hyvinvoivaa ihoa tehokkailla klinikka tason hoidoilla, ovat ZO klinikkahoidot tarkoitettu juuri sinulle!

ZO1.jpg

Mikä hoito on?

 ZO ® tarjoaa useita erilaisia Professional Treatment hoito-ohjelmia, jotka on suunniteltu hoitamaan kohdennetusti erilaisia iho-ongelmia: ikääntyvää ihoa, kuivaa ja dehydroitunutta ihoa, rasvoittuvaa, epäpuhdasta ihoa ja näppyläistä ihoa, herkkää ihoa ja pigmentaatio-ongelmia. Hoidot suorittavat Klinik Linnean ihonhoidon ammattilaiset.  

Minkälaisia ZO ® Professional Treatment 

hoito-ohjelmia tarjoamme? 

Stimulator Peel/Restorative Peel 

Stimulator sekä Restorative Peel hoito sopii erityisen hyvin karhealle ja samealle iholle. Hoito sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kuorivia ainesosia, jotka uudistavat ja elvyttävät ihoa. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, joten se antaa tuloksellisia lopputuloksia nopeasti.  

Sopii: Kaikille ihotyypeille. 

Hoidon kesto 45min. 

Parhaat tulokset: Kerran viikossa kuukauden ajan 

Ylläpito: 4-6 viikon välein 

  

Ultra Hydration 

Ultra Hydration on kehitetty erityisesti kuivalle ja dehydroituneelle iholle. Hoito kosteuttaa ja vaikuttaa ärsytystä lieventävästi, viilentävästi ja rauhoittavasti. 

Sopii: Kuivalle, dehydroituneelle ja heikentyneelle iholle 

Hoidon kesto: 60min 

Parhaat tulokset: 1-4 kertaa kuussa 

Ylläpito: 4-6 viikon välein 

  

Skin Brightening 

Skin Brightening hoitaa pigmentaatioon liittyviä ongelmia, vaalentaa tummia läiskiä ja tasoittaa ihon epätasaista sävyä.  

Sopii: Hyperpigmentaatio 

Kesto: 70min 

Paras tulos: Kerran viikossa kuukauden ajan 

Ylläpito: 4-6 viikon välein 

  

Acne + Oil control 

Blemish + Oil Control hoitaa epäpuhdasta ihoa ja ehkäisee näppylöitä. 

Sopii: Rasvainen ja epäpuhdas iho, akne, rosacea 

Hoidon kesto: 70min 

Paras tulos: Kerran viikossa kuukauden ajan 

Ylläpito: 4-6 viikon välein 

Mitä hoitoon sisältyy?

Jokainen hoito sisältää seuraavat vaiheet: puhdistus, kuorinta, ihon aktivointi, ZO® prep + peel & neutralointi, hieronta & naamio (lukuunottamatta stimulator peel), uudista & korjaa – osuus, kosteutuksen ja rauhoituksen sekä ihon suojaamisen. Pääset viimeistelemään hoitokokonaisuuden rauhoittavalla ja palauttavalla Klinik Linnean hetkellä.  

Hoidossa käytettävät aineet vaihtelevat hoito-ohjelman mukaan.  

Hoitoon voidaan nyt myös halutessasi sisällyttää Retinol Skin Brightener 1%, joka on luotu parantamaan klinikkahoitojen tehokkuutta ja mahdollistaa hoitojen räätälöinnin. Tuotteen on kliinisesti todistettu vähentävän pigmenttimuutoksia sekä kirkastavan ja tasoittavan ihon sävyä. Retinol Skin Brightener nopeuttaa ihon uusiutumista, ennaltaehkäisee tulevia pigmenttimuutoksia ja varmistaa pigmentin tasaisemman jakautumisen. Kapseloitu retinoli varmistaa kohdennetun, kontrolloidun toimituksen ja maksimaaliseen vaikutuksen. Tuotteella on rauhoittavia ominaisuuksia, jotka parantavat tuotekokemusta. Retinol Skin Brightener 1% hoidon yhteydessä 30€ lisähintaan.

Millaisia tuloksia ZO® Professionals Treatmentillä saadaan aikaan? 

Edistykselliset ZO ® klinikka tason hoitomme antavat sinulle välittömiä tuloksia.

Klinikalla tehdyt hoidot tukevat myös sinun yksilöllistä ZO ® Skin Health ihonhoidon suunnitelmaa.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

ZO® Professionals Treatmentit sopivat kaikille, jotka haluavat tuloksellisia ihonhoidon lopputuloksia ja ratkaisuja erilaisiin ihon haasteisiin. Haluatko tutustua paremmin ZO® laadukkaisiin ihonhoidon tuotteisiin? Pääset askeleen lähemmäksi menestyksekästä, laadukasta ja tutkittua ZO® Skin Health medikaalista ihonhoitosarjaa tällä tehokkaalla hoitokokonaisuudella.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen huuliherpes, Accutane-/Roaccutane- tai vastaava lääkekuuri. Hoitoa ei tehdä jos ihosi on hoitohetkellä palanut/paleltunut. Jos sivulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan. 

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista paranemisaikaa, joten voit tulla ZO® Professionals Treatment hoito-ohjelmiin hyvin myös kiireisen arjen keskellä. Kemiallisia kuorintoja tehdessä Klinik Linnea suosittelee varautumaan hoidon jälkeiseen kevyeen punoitukseen.

Tulosten ylläpito

Klinik Linnea korostaa ihonhoidossa säännöllisyyttä ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Hoitotuloksia ylläpidetään 4-6 viikon välein. Muistathan huolehtia ihostasi myös laadukkailla ZO® Skin Health kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja ylläpitää niitä.

ZO2.jpg
bottom of page