top of page

Zoner Anti-age

Haluatko ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia? Kaipaako ihosi kiinteytystä ja kosteutusta? Haluaisitko tehokkaan, mutta hemmottelevan kasvohoidon? Zoner Anti-age -laitehoidossa yhdistyy kolmivaikutteinen teknologia, joka tukee kollageenin tuotantoa ja estää ihon veltostumista sekä ikääntymisen merkkejä. Ihosta tulee välittömästi kirkas, kimmoisa ja kosteutettu.

Palvelu saatavilla kosmetologi Olgan vastaanotolta.

lotta5.jpeg

Mikä hoito on?

Zoner on vallankumouksellinen laite, joka on suunniteltu torjumaan kasvojen, kaulan ja decolteen ikääntymistä tehokkaasti ja nopeasti. Zoner takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Laitteessa on seuraavia hoitomenetelmiä: 

  • Biostim cell – infrapunavalo madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa. Se taistelee ihon ikääntymistä vastaan tehostamalla uudistavia ja korjaavia prosesseja. Biostimulaatiolla on antibakteerinen vaikutus ja se aktivoi kuona-aineiden poistumista. Biostimulaatio myös ehkäisee couperosan syntyä ja vaalentaa mahdollista olemassa olevaa punoitusta.

  • Radiolift – radiofrekvenssihoito täyttää ja kohottaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen, vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. Korkeataajuinen sähköenergia syöttää sähkövirtaa, joka ulottuu syviin kudoskerroksiin. Radiofrekvenssin täyttävä ja liftaava vaikutus perustuu tieteellisesti todistettuun kollageenisäikeiden uudistumiseen.

  • Mesoporaatio – aktiiviaineiden tehokas neulaton imeytys elektroporaation avulla. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua. Mesoporaatio myös palauttaa ihon kosteustasapainon, jäntevöittää ja kohottaa kasvojen ihoa.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Ihostasi tulee hoidon jälkeen välittömästi kirkas, kiinteä, kosteutettu ja elinvoimainen. Klinik Linnea suosittelee Zoner -laitehoitoa ensisijaisesti sarjahoitona (4-6krt), ajatellen optimaalisia hoitotuloksia. Sarjahoidon määrä suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Zoner -hoidon voi ottaa myös kertahoitona. Hoitotulokseen vaikuttaa sarjahoidon määrä ja aktiiviaineiden sisältö.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus, kolmivaiheinen Zoner Anti-Age -laitehoito sekä loppuvoiteet ja jälkihoito-ohjeistus.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Hoito soveltuu niin miehille, kuin naisillekin, jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan.

Paranemisaika

Hoidossa ei ole paranemisaika, suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Hoidon tulokset näkyvät välittömästi, iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu kimmoisemmalta. Pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa ottaa Zoner sarjahoitona, jolloin 4-6 hoitokertaa noin 10 päivän välein jopa kymmenkertaistaa hoidettavan alueen hoitotulokset. Sarjahoidon jälkeen Zoner -hoito voidaan tehdä ylläpitävänä hoitona kerran kuukaudessa.

bottom of page