top of page

Vasculaze

Häiritseekö sinua vartalolla tai kasvoissa siniset tai punaiset verisuonimuutokset? Voimme hoitaa näitä tehokkaasti Vasculaze laserilla! Vasculaze on tehokas ja turvallinen hoito, joka on suunniteltu hoitamaan verisuonivaurioita nopeasti ja mukavasti.

IMG_2057_edited.jpg

Mikä hoito on?

Vasculaze on turvallinen, tarkka ja nopea Diode-laserhoito, joka hoitaa verisuonimuutokset kasvoilla ja vartalolla. Vasculaze-laser varmistaa optimaalisen tehokkuuden kohdentamalla lämpöenergiaa tarkasti verisuonissa esiintyviin pigmentteihin. Käsitellyn verisuonen veri ohjataan kehon terveeseen suoneen, minkä seurauksena laserin vaikutuksen alaiset suonet surkastuvat ja häviävät kokonaan. Vahva kontaktijäähdytys lisää mukavuutta hoidon aikana.

Vasculazella voimme hoitaa:  

-Hämähäkkiluomet (angioomat)

-Verisuoniluomet (hemangioomat)

-Laajentuneet pintaverisuonet (telangiektasiat)

-Tuliluomet (Port Wine stains) ja muut hyvänlaatuiset verisuonivauriot.

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Vasculaze-laserhoito hyödyntää Diodelaser 1064 nm (nanometri) -teknologiaa, joka tekee ihosta tasaisemman jopa yhdellä hoitokerralla ilman kipua tai pitkää toipumisaikaa. Hoidolla pääset eroon häiritsevistä verisuonista niin kasvoilla kuin vartalollakin. Laser kohdistuu siniseen ja lilaan pigmentteihin syvemmissä suonissa. Pinnallisten punaisten suonten hoidossa hyödynnämme Lumecca IPL valoimpulssihoitoa.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu?

Vasculaze -hoidolla voidaan hoitaa mm. hämähäkkisuonet, tuliluomet, jalkojen suonet, telangiektasiat ja angioomat kasvoilla/vartalolla. Suuremmat suonikohjut eivät sovellu hoidettavaksi Vasculazella. Potilaat, joilla on ongelmia näkyvien suonien kanssa ja jotka haluavat päästä eroon niistä tehokkaan kosmeettisen hoidon avulla, ovat hyviä ehdokkaita Vasculaze-hoitoon. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy Vasculaze - hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä rentouttava & palauttava Klinik Linnean hetki. Hoidon kesto kokonaisuudessaan yhteensä n. 30 min. Hintaan sisältyy myös tarvittaessa kontrollikäynti jos verisuonet eivät lähde ensimmäisellä hoitokerralla. 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä suoraan Klinik Linnean henkilökuntaan. Mikäli käytät verenohennuslääkettä jätä aamuannos väliin hoitopäivänä. Vältä kalanmaksaöljyvalmisteita vähintään viikon ajan ennen hoitoa.

Paranemisaika

Ihon punoittelua voi esiintyä muutaman ensimmäisen tunnin aikana hoidon jälkeen. Suurempia verisuonia hoidettaessa saattaa esiintyä mustelmia. Pintaverisuonet hoituvat välittömästi hoidon yhteydessä ja ilmentyvät tämän jälkeen purppuran värisenä sävynä, joka kestää n. kahden viikon verran. Näiden reaktioiden jälkeen ihon värisävy on välittömästi tasoittuneempi. Harvinaisissa tapauksissa hoitoon saattaa liittyä paikallinen palovammariski.

Tulosten ylläpito

Yleensä yksi hoitokerta tuo jo toivotun tuloksen, mutta tulos voi vaatia myös useamman hoitokerran. Hintaan sisältyy tarvittaessa seuraavat hoitokerrat jos verisuonet eivät lähde ensimmäisellä hoitokerralla, hoitoja tehdään max. 3 hoitokertaa. Hoitojen välit ovat 4-8 viikkoa. Jälkikontrolli 15min 1kk hoidon jälkeen sisältyy hoidon hintaan.

Jälkihoito-ohjeet

 

Vältä ihon koskettelua ensimmäisenä päivänä. Suoraa aurinkoa tulee välttää vähintään kuukauden ajan hoidon jälkeen. Hoitotuloksen säilyttämiseksi ihon suojaaminen auringolta on myös hyvin tärkeää. Klinik Linnea suosittelee ympäri vuoden aurinkosuojan käyttöä vähintään SPF 30. Sen lisäksi, että aurinkovoiteet vähentävät ihosyövän riskiä tulevaisuudessa, ne myös vähentävät ryppyjä ja hidastavat ikääntymisprosessia. Hikiliikuntaa ja saunomista suosittelemme välttämään ensimmäiset 2 vuorokautta. Sen lisäksi alkoholin nauttiminen ensimmäisen vuorokauden aikana hoidon jälkeen saattaa heikentää hoidon tehoa. Meikkiä hoitoalueelle voi laittaa 1-2 vuorokauden kuluttua. Retinoli tuotteita ja vahvoja ihonhoitotuotteita (AHA,BHA) suosittelemme välttämään ensimmäiset 5 vuorokautta hoidon jälkeen.

 

 

vasculaze-before-after-dr-m-gold-preview-2.jpg
bottom of page